Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo chetnie, tylko niech przynajmniej hodowlanke zrobi :cool3: Z nim jest tak - kiedys wlos sie moczyl, bo nie byl spapilotowany, teraz sie moczy po dluzszym czasie ganiania przemieka wdzianko i papiloty too... Pies mokry gania dalej - pelnia szczescia, a potem aaaa-psik :p Zobaczymy jak nam teraz pojdzie na wystawie, jak dobrze, to jeszcze rok dlugich herow ;)

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Impregnuje tworem lanolinopodobnym ;) Ale to maly pies, ktory uwielbia skakac i przewracac sie w zaspy. Ubranie chroni przez 5 minut, potem duuuu... :eviltong: W domu mozna wyzymac jak po wyjeciu z wanny :diabloti:

Posted

SuperGosia napisał(a):
Bardzo chetnie, tylko niech przynajmniej hodowlanke zrobi :cool3: Z nim jest tak - kiedys wlos sie moczyl, bo nie byl spapilotowany, teraz sie moczy po dluzszym czasie ganiania przemieka wdzianko i papiloty too... Pies mokry gania dalej - pelnia szczescia, a potem aaaa-psik :p Zobaczymy jak nam teraz pojdzie na wystawie, jak dobrze, to jeszcze rok dlugich herow ;)
gosi jak ma pujsc?!Pujdzie dobrze:lol:grunt to pozytywne myslenie:mad:

Posted

lonka napisał(a):
gosi jak ma pujsc?!Pujdzie dobrze:lol:grunt to pozytywne myslenie:mad:

Alu - jak Ci pisalam na gadaku przezywam wlasnie lekkie zalamanie psychiczne spowodowane wymiana wlosa... intensywna wymiana wlosa :p Zamowilam szampon w Karusku, bo taniej... i tak sobie czekam :sadCyber:

Posted

SuperGosia napisał(a):
Alu - jak Ci pisalam na gadaku przezywam wlasnie lekkie zalamanie psychiczne spowodowane wymiana wlosa... intensywna wymiana wlosa :p Zamowilam szampon w Karusku, bo taniej... i tak sobie czekam :sadCyber:
Spokojnie Gosieńko!:lol:Grunt to spokuj i cierpliwość:razz::evil_lol:

Posted

lonka napisał(a):
Spokojnie Gosieńko!:lol:Grunt to spokuj i cierpliwość:razz::evil_lol:

Spokoj, cierpliwosc... :placz: No toAlu sluchaj, co dzis sie wydarzylo - najpierw Tys hulal ze swoja "narzeczona" (owczarek niemiecki - pomimo roznicy wzrostu zapatrzeni w siebie nierzytomnie :evil_lol: ) i przyuwazylam ze zgroza, ze ona momentami podnosi go za skore na karku i przestawia :-o (oraz lize niemilosiernie WSZEDZIE). A potem mi sie oba psy 3x starly w domu... o hierarchie w stadzie :shake: Coraz lepiej :p Prawde Gosia mowila, ze jak ktos chce miec ladne Shih to tylko ta rase powinien hodowac :evil_lol:

Posted

Ło, matko...No, trochę problemów jest...
Gosik, proponuje ciepła herbatke z cytryną... lub dobra kawkę... Wypij to na spokojnie, zamknij chłopaków w sasiednim pokoju... albo idź do kina na jakąś dobra komedię...(sama bym poszła, ale... brak czasu).
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ooooo, a to mnie zmartwiłaś... Zmartwiłaś mnie. No, bardzo mnie zmartwiłaś....
(jak myslisz, czyje to są słowa?).
pzdr.

A nie Twoje Asku? :megagrin:

Uwazajcie na grype zoladkowa (wlasnie ja przechodze :p ), pisac sie nie chce i z mysleniem tez ciezko, bo czlowiek lata za innymi sprawami :diabloti: :diabloti: :diabloti: Epidemia jest w calej Polsce, w dodatku nie jest to juz grypka 1-2 dniowa, teraz virus-mutantus trwa do 7 dni. Moge jesc:
- suche "wczorajsze" bulki,
- klej z ryzu,
- gotowana marchew,
- gotowane ziemniaki :p
Acha - do picia woda lub "cienki" rumianek, zero herbaty :placz:

Jak sie wie, ze ktos ma takiego virusa-mutantusa, radze uciekac, bo to zakazne :diabloti:

Posted

SuperGosia napisał(a):
A nie Twoje Asku? :megagrin:

Uwazajcie na grype zoladkowa (wlasnie ja przechodze :p ), pisac sie nie chce i z mysleniem tez ciezko, bo czlowiek lata za innymi sprawami :diabloti: :diabloti: :diabloti: Epidemia jest w calej Polsce, w dodatku nie jest to juz grypka 1-2 dniowa, teraz virus-mutantus trwa do 7 dni. Moge jesc:
- suche "wczorajsze" bulki,
- klej z ryzu,
- gotowana marchew,
- gotowane ziemniaki :p
Acha - do picia woda lub "cienki" rumianek, zero herbaty :placz:

Jak sie wie, ze ktos ma takiego virusa-mutantusa, radze uciekac, bo to zakazne :diabloti:
O f*uck :angryy: Biedna :shake:

Posted

Oj, Gosik, to Tys biedna chorowitka jesteś...

Ja od ubiegłego piatku cierpialam srodze, ale w poniedziałek poszłam po druczek L4 do Lekarki Pierwszego Kontaktu i teraz sobie leżę w łóżeczku i śpię do woli. Ale to było przeziębienie, a nie grypa żółądkowa...

Zdrowiej więc i wracaj do nas! Tu tyle się dzieje...
Dieta w tej przypadłości jest wręcz ohydna! Nawet herbaty nie mozna pić?

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Po dlugiej nieobecnosci wracam... na chwile :evil_lol: , bo niebawem wyjezdzam, a wczesniej bede miala znakomitych gosci, ktotych poznalam przez dogo :)

Grypa zoladkowa to juz wspomnienie, ale wymeczylam sie strasznie :p Teraz grasuje "zwykla" grypa, za to w wersji brutal i wiele osob pada jej ofiarami, m.in. Oktawia od gryfonikow i moj tata :placz:

A oto dzisiejsze zdjecia biegajacego Okrucha - jak wiadac pogode w W-wie mamy cudniasta :multi: Dalej Okruch w pracy - mine ma nietega - zupelnie jak ja, kiedy musze tam siedziec :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Fanom Tyska obiecuje duzo zdjec po weekendzie. Puli, mozesz mnie 3mac za slowo ;)

A oto Krus, ktory poczul zblizajaca sie wiosenke:

Idzie wiosna?

WIOOOOOOOOOOOOSNAAAAAAAAAAAAAA!!! :multi: :multi: :multi:

Wiosna, wiosna, wiosna :D

Hurrraaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Na PTOKI :D:D:D

Na co by tu jeszcze zapolowac :razz:

A tu u pani w pracy. Bardzo interesuje mnie, co kupil wujek Jarek...

Wecie, co sadze o tej fakturze VAT? :razz: :eviltong: :evil_lol:

Praca jest nuuudna, lepiej polezakowac i poopalac sie ;)

A kiedy wreszcie pojdziemy do domu???

Posted

Gosia - wszelki duch itd...
No, Koffana, tak się nie robi. Ja rozumiem zniknąć na 2, no niech będzie na 3
dni, ale na .... tygodni?!?!?! Oj, prosimy poprawić się...

No tak, Tysiek miał słoneczny spacerek, a Kruszek sam w domu został...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

No tak, Tysiek miał słoneczny spacerek, a Kruszek sam w domu został...
Pzdr.

Odwrotnie, Asku, odwrotnie :evil_lol: I nie sam, tylko z ciocia Jadzia, ktora o pasla :evil_lol:

Posted

[quote name='puli']A po Vilnie.....

Oby, oby - 2-gi dzien nas Polka sedziuje, a w pierwszy - pan, ktory ponoc poustawial jamniki na lokatach wg. obwodu klatek piersiowych - 1 lokata byla dla najchudszego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

SuperGosia napisał(a):
Oby, oby - 2-gi dzien nas Polka sedziuje, a w pierwszy - pan, ktory ponoc poustawial jamniki na lokatach wg. obwodu klatek piersiowych - 1 lokata byla dla najchudszego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No i dalej tak ustawia - niewazny leb, niewazne katowania, tylko klata piersiowa, niewazne ze krzywa, byle mala :diabloti: Championatu nie skonczylismy :diabloti: :diabloti: :diabloti: Wygral pies, ktory przegral z Krusiem w ub. roku :diabloti:

Obiecane zdjecia (po trochu). Najpierw Tys :)

Z "narzeczona" przed wystawianiem:

I na ringu:

CDN.