Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Korenia napisał(a):
A kąpiel chociaż znosi ? Jak ja bym swoją co 2 tygodnie kąpała, to by mnie chyba w nocy zabiła :diabloti:

Coz - nie ma wielkiego wyboru :evil_lol: Jakbym chciała go wykąpać raz na miesiąc, rozczesywanie włosa trawłoby np. 10 godzin (znam taki przypadek ;)).

Asiaku ;) Jamnik śpi na Tyśku jak na miłej włochatej podusi :)

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszlo nowe poslanie dla psow. W zwiazku z tym - moge smialo doradzac odzwyczajaczom jak oduczyc piecha spania w lodzkim wyrku. Nalezy zafundowac mu lepsze :evil_lol:

Tysiek na razie nie moze tam lezec, Krus mu nie pozwala :roll:

Posted

karolayna napisał(a):
No jak tak można żeby kudłaczy dyskryminowac :mad::evil_lol:

Przejdzie mu za jakis czas ;) A Tys i tak nie lubi ani ludzkich lozek ani psich poslan, najlepsze sa gole dechy :p , "burek" jeden!

Posted

[quote name='SuperGosia']Przyszlo nowe poslanie dla psow. W zwiazku z tym - moge smialo doradzac odzwyczajaczom jak oduczyc piecha spania w lodzkim wyrku. Nalezy zafundowac mu lepsze :evil_lol:

Tysiek na razie nie moze tam lezec, Krus mu nie pozwala :roll:

Pytanie: gdzie jest Kruszek?!
Pzdr.

Posted

SuperGosia napisał(a):
Przejdzie mu za jakis czas ;) A Tys i tak nie lubi ani ludzkich lozek ani psich poslan, najlepsze sa gole dechy :p , "burek" jeden!

wiesz co :lol: powiem Ci ze moj Oli identycznie :evil_lol:

Posted

karolayna napisał(a):
wiesz co :lol: powiem Ci ze moj Oli identycznie :evil_lol:

Bo to widac psy podworzowe sa :lol: Jedynym poslaniem, w ktorym Tyn czasem siedzi jest (juz mocno podniszczona) budka. Pewnie marzy mu sie taka prawdziwa, z lancuchem i miska przybita gwozdziem obok :diabloti: Niestety, ale takiego luksusu wyrodna pani nie chce mu zapewnic :placz:

Posted

SuperGosia napisał(a):
Bo to widac psy podworzowe sa :lol: Jedynym poslaniem, w ktorym Tyn czasem siedzi jest (juz mocno podniszczona) budka. Pewnie marzy mu sie taka prawdziwa, z lancuchem i miska przybita gwozdziem obok :diabloti: Niestety, ale takiego luksusu wyrodna pani nie chce mu zapewnic :placz:

U nas jest takie jedno posłanie, które Olek ma od kąd tylko po niego pojechalismy, teraz sa to tylko strzępy (wygryzł z niego całą gąbke i zostało tylko cienkie dziurawe dno :evil_lol:) ale nikomu nie daje sie do niego dotknąć, ktokolwiek wezmie je w ręce odrazu jest awantura i szczekanie na cały dom, prawie gotowy pogryzc :evil_lol:. Miałam je wyrzucić, ale on sie z nim nie rozstaje i mi szkoda:lol:. Juz nawet je chowalismy, ale on i tak gdzie by nie było to je znalazł. Oczywiscie teraz ma nowe, ale to jest ciezkie i nie moze go tarmosic :evil_lol:(chociaz juz probował) i tylko od czasu do czasu w nim spi.

Posted

Pare zdjatek z weekendu - malo i nizebyt udane, bo o nieodpowiedniej porze na spacer sie wybralismy :p Ale bable byly szczesliwe, bo hasaly po nowo odkrytych terenach spacerowych :)

Kruszek

Bable razem

I na razie na tyle, bo mi sie zdjecia nie chca sciagnac z serwera (zapchany) :placz: :placz: :placz:

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, teraz to ja widzę i Ciebie, I Kruszka i Tyśka... Super! cieszę się, że Was widzę...
Pzdr.

A ja nie moge u Ciebie w blogu nadrobic zaleglosci, bo mi sie strony nie otwieraja :mad: Tylko pare zdjec z pol widzialam... No nic, jutro sie sprobuje dogrzebac do nowych zdjec maluchow, bo dzis mnie cos trafia jak raz po raz widze komunikat, ze nie mozna znalezc serwera :diabloti:

Guest Kamcia_14
Posted

Psia arystokracja :cool3: . Nawet każe rozkładać sobie czerwony dywanik :evil_lol: .
A to wywyższające spojrzenie :loveu: .

Posted

Kamcia_14 napisał(a):

Psia arystokracja :cool3: . Nawet każe rozkładać sobie czerwony dywanik :evil_lol: .

Dywanik rozlozony, zeby fotela w gosciach nie pobrudzil ;) I tak pobrudzil :evil_lol:

Pare zdjec w domciu :) Tysiek jako potwor zoltooki :eviltong:

Wczoraj sie gryzli - dzis wielka milosc :p

Posted

Asia, zgadnij gdzie jest pudelko po mikrofali... :mad:

Dzis seria zdjec zimowo-spcerkowych, ale najpierw widok z okna :evil_lol:

Ogrodki dzialkowe od strony ul. Miedzynarodowej:

Na dworze zima, a w domu kwiaty rosna w najlepsze :)

Krusi na sniegu

Z zakapturzonym czlowiekiem :cool3:

Ktos mnie wolal?

To juz lece...

Gdzie jest pies :-o

Znow z tajemnicza postacia :razz:

Maly Kruszek w duzej zaspie

Po spacerze: otrzepalam buty, Krus sie tez otrzepal i mozemy jechac do domciu, ale jeszcze ostatnie zdjecia.

No jedzmy wreszcie!

Tysiek dzis nie towarzyszyl nam na dlugim spacerze ze wzgledu na niesprzyjajace warunki atmosferyczne, a to ze musial pozostac w domu skomentowal tak:

Posted

A moze standard?

Mnie wygląda na dużego jamniora, ale ja się nie znam :lol:

Ale i tak masz sliczne psiaki i z checią oglądam twasze foteczki. :)

Posted

Gosiu - w pierwszej chwili myślałam, że ta zakapturzona postać, to Ty! Ale teraz wydaje mi się, że to jednak nie Ty, tylko jakaś taka męska połowa...
I strasznie podoba mi się zdjęcie pt. "Gdzie jest pies?". A że nie umiem wstawiać zdjęcia po rozpoczęciu postu, to tylko tak je komentuję. Sorki.
Pzdr.