Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Okruch to miniaturek :) Dla porownania wstawiam archiwalna fotke z kolega i kolezanka standardami:lol: Krus oczywiscie w srodku.

A tu fotka z wyboru BOG - i standard przed nami:

Niestety nie mam zdjecia z jamnikiem kroliczym, ale postaram sie zrobic w najblizszym czasie ;)

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis przyszedl do nas poczta tajemniczy list z Litwy. Zdziwilam sie, ze juz przyslali nam potwierdzenie zgloszenia na marzec, ale nie to jest POTWIERDZENIE WNIOSKU CACIB DLA OKRUCHA!!! :multi: :multi: :multi:

Strasznie sie ciesze, bo to pierwszy nasz CACIB i do do tego zagraniczny :B-fly:
Zadzwonilam do hodowli Kruszka, by powiedziec, ze najgorszy pies z miotu jako jedyny z niego otrzymal CACIBa zagramanicznego :megagrin:

Mam nadzieje, ze mi wybaczycie KRUSZKOCHWALSTWO :evil_lol: , ale to moj pierwszy zwierz wystawowy i dlatego ciesze sie jakbym miala 10 latek ;)

:multi: :multi: :multi:

Posted

Pewnie, że Wam wybaczymy a na dodatek troszkę pozazdrościmy...

No to teraz powinna nastąpić seria zdjęć Kruszka. Jak leci: wystawowe, kanapkowe, spacerkowe, kapielowe (jezeli takowe były!), doktorskie, całuśne...:loveu:
Pzdr.

Posted

Seria zdjec nastapi... wkrotce :evil_lol:
Na pewno w ten weekend.

Tymaczasem wystawowe archiwalne z kolega Dropsem ;)

...zdjecie pt.: "Polowanie na malego 3-miesiecznego Tys-Tysia" :evil_lol:

Posted

[quote name='SuperGosia']Seria zdjec nastapi... wkrotce :evil_lol:
Na pewno w ten weekend.
...zdjecie pt.: "Polowanie na malego 3-miesiecznego Tys-Tysia" :evil_lol:

Obecnie jest "tak jakby" trochę inaczej... To znaczy, ktoś inny atakuje i ktoś inny jest atakowany...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']Gosiu masz piekne psy:loveu: super zdjecia:multi:
P.S. prosze koniecznie je odemnie wyściskać
pozdrawiam

Dziekuje Aniu i witam w naszej galerii :)

Karolayn :multi: Tysiek w domu, sploty hoduje ;) A co podhoduje, to mu jakis kumpel lub kumpela wygryzaja :mad:

Dobra rada dla wszystkich - nie robcie zdjec jak pada snieg ;) Snieg lecial wszedzie i zewszad :p Aparat nawet zaspyalo :evil_lol:

Jeszcze fotka pt.: "Snieg i wiatr w uszach"

Posted

karolayna napisał(a):
jak dzisiaj wrocilam ze spaceru z moim kudłaczem, to niemogłam mu zdjac ubranka, takie mial łapy w sniegu oblepione :angryy:

To sobie wyobraz jakby wygladal gdyby z seterem sobie godzinke poganiam poza terenem zabudowanym :evil_lol:

Posted

Moj Shih Tzu bardzolubi sniezek, niestety na godzinne spacery w taka pogode sie nie nadaje. Teraz chodzi - niestety 3x po 15 minut i robi wszystko, by wskoczyc w jak najwieksza zaspe :shake: ;)

Posted

Puli, slonce moje - jestes :multi:
Tysiek sie nadaje na snieg, ale na krotsze spacery, bo na dluzszych przemieka do nitki, a potem mam najpierw jednego psa kichajacego, a za chwile oba prychaja. Niestety ostatnim razem katarek nie przeszedl ani po witamince C, ani po rutinoskorbinku - co jednemu przechodzilo znow od drugiego lapal i skonczylo sie na antybiotyczku :p
Dopoki "sniega" Tysiek zapina tylko po 15 minut i - i tak go trzeba suszara potraktowac.
To nie pastuch, to lozdobka na poduche ;) A ja i tak z niego wiesniaka zrobilam, i miesniaka tez jak mi powiedziala pani od typowych ShihTzakow wystawowych :evil_lol:

Posted

Mamy w sąsiedztwie kumpla takiego Tyskowatego i tenże Czikuś łaziłby po sniegu cały dzień. Jest niewystawowy więc strzyzony (wyglada jakby go siekiera modelowali - taka fryzjerka zdolna). Pastuchy jak im mokro to zdegustowane strasznie a ten konusik zasuwa jak pług snieżny. Pańcia w mokrych butach zasmarkana,a ten eksploruje dopóki go do domu nie zawloką!
p.s. Moze zrobisz kudłatemu fryzure a`la samuraj? Popatrz na ostatnia fotę:
http://www11.plala.or.jp/perszekennel/koto.html