puli Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 SuperGosia napisał(a):Dziś troszku zdjęć pracowo-spacerkowych idla fanów bulwek ;) (spacerkowe robil Tomasz, więc aż 3 :evil_lol: ). W każdym miejscu pracy powinna być stolówka dla pracowników: A GDZIE KUDŁATY??! Quote
SuperGosia Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Takich pracowników to ze świecą szukać :D A teraz krótki opis poniższego zdjęcia... Ja: Tomek, mówilam, żebyś mi nie robil zdjęć :mad: :mad: :mad: :diabloti: !! Kruszek: Szybciej, szybciej, tam jest park!! Tysiek: Chyba zaraz odlecę... Ciekawe, czy będzie fajnie :cool3: Elemelek czestuje się resztką ciacha :evil_lol: Na dziś THE END ;) Quote
SuperGosia Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 puli napisał(a):A GDZIE KUDŁATY??! ZARRRAZ :eviltong: Tzn. już wstawilam foty, które zrobil mój dzielny Tomcio... Zrobil ich w sumie 30, z czego w miarę ostre są te 3 :mad: (przy czym Elemelek wyszedl naprawdę super :)) Quote
SuperGosia Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 I troche historycznych zdjęć Tyśka z beztroskiego okresu szczenięctwa przyslanych przez p. Agnieszkę Kryszak, której bardzo dziękuję :loveu: Tyś to ten,co sie "przytula" do westiczki ;) Quote
Asiaczek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='SuperGosia'] I jeszcze raz :loveu: :loveu: Uwielbiam buldożki fracuskie!:loveu: Wreszcie wiosna, a każą mi siedzieć w biurze :p Chętnie bym się poopalal w plenerze... Przepiękna głowa! Elemelek czestuje się resztką ciacha :evil_lol: Super ujęcie! Brawo Tomek lub Gosia... No, teraz to przynajmniej widać głowy...:lol: /quote] Pzdr. Quote
karolayna Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 SuperGosia napisał(a):Dzieki Karolayn, a teraz uwazaj: MACIE WYGRAC W NDM Z TYM PSEM!!!! Gosiu zyczenie spełnione :cool3: Quote
SuperGosia Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='karolayna']Gosiu zyczenie spełnione :cool3: I tak mialo byc ;) Pare fotek;) A to Erka :) Nasz gosc do jutra ;) Quote
Asiaczek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Hej Gosik! Czy Erka i to słodkie maleństwo na Twoich rękach dzisiaj to to samo? Jesli tak, to Mała jest bowska!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
SuperGosia Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Asiaczek napisał(a):Hej Gosik! Czy Erka i to słodkie maleństwo na Twoich rękach dzisiaj to to samo? Jesli tak, to Mała jest bowska!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Tak, to Ereczka :D Quote
SuperGosia Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Erunia juz w nowym domku, ma super sympatyczna Pania :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 A "poważne" imię to Era czy Erka czy jeszcze jakoś inaczej? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Tatuaż? Jajeczka? Kątowanie przednich łap? Tylnych? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 A kuku! Gosiu - niespodziewajka: Oj, fotogeniczy ten nasz Małgoś, prawda? Pzdr. Quote
karolayna Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Asiaczek napisał(a):A kuku! Gosiu - niespodziewajka: Oj, fotogeniczy ten nasz Małgoś, prawda? Pzdr. oj i to jak bardzo ;) Quote
SuperGosia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Korenia napisał(a):Co pan sędzia sprawdzał ? :oops: Pan sedzia sprawdzal, ile Kruszek ma cierpliwosci :D Bo jajeczka sprawdzal normalnie ;) Asia, sunia ma w metryczce ERATO, wiec tak skrotowo sobie wolalam :evil_lol: Hihihi, kiedys Ty mnie podstepna bestyjo obfotograwala :evil_lol: :evil_lol: Nie wygladam zle, bo to bylo chyba przed ocena :D Za chwile wstawie troche fotek ukradzionych mojej nowej kolezance :multi: Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hihihi, fotki rzeczywiście zrobiłam PRZED oceną... Pzdr. Quote
SuperGosia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Fotki Amber ;) Kruszek-Spaśluszek. Stolik trzeszczy i sie zalamuje... Erka sie poddaje :) Quote
SuperGosia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Kruszek poznaje Erke... blizej :cool3: Znow sie poddaje, ach ta Ereczka :evil_lol: I buziaki :loveu: Quote
karolayna Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='SuperGosia']Fotki Amber ;) Erka sie poddaje :) jakie cudo cudaśne :loveu::loveu: Gosiu liczymy na jakąs sesje zdjęciową w Opolu :evil_lol: Quote
SuperGosia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Spoko, bede cykac, szczegolnie po klubowce ;) Chce porobic takie fotencje, zeby moi znajomi (w tym i Ty) mieli jakies fajne fotki reklamowe swoich psow. Trzymaj tylko kciuki za pogode ;) Quote
karolayna Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 byłoby super, mysle zeby zalozyc strone internetową Olkowi tylko narazie ladnych zdjęc brak :placz: ze mnie nie za dobry fotograf Quote
SuperGosia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Mnie sie tez nie wszystkie foty udaja, ale bedziemy probowac... do skutku ;) Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Powiem szczerze, że wg mnie Kruszek wcale nie był Spaśluszek... Pzdr. Quote
SuperGosia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Asiaczek napisał(a):Powiem szczerze, że wg mnie Kruszek wcale nie był Spaśluszek... Pzdr. Bo siem nie znosz, sendziom nie jesztes, Ti-Ti-Ti :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na dodatek ma zbyt standartowy leb wg. opisu :diabloti: Czegoz sie to czlowiek moze dowiedziec, kurcze, a 15-stu innych sedziow myslalo, ze ma piekny, samczy, proporcjonalny... Ech! Quote
Recommended Posts