SuperGosia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Korenia napisał(a):A kąpiel chociaż znosi ? Jak ja bym swoją co 2 tygodnie kąpała, to by mnie chyba w nocy zabiła :diabloti: Coz - nie ma wielkiego wyboru :evil_lol: Jakbym chciała go wykąpać raz na miesiąc, rozczesywanie włosa trawłoby np. 10 godzin (znam taki przypadek ;)). Asiaku ;) Jamnik śpi na Tyśku jak na miłej włochatej podusi :) Quote
Asiaczek Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 To rozumiem, taka cieplutka, włochata i "żywa" podusia.... No i taka swojska...:lol: Pzdr. Quote
SuperGosia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Przyszlo nowe poslanie dla psow. W zwiazku z tym - moge smialo doradzac odzwyczajaczom jak oduczyc piecha spania w lodzkim wyrku. Nalezy zafundowac mu lepsze :evil_lol: Tysiek na razie nie moze tam lezec, Krus mu nie pozwala :roll: Quote
karolayna Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 SuperGosia napisał(a): Tysiek na razie nie moze tam lezec, Krus mu nie pozwala :roll: No jak tak można żeby kudłaczy dyskryminowac :mad::evil_lol: Quote
SuperGosia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 karolayna napisał(a):No jak tak można żeby kudłaczy dyskryminowac :mad::evil_lol: Przejdzie mu za jakis czas ;) A Tys i tak nie lubi ani ludzkich lozek ani psich poslan, najlepsze sa gole dechy :p , "burek" jeden! Quote
Asiaczek Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='SuperGosia']Przyszlo nowe poslanie dla psow. W zwiazku z tym - moge smialo doradzac odzwyczajaczom jak oduczyc piecha spania w lodzkim wyrku. Nalezy zafundowac mu lepsze :evil_lol: Tysiek na razie nie moze tam lezec, Krus mu nie pozwala :roll: Pytanie: gdzie jest Kruszek?! Pzdr. Quote
SuperGosia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Asiaczek napisał(a):Pytanie: gdzie jest Kruszek?! Pzdr. Pod poduszek :D Quote
karolayna Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 SuperGosia napisał(a):Przejdzie mu za jakis czas ;) A Tys i tak nie lubi ani ludzkich lozek ani psich poslan, najlepsze sa gole dechy :p , "burek" jeden! wiesz co :lol: powiem Ci ze moj Oli identycznie :evil_lol: Quote
SuperGosia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 karolayna napisał(a):wiesz co :lol: powiem Ci ze moj Oli identycznie :evil_lol: Bo to widac psy podworzowe sa :lol: Jedynym poslaniem, w ktorym Tyn czasem siedzi jest (juz mocno podniszczona) budka. Pewnie marzy mu sie taka prawdziwa, z lancuchem i miska przybita gwozdziem obok :diabloti: Niestety, ale takiego luksusu wyrodna pani nie chce mu zapewnic :placz: Quote
karolayna Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 SuperGosia napisał(a):Bo to widac psy podworzowe sa :lol: Jedynym poslaniem, w ktorym Tyn czasem siedzi jest (juz mocno podniszczona) budka. Pewnie marzy mu sie taka prawdziwa, z lancuchem i miska przybita gwozdziem obok :diabloti: Niestety, ale takiego luksusu wyrodna pani nie chce mu zapewnic :placz: U nas jest takie jedno posłanie, które Olek ma od kąd tylko po niego pojechalismy, teraz sa to tylko strzępy (wygryzł z niego całą gąbke i zostało tylko cienkie dziurawe dno :evil_lol:) ale nikomu nie daje sie do niego dotknąć, ktokolwiek wezmie je w ręce odrazu jest awantura i szczekanie na cały dom, prawie gotowy pogryzc :evil_lol:. Miałam je wyrzucić, ale on sie z nim nie rozstaje i mi szkoda:lol:. Juz nawet je chowalismy, ale on i tak gdzie by nie było to je znalazł. Oczywiscie teraz ma nowe, ale to jest ciezkie i nie moze go tarmosic :evil_lol:(chociaz juz probował) i tylko od czasu do czasu w nim spi. Quote
Asiaczek Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ale macie przeboje z tymi Waszymi włochaczami... Pzdr. Quote
SuperGosia Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Pare zdjatek z weekendu - malo i nizebyt udane, bo o nieodpowiedniej porze na spacer sie wybralismy :p Ale bable byly szczesliwe, bo hasaly po nowo odkrytych terenach spacerowych :) Kruszek Bable razem I na razie na tyle, bo mi sie zdjecia nie chca sciagnac z serwera (zapchany) :placz: :placz: :placz: Quote
Asiaczek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 No, właśnie. Patrzę i zdjęć nie widzę...:placz::placz: Pzdr. Quote
SuperGosia Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Kurcze... Moze teraz... Zapinanie smyczy, bo na horyzoncie pojawil sie przechodzien, ktory moglby zostac zalizany :evil_lol: I Krus w fotelu u cioci Dani: Quote
Asiaczek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 No, teraz to ja widzę i Ciebie, I Kruszka i Tyśka... Super! cieszę się, że Was widzę... Pzdr. Quote
SuperGosia Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Asiaczek napisał(a):No, teraz to ja widzę i Ciebie, I Kruszka i Tyśka... Super! cieszę się, że Was widzę... Pzdr. A ja nie moge u Ciebie w blogu nadrobic zaleglosci, bo mi sie strony nie otwieraja :mad: Tylko pare zdjec z pol widzialam... No nic, jutro sie sprobuje dogrzebac do nowych zdjec maluchow, bo dzis mnie cos trafia jak raz po raz widze komunikat, ze nie mozna znalezc serwera :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Łeeee, to masz zły serwer! Za okno z nim... Pzdr. Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Psia arystokracja :cool3: . Nawet każe rozkładać sobie czerwony dywanik :evil_lol: . A to wywyższające spojrzenie :loveu: . Quote
SuperGosia Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Kamcia_14 napisał(a): Psia arystokracja :cool3: . Nawet każe rozkładać sobie czerwony dywanik :evil_lol: . Dywanik rozlozony, zeby fotela w gosciach nie pobrudzil ;) I tak pobrudzil :evil_lol: Pare zdjec w domciu :) Tysiek jako potwor zoltooki :eviltong: Wczoraj sie gryzli - dzis wielka milosc :p Quote
SuperGosia Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Jak widac przybyl mi nowy element umeblowania - pudlo po kuchence mikrofalowej. Czekam, az sie samo wyniesie do smietnika :mad: :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Jakie piękne papiloty! Sama kręciłaś?:evil_lol: A z pudełkiem... może rzeczywiście samo się wyrzuci Twoimi rekoma... hihihi... Pzdr. Quote
SuperGosia Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Asia, zgadnij gdzie jest pudelko po mikrofali... :mad: Dzis seria zdjec zimowo-spcerkowych, ale najpierw widok z okna :evil_lol: Ogrodki dzialkowe od strony ul. Miedzynarodowej: Na dworze zima, a w domu kwiaty rosna w najlepsze :) Krusi na sniegu Z zakapturzonym czlowiekiem :cool3: Ktos mnie wolal? To juz lece... Gdzie jest pies :-o Znow z tajemnicza postacia :razz: Maly Kruszek w duzej zaspie Po spacerze: otrzepalam buty, Krus sie tez otrzepal i mozemy jechac do domciu, ale jeszcze ostatnie zdjecia. No jedzmy wreszcie! Tysiek dzis nie towarzyszyl nam na dlugim spacerze ze wzgledu na niesprzyjajace warunki atmosferyczne, a to ze musial pozostac w domu skomentowal tak: Quote
milena182 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 twoj jamniczek to miniatura czy króliczy Quote
Kati Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A moze standard? Mnie wygląda na dużego jamniora, ale ja się nie znam :lol: Ale i tak masz sliczne psiaki i z checią oglądam twasze foteczki. :) Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Gosiu - w pierwszej chwili myślałam, że ta zakapturzona postać, to Ty! Ale teraz wydaje mi się, że to jednak nie Ty, tylko jakaś taka męska połowa... I strasznie podoba mi się zdjęcie pt. "Gdzie jest pies?". A że nie umiem wstawiać zdjęcia po rozpoczęciu postu, to tylko tak je komentuję. Sorki. Pzdr. Quote
Recommended Posts