Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anetta napisał(a):
Nooo, dawwno was nie bylo...
Swietne te z chowkiem :loveu:

Dobranoc :errrr:

Asiak mnie zmobilizowal. Powiedziala, ze jak sie za swoja galerie nie wezme, to :mad: ;)

Posted

Parę archiwalnych fotek Tysiątka, jeszcze z hodowli Grandiflora :loveu:

Spanko z braciszkiem:

A co to za dziwny pies? Czyżby mi ktoś brata podmienił :placz: ?

E, nie - jest tutaj :loveu: To ja też chcę na kolanka ;)

Posted

SuperGosia - i o to chodzi!!! Dużo fotek-śmiesznotek...
Ja, co prawda, jeszcze nie bardzo rozpoznaję Twoich pupili, ale baaaardzo się staram. Tylko daj więcej fotek, OK?
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
SuperGosia - i o to chodzi!!! Dużo fotek-śmiesznotek...
Ja, co prawda, jeszcze nie bardzo rozpoznaję Twoich pupili, ale baaaardzo się staram. Tylko daj więcej fotek, OK?
pzdr.

Niedlugo 3 dni urlopu:evil_lol: , wiec i fotek przybedzie ;) A jesli chodzi o maluchy Shih, to moje to-to z czarna mordka :loveu:

Posted

rychło w czas:oops: trafiłam do Twojej galerii i pysi słodkich:eviltong:

ale ten Chow-Chow jest :multi: pierwsze co to do przytalania bym się zabrała:loveu: co za misiek-cidekawe jak takie psy znosiły te afrykańskie upały:roll: w zimę to jasne, że mają pełen komfort ale w lato:shake: ?

Posted

SuperGosia napisał(a):
Niedlugo 3 dni urlopu:evil_lol: , wiec i fotek przybedzie ;) A jesli chodzi o maluchy Shih, to moje to-to z czarna mordka :loveu:

Gosiu, my cały czas czekamy na fotki... Długi urlop juz się zaczął!
Pzdr.

Posted

Ale dopiero w niedziele wyjezdzamy :evil_lol: A fotki beda po powrocie, bo nie bierzemy ani kompa, ani TV. Przez 6 dni spokoj, przyroda, hasajace beztrosko psy i Tomek przy grillu :cool3:

Posted

Wczoraj nie bylismy, bo do 18 (z racji ostatniego dnia przed urlopem) siedzialam w pracy, a potem przyjechala do na cioteczka Oktawia(6). W Skaryszewskim jestem w weekendy, ale na 99% ide wtedy z 2 psami :)

Posted

moon_light napisał(a):
W takim razie informuje że na terenie Skaryszewskiego pojawia się klon Tysiątka:lol:

Klony Tyskow zawsze mile widziane :multi:

A teraz musze sie do czegos Wam przyznac :oops: Wczoraj przekarmilam psa :oops: A bylo to tak: jak zwykle naszykowalam dwie michy z zarciem. Tysiek sie nad swoja "pokiwal", skubnal, a jamnik wtrzachnal radosnie obie porcje, zanim zdazylam jedna schowac. Dzis rano uciekl od misek :crazyeye: , a na spacerkach idzie krokiem bardziej dostojnym. W domu zas lezy caly czas na plecach i... chyba caly czas trawi wczorajsze :shake: No, coz - dzis glodowka, bo inaczej lakomczuch chyba by pekl jak balon :evil_lol:

Posted

Gosik - znam to z mojego doświadczenia z psiakami. I masz rację: dzisiaj głodówka, ewentualnie po troszeczku wody. I częste ale krótkie spacerki...
Dobrze, że masz urlopik, co?:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Gosik - znam to z mojego doświadczenia z psiakami. I masz rację: dzisiaj głodówka, ewentualnie po troszeczku wody. I częste ale krótkie spacerki...
Dobrze, że masz urlopik, co?:evil_lol:
Pzdr.

Jeszcze tego nie czuje :D

Posted

Pare zdjatek na szybko ;)

Widoki byly takie:

Mieszkalismy w szwagrowym domku na zalesionej dzialeczce, psy mialy raj, mnostwo swobody, a my swieze powietrze i zdrowsze niz codziennie zarelko :evil_lol:

I kilka zdjec maluchow:

+ wszedzie dobrze, ale w lozeczku najlepiej :evil_lol:

Nastepne zdjatka w sobote wieczorkiem, bo jutro oczywiscie ide do pracy :diabloti:

Asiaczku, na grudniowe Vilno nie jade, otrzymalam oficjalna odpowiedz z LKD i do CH.LT. potrzebny jest odstep pomiedzy wnioskami rok i jeden dzien BEZ WYJATKOW.