anetta Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Nooo, dawwno was nie bylo... Swietne te z chowkiem :loveu: Dobranoc :errrr: Quote
Asiaczek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 SuperGosia napisał(a):Guru bardzom zaprzyjaznil sie z chow-chowem o dumnym imieniu EN-CHOU. Panowie - mimo roznicy wzrostu - zapalali do siebie sympatia :) Super fotki! pzdr. Quote
SuperGosia Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 anetta napisał(a):Nooo, dawwno was nie bylo... Swietne te z chowkiem :loveu: Dobranoc :errrr: Asiak mnie zmobilizowal. Powiedziala, ze jak sie za swoja galerie nie wezme, to :mad: ;) Quote
SuperGosia Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Przez kilka godzin przebywala u nas goscinnie polska cottonka, ktora pojechala do Finlandii. Asti chyba sie zakochal :evil_lol: Quote
SuperGosia Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Parę archiwalnych fotek Tysiątka, jeszcze z hodowli Grandiflora :loveu: Spanko z braciszkiem: A co to za dziwny pies? Czyżby mi ktoś brata podmienił :placz: ? E, nie - jest tutaj :loveu: To ja też chcę na kolanka ;) Quote
Asiaczek Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 SuperGosia - i o to chodzi!!! Dużo fotek-śmiesznotek... Ja, co prawda, jeszcze nie bardzo rozpoznaję Twoich pupili, ale baaaardzo się staram. Tylko daj więcej fotek, OK? pzdr. Quote
SuperGosia Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Asiaczek napisał(a):SuperGosia - i o to chodzi!!! Dużo fotek-śmiesznotek... Ja, co prawda, jeszcze nie bardzo rozpoznaję Twoich pupili, ale baaaardzo się staram. Tylko daj więcej fotek, OK? pzdr. Niedlugo 3 dni urlopu:evil_lol: , wiec i fotek przybedzie ;) A jesli chodzi o maluchy Shih, to moje to-to z czarna mordka :loveu: Quote
carotina Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 no to czekamy na kolejne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: super galeria:loveu: Quote
oktawia6 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 rychło w czas:oops: trafiłam do Twojej galerii i pysi słodkich:eviltong: ale ten Chow-Chow jest :multi: pierwsze co to do przytalania bym się zabrała:loveu: co za misiek-cidekawe jak takie psy znosiły te afrykańskie upały:roll: w zimę to jasne, że mają pełen komfort ale w lato:shake: ? Quote
Asiaczek Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 SuperGosia napisał(a):Niedlugo 3 dni urlopu:evil_lol: , wiec i fotek przybedzie ;) A jesli chodzi o maluchy Shih, to moje to-to z czarna mordka :loveu: Gosiu, my cały czas czekamy na fotki... Długi urlop juz się zaczął! Pzdr. Quote
SuperGosia Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Ale dopiero w niedziele wyjezdzamy :evil_lol: A fotki beda po powrocie, bo nie bierzemy ani kompa, ani TV. Przez 6 dni spokoj, przyroda, hasajace beztrosko psy i Tomek przy grillu :cool3: Quote
moon_light Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Byliście może wczoraj w parku skaryszewskim :cool3:?? bo widziałam dziewczyne z shih tzu, i wygladał jak Twoje psisko:lol: ...tylko jamnika nie bylo widac:roll: Quote
SuperGosia Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Wczoraj nie bylismy, bo do 18 (z racji ostatniego dnia przed urlopem) siedzialam w pracy, a potem przyjechala do na cioteczka Oktawia(6). W Skaryszewskim jestem w weekendy, ale na 99% ide wtedy z 2 psami :) Quote
moon_light Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 W takim razie informuje że na terenie Skaryszewskiego pojawia się klon Tysiątka:lol: Quote
Asiaczek Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Gosia - pozazdrościć!!! Szczególnie tego tomka przy grillu!:evil_lol: Pzdr. Quote
SuperGosia Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 moon_light napisał(a):W takim razie informuje że na terenie Skaryszewskiego pojawia się klon Tysiątka:lol: Klony Tyskow zawsze mile widziane :multi: A teraz musze sie do czegos Wam przyznac :oops: Wczoraj przekarmilam psa :oops: A bylo to tak: jak zwykle naszykowalam dwie michy z zarciem. Tysiek sie nad swoja "pokiwal", skubnal, a jamnik wtrzachnal radosnie obie porcje, zanim zdazylam jedna schowac. Dzis rano uciekl od misek :crazyeye: , a na spacerkach idzie krokiem bardziej dostojnym. W domu zas lezy caly czas na plecach i... chyba caly czas trawi wczorajsze :shake: No, coz - dzis glodowka, bo inaczej lakomczuch chyba by pekl jak balon :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Gosik - znam to z mojego doświadczenia z psiakami. I masz rację: dzisiaj głodówka, ewentualnie po troszeczku wody. I częste ale krótkie spacerki... Dobrze, że masz urlopik, co?:evil_lol: Pzdr. Quote
SuperGosia Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Asiaczek napisał(a):Gosik - znam to z mojego doświadczenia z psiakami. I masz rację: dzisiaj głodówka, ewentualnie po troszeczku wody. I częste ale krótkie spacerki... Dobrze, że masz urlopik, co?:evil_lol: Pzdr. Jeszcze tego nie czuje :D Quote
Asiaczek Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Dlatego dałam emotikonka diabełka (:evil_lol: ). Ale, bedzie dobrze!!! To tylko przejedzenie. Pzdr. Quote
oktawia6 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 w takim razie Gosia-przyjemnego leniuchowania na łonie przyrody i takich widoków Quote
Asiaczek Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Gosiu, wypoczywaj, leniu****, oddychaj .... (a my Ci tak troszeczkę pozazdrościmy, co?). Pzdr. Quote
SuperGosia Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Pare zdjatek na szybko ;) Widoki byly takie: Mieszkalismy w szwagrowym domku na zalesionej dzialeczce, psy mialy raj, mnostwo swobody, a my swieze powietrze i zdrowsze niz codziennie zarelko :evil_lol: I kilka zdjec maluchow: + wszedzie dobrze, ale w lozeczku najlepiej :evil_lol: Nastepne zdjatka w sobote wieczorkiem, bo jutro oczywiscie ide do pracy :diabloti: Asiaczku, na grudniowe Vilno nie jade, otrzymalam oficjalna odpowiedz z LKD i do CH.LT. potrzebny jest odstep pomiedzy wnioskami rok i jeden dzien BEZ WYJATKOW. Quote
Asiaczek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Ładnie ma szwagier na tej działeczce! Pozazdrościć... Rozumiem, że urlop udany i że zasypiesz nas zdjęciami z działki. Miłej pracy i do ... soboty! Pzdr. Quote
Recommended Posts