WinterGirl Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 urocza fotka :loveu: Pozdrawiamy [SIZE=3][SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Asiaczek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No, Gosia, postarałaś się! Gratulacje i brawa dla chłopaków!!! Jednakże muszę zauważyć, że zdjęć to tak troszkę małowato... I pytam się, dlaczego tak mało fotek?!?!?! Pzdr. Quote
SuperGosia Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Asiaczek napisał(a): Jednakże muszę zauważyć, że zdjęć to tak troszkę małowato... I pytam się, dlaczego tak mało fotek?!?!?! Pzdr. Bo robilam innym :D Moze mi dosla, a moze nie - czas pokaze :p Quote
Asiaczek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Tak to jest: innym dogodzisz, to sobie na... dzisz... Tak mówiła Moja Babcia.:lol: Pzdr. Quote
SuperGosia Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Asiaczek napisał(a):Tak to jest: innym dogodzisz, to sobie na... dzisz... Tak mówiła Moja Babcia.:lol: Pzdr. Bardzo madra kobieta :) A wyszlam, wyszlam, i to po raz drugi mnie ktos zalatwil :p Quote
SuperGosia Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 karolayna napisał(a):Gosiu cudownie wyglądał Tysiek :) Dzieki Karolayn, a teraz uwazaj: MACIE WYGRAC W NDM Z TYM PSEM!!!! Quote
karolayna Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='SuperGosia']Dzieki Karolayn, a teraz uwazaj: MACIE WYGRAC W NDM Z TYM PSEM!!!! juz 2 razy z nim wygralismy moze uda sie i trzeci :razz: ale u tego sędziego jeszcze nie byłam więc nie wiem jak będzie A nie będzie Ciebie w sobote :placz:? I Tysia nie zobacze :placz:? jeszcze jedną sprawe mam ale to na priv :oops: Quote
SuperGosia Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Zostawilam Ci wiadomosc na gadaku ;) Ewelina, ciesze sie, ze chlopaki sie podobaja :) Quote
Asiaczek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Czy jemu potrzebny jest wogóle jakis trening? Na wystawach chodzi jak laleczka!!! Gosiu, zaponiałam, będziesz w NDM? Pzdr. Quote
SuperGosia Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Asia, jestem w niedziele od poczatku wystawy ;) Quote
Asiaczek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 No to super, bo mam dla Ciebie.... kartę!Muszę ją Tobie oddać, bo jeszcze zgubię... Pzdr. Quote
SuperGosia Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Asiaczek napisał(a):No to super, bo mam dla Ciebie.... kartę!Muszę ją Tobie oddać, bo jeszcze zgubię... Pzdr. Ja Ci zgubie :mad: ;) Quote
Asiaczek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Poieważ bojkam się straszie Twojej kary, to dlatego wolę oddać zawczasu... Wiesz, jak to jest... Pzdr. Quote
SuperGosia Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Czy wspominalam juz, ze zmienilismy mebelki na nowe(bo na tamtych bez przerwy lezaly psy i wydrapywaly dziury :mad: )? Oto one: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
SuperGosia Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Rany bowskie, skórzane...!!!!??? Pzdr. Ekologiczne ;) Kupilam, bo super wygodne fotele ma ten wypoczynek :) Quote
Asiaczek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ale kolorek - zaje2bisty... Jako tło do zdjęć - SUPER!!! Moja kolezaka z pracy od conajmniej roku marzy o pomarańczowych skórzanych meblach... Na razie ma dywan w tym kolorze.:evil_lol: Pzdr. Quote
SuperGosia Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Meble kosztuja 1.500 zl, ale w standarcie sa tylko kolory kremowy i czerwony. Za inne trzeba doplacic 300 zl, czyli wychodzi 1.800. To sa meble z Abry - kupilam w Forcie Wola, a dokladniej w Realu jest ich sklepik. Quote
SuperGosia Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Dziś troszku zdjęć pracowo-spacerkowych idla fanów bulwek ;) (spacerkowe robil Tomasz, więc aż 3 :evil_lol: ). W każdym miejscu pracy powinna być stolówka dla pracowników: Zaczepiaczka :evil_lol: Praca za biurkiem nas wykańcza i doluje: Zwlaszcza gdy za oknem taka piękna pogoda... Możemy już zejść? Quote
SuperGosia Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Buziaczki :loveu: I jeszcze raz :loveu: :loveu: Kąpiel sloneczna: Wreszcie wiosna, a każą mi siedzieć w biurze :p Chętnie bym się poopalal w plenerze... ... ale, litości!!! Bez tego czegoś :diabloti: Ale ta moja pani dowcipna :mad: Ha-ha-ha :p Quote
Recommended Posts