Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozwalam sobie wrzucic link do suszarki (zaplacilam troche wiecej, ale na tyle nieznacznie, by nie rwac wlosow z glowy ;)):
http://www.hoopla.pl/product_info.php/pid/6983/Suszarka_Philips_HP_4891_00_z_Pielegnacja_Jonowa/
Do niej jest jeszcze wielki dyfuzor i mala nakladka (Tys jeszcze nia nie suszony, wpierw przetestowalam na sobie i jest oki).

Tynio jest niereformowalny i od szczeniaka woli spac na glebie. Jak go przynioslam do domu w wieku 3 miesiecy i posadzilam na lozku, to sobie o malo zebow nie wybil tak chcial zejsc :eviltong: Ten typ tak widac ma, jamnik zas pierwsze co robi nawet w gociach, to sie lokuje byle jak najbardziej miekko bylo i jak najwyzej :evil_lol: Teraz spi na kanapie pod poduszka, a Tys... domyslcie sie gdzie :razz:

Puli, a czemu Cie ZNOWU nigdy nie ma na gadu? :mad:

Posted

1.Suszara super.Burkom by sie spodobała.
2.Moje pastuchy bardziej cywilizowane niz biedny Tysiek. Narobiły mi wstydu w Poznaniu,bo w srodku nocy stwierdziły,ze skoro nie mają swoich miękkich posłań ani foteli,to skorzystają z łóżek bo na twardym całą noc nie będa spac.W pokoju były trzy łóżka i rano zobaczyłam ze każda kudła zajęła inne.Pogoda jaka była to wiadomo,a jak wyglądała pościel po puliszonach to mozna sobie wyobrazić.....
3.Nie było mnie bo nie miałam głosników do kompa i nie wiedziałam kiedy sie ktos na GG ujawnia. (Kompa nie mam przed nosem,podchodze,jak słysze ze coś sie dzieje). Głosniki Mikołaj własnie przyniósł to się poprawię

Posted

puli napisał(a):
3.Nie było mnie bo nie miałam głosników do kompa i nie wiedziałam kiedy sie ktos na GG ujawnia. (Kompa nie mam przed nosem,podchodze,jak słysze ze coś sie dzieje). Głosniki Mikołaj własnie przyniósł to się poprawię

:multi: Jak masz pod lapka jakis stacjonarny, to mozesz mi na PM albo na mail wrzucic, bo u nas po 20 darmowe rozmowy ;)

Posted

Dziewczynki kochane! Mam nadzieje, ze przed swietami jeszcze uda mi sie wpasc na dogo, ale na wszelki wypadek juz dzis skladam wszystkim dogomaniackim przyjaciolom - i tym wirtualnym, i tym, ktorych mialam juz okazje poznac, serdeczne zyczenia:

:tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1:

:tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1:

Posted

SuperGosia napisał(a):
GENIUS SAECULI tzn. nowy poczatek. Jak sie domyslasz, ZG zatwierdzil przydomek, ktory mi sie najmniej podobal :mad: :diabloti:

A jakie jeszcze miałaś ?

• 2 weeks later...
Posted

Wszystkim dogomaniakom, a szczegolnie tym, ktorzy odwiedzaja nasza galerie :evil_lol: zyczymy SZAMPANSKIEGO SYLWESTRA!!!

Psy juz przygotowane na zabawe (wlasciwie to juz sie bawia :evil_lol: ), olewaja fajerwerki i petardy (doslownie :D) - a u nas od 7-mej rano lubudubu - rowno strzelaja.
Jedziemy na zabawe ludowo-klimatyczna w gronie prawie-rodzinnym - maluchy beda mialy radoche, bo bedzie wiecej osob niz na Wigilii :)

Hhihihi - Alu - dziekuje za kartke z zyczeniami - dopiero teraz dostalam :evil_lol:

Witam Gisele i Kamcie :lol: Kamciu - westusia boska :loveu:

A wiec - kochani - jeszcze raz udanej zabawy i nie zapomnijcie pomyslec zyczenia, gdy wybije polnoc - to dziala, sprawdzalam :cool3:

:laola: :BIG: :knajpa: :smilecol:

Posted

Wszystkiego dobrego w Nowym roku tobie Gosieńka,Tyniowi i Krusiowi!!!
Ty mi Gosiu pózniej powiedz czy twoje zyczenie sie spelnilo:razz: bo ja dzisiaj synowi zlota rybke kupilam:evil_lol:

Posted

Hoduje wlos i na nic czasu nie strcza :evil_lol: ;)

Dzis nie bylismy w Miedzylesiu, bo pogoda taka- byle jaka; bloto, deszcz i te sprawy. Wybieramy sie jutro, wiec i jakies foteczki beda, chyba ze ulewa nawiedzi W-we od rana :p