Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Leje, wiec nie spacerujemy (Krus uciekl do domu :evil_lol: , a Tysiek moze by i pochodzil, ale przez 10 minut tak zmokl, ze byl do wyzecia doslownie :shake: ).

Fotki domowe - skromnie, bo w domu psy raczej spia, szczegolnie podczas takiej pogody :p

Na ulubionym miejscu :D

I Tysiek specjalnie dla Puli :evil_lol:

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SuperGosia napisał(a):
Dopiero w tym roku sie wybieramy do Plocka na wystawe krajowa - jest juz wpisana w kalendarz ;)

z obydwoma czy jednym?moze sie spotkamy jak tylko zobacze kiedy to dokladnie jest:razz:

Posted

Z tego, co pamietam - to obydwa psy ida w niedziele :cool3: Jak skoncze wystawiac (z jamnikiem jest malo roboty, ale przy Shih Tzu jest zajecie, dopoki nie zejdzie z ringu), chetnie z Toba posiedze i pogadamy. No i oczywiscie zapraszam na kibicowanie przy ringach.

Posted

Ja na osiedlu mam takiego "chińczyka" co tak robi. Ale w stosunku do moich basków to machając łapkami, aby go głaskać, jednocześnie wydaje z siebie takie wojownicze odgłosy, że właściciele omijają mnie szerokim łukiem...
I BARDZO DOBRZE!!!:diabloti::diabloti::diabloti:
Pzdr.

Posted

SuperGosia napisał(a):
Z tego, co pamietam - to obydwa psy ida w niedziele :cool3: Jak skoncze wystawiac (z jamnikiem jest malo roboty, ale przy Shih Tzu jest zajecie, dopoki nie zejdzie z ringu), chetnie z Toba posiedze i pogadamy. No i oczywiscie zapraszam na kibicowanie przy ringach.

Jak tylko cie poznam od razu podejde :eviltong::p;)

Posted

milena182 napisał(a):

Jak tylko cie poznam od razu podejde :eviltong::p;)

Prędzej psy poznasz :evil_lol: Podejdź, podejdź - tylko na spokojnie pogadamy jak Shih się wystawi, ale towarzystwo przy przygotowywaniu go mile wodziane :lol:

Posted

Dzisiejsza sesja poscielowa :evil_lol:

- Tysku, nie wolno jesc na lozku :mad:

- Co nie wolno! Jest przeciez smaczne :eviltong: :evil_lol:

- A ja juz zjadlem i sie nudze :p

- Ale wymyslilem fajna zabawe :cool3:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

A w ogole, co zlego to nie my :eviltong: Fotel tez nie my obgryzlismy za mlodu, tylko Mona :eviltong: ;)

P.S. Prosze sie nie smiac z papilotow Tyska. Wczoraj rozczesywalam go 2 godziny, a nastepne 3 zajelo mi kapanie, suszenie i ponowne rozczesywanie. Papiloty wiec byly robione na szybko (i resztkami sil), by sie nie uszargal za bardzo.

Milena, oni tez tak czesto sie bawia, ale nigdy jeszcze takiej konfiguracji - jeden na wyrku, drugi na podlodze - jeszcze nie widzialam :)

Posted

karolayna napisał(a):
to ja przyszłam powiedzieć dobranoc :lol:

a tak przy okazji co ile zmieniasz papiloty Tyskowi?

Te, co teraz ma zmienie jutro :evil_lol: Porzadnie zrobione - co 4 do 5 dni. Ale kapie raz na dwa tygodnie :diabloti: