SuperGosia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Leje, wiec nie spacerujemy (Krus uciekl do domu :evil_lol: , a Tysiek moze by i pochodzil, ale przez 10 minut tak zmokl, ze byl do wyzecia doslownie :shake: ). Fotki domowe - skromnie, bo w domu psy raczej spia, szczegolnie podczas takiej pogody :p Na ulubionym miejscu :D I Tysiek specjalnie dla Puli :evil_lol: Quote
SuperGosia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Wyszperane... Tysiek zawsze robil duze wrazenie na ludziach... :evil_lol: Wystawa w Bialymstoku ;) Quote
SuperGosia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 I wspominkowe - Krus 11 m-cy i 3-miesieczny Tiki :loveu: Quote
SuperGosia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 milena182 napisał(a):a w Płocku byłas kiedys? Dopiero w tym roku sie wybieramy do Plocka na wystawe krajowa - jest juz wpisana w kalendarz ;) Quote
milena182 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 SuperGosia napisał(a):Dopiero w tym roku sie wybieramy do Plocka na wystawe krajowa - jest juz wpisana w kalendarz ;) z obydwoma czy jednym?moze sie spotkamy jak tylko zobacze kiedy to dokladnie jest:razz: Quote
SuperGosia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Z tego, co pamietam - to obydwa psy ida w niedziele :cool3: Jak skoncze wystawiac (z jamnikiem jest malo roboty, ale przy Shih Tzu jest zajecie, dopoki nie zejdzie z ringu), chetnie z Toba posiedze i pogadamy. No i oczywiscie zapraszam na kibicowanie przy ringach. Quote
anetta Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 HAHhahah co ta pani w czerwonym takiego strasznego zobaczyla? http://images.littlefriends.multiply.com/image/2/photos/8/500x500/136/Bialystok%202006%20011.jpg?et=Lfsaf48tmxgRnpJceq6UaQ :lol::lol: Quote
SuperGosia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 anetta napisał(a):HAHhahah co ta pani w czerwonym takiego strasznego zobaczyla? http://images.littlefriends.multiply.com/image/2/photos/8/500x500/136/Bialystok%202006%20011.jpg?et=Lfsaf48tmxgRnpJceq6UaQ :lol::lol: Jak to co? Tyska :evil_lol: :shiny: :megagrin: :grin: :mdrmed: Tys tak czesto zaczepia obcych ludzi - staje na tylnich lapach i macha przednimi, zeby go glaskac :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ja na osiedlu mam takiego "chińczyka" co tak robi. Ale w stosunku do moich basków to machając łapkami, aby go głaskać, jednocześnie wydaje z siebie takie wojownicze odgłosy, że właściciele omijają mnie szerokim łukiem... I BARDZO DOBRZE!!!:diabloti::diabloti::diabloti: Pzdr. Quote
milena182 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 SuperGosia napisał(a):Z tego, co pamietam - to obydwa psy ida w niedziele :cool3: Jak skoncze wystawiac (z jamnikiem jest malo roboty, ale przy Shih Tzu jest zajecie, dopoki nie zejdzie z ringu), chetnie z Toba posiedze i pogadamy. No i oczywiscie zapraszam na kibicowanie przy ringach. Jak tylko cie poznam od razu podejde :eviltong::p;) Quote
SuperGosia Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 milena182 napisał(a): Jak tylko cie poznam od razu podejde :eviltong::p;) Prędzej psy poznasz :evil_lol: Podejdź, podejdź - tylko na spokojnie pogadamy jak Shih się wystawi, ale towarzystwo przy przygotowywaniu go mile wodziane :lol: Quote
SuperGosia Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Krusi, ktory sie dzis bardzo nie chcial ustawic :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Eee, tam, nie chciało. Kruszek wygląda baaardzo wystawowo... Pzdr. Quote
SuperGosia Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Dzisiejsza sesja poscielowa :evil_lol: - Tysku, nie wolno jesc na lozku :mad: - Co nie wolno! Jest przeciez smaczne :eviltong: :evil_lol: - A ja juz zjadlem i sie nudze :p - Ale wymyslilem fajna zabawe :cool3: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
milena182 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 SuperGosia napisał(a): moje tez tak robia a Mąstr przy tym straszny warkot wydaje(uwielbia rywalicacje) Quote
SuperGosia Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 A w ogole, co zlego to nie my :eviltong: Fotel tez nie my obgryzlismy za mlodu, tylko Mona :eviltong: ;) P.S. Prosze sie nie smiac z papilotow Tyska. Wczoraj rozczesywalam go 2 godziny, a nastepne 3 zajelo mi kapanie, suszenie i ponowne rozczesywanie. Papiloty wiec byly robione na szybko (i resztkami sil), by sie nie uszargal za bardzo. Milena, oni tez tak czesto sie bawia, ale nigdy jeszcze takiej konfiguracji - jeden na wyrku, drugi na podlodze - jeszcze nie widzialam :) Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Tysiek w papilotach! Nie mogę!!! ale ma powazna minę, dobrze, że Kruszek za bardzo się temu nie dziwi... Pzdr. Quote
SuperGosia Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 To jeszcze zdjecie "na dobranoc" ;) Panowie niestey nie chcieli sie ulozyc jak zwykle, czyli jeden na drugim :p Quote
karolayna Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 to ja przyszłam powiedzieć dobranoc :lol: a tak przy okazji co ile zmieniasz papiloty Tyskowi? Quote
SuperGosia Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 karolayna napisał(a):to ja przyszłam powiedzieć dobranoc :lol: a tak przy okazji co ile zmieniasz papiloty Tyskowi? Te, co teraz ma zmienie jutro :evil_lol: Porzadnie zrobione - co 4 do 5 dni. Ale kapie raz na dwa tygodnie :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='SuperGosia']To jeszcze zdjecie "na dobranoc" ;) Panowie niestey nie chcieli sie ulozyc jak zwykle, czyli jeden na drugim :p To znaczy: który na którym...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 SuperGosia napisał(a):Te, co teraz ma zmienie jutro :evil_lol: Porzadnie zrobione - co 4 do 5 dni. Ale kapie raz na dwa tygodnie :diabloti: O rany!!! To koszmar... Pzdr. Quote
Korenia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 A kąpiel chociaż znosi ? Jak ja bym swoją co 2 tygodnie kąpała, to by mnie chyba w nocy zabiła :diabloti: Quote
Recommended Posts