SuperGosia Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Oj torpeda z niego straszna :evil_lol: Dobrze, ze szybko przybiega na zawolanie (czego nie mozna powiedziec o Tysku :diabloti: ). Zywe sreberko na dworze, w domu straszny spioch :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='SuperGosia'] Nowy kolega Kruszka :loveu: :evil_lol: Cdn. Tyśka i Kruszka znam, ale nowy kumpel Kruszka to hohoho! Całkiem przystojny z niego koleżka! Teraz Kruszek jeszcze może się z nim pobawić, ale za jakieś 2-3 miesiące, oj, taka zabawa może się nie udać...:evil_lol: Pzdr. Quote
lonka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Gosiu nie ma problemu:eviltong:Dla ciebie wszystko:loveu::loveu::loveu: Quote
SuperGosia Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Asiaczek napisał(a):Tyśka i Kruszka znam, ale nowy kumpel Kruszka to hohoho! Całkiem przystojny z niego koleżka! Teraz Kruszek jeszcze może się z nim pobawić, ale za jakieś 2-3 miesiące, oj, taka zabawa może się nie udać...:evil_lol: Pzdr. Oj, to prawda :evil_lol: Tylko Tysiek lubi dorosle, 40-kilowe Sentinele, Krus preferuje jednak szczeniaki takie jak ten prawie AST ;) Aczkolwiek wlasciciel tego malucha jest b. sympatyczny i wydaje sie rozsadny, wiec moze beda sie wspolnie bawic troche dluzej ;) Quote
Asiaczek Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 O, to Tysiek zna Sentinelki? Moje baski też je znają, mam nawet kilka zdjęć wspólnych... Gosiu, pamiętaj, że mam Twoją kartę i w każdej chwili, jak dasz znak, jestem gotowa ją oddać. Pzdr. Quote
SuperGosia Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Asiek, mozesz ja spokojnie jeszcze do Vilna wziasc, bo ja teraz w weekend smigam do NR, a w tygodniu z czasem to u mnie tak byle jak :p Quote
Asiaczek Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 OK. A więc już teraz pakuję ją do futerału aparatowego. Ale jakby co, daj sygnał, OK? pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Gosiu, jak tam w Nowej Rudzie? Czekamy na info. pzdr. Quote
SuperGosia Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 W Nowej Rudzie kicha, bo dwa silvery :evil_lol: Opisy przepiekne, szczegolnie Tyska, ale i tak silvery :eviltong: Troche zdjec z wystawy :) Tak, tak - to Tys. Ala uczesala :loveu: Kruszek po ocenie dostal wyjatkowo (w nagrode, ze przegralismy :evil_lol: )smiedzace wpieprzowe ucho i byl wniebowziety. Tu wyczekujaco wypatruje kolejnej niespodzianki ;) I Tysia cd. Chlopcy razem juz po wszystkim: Quote
milena182 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ostatnie zdjecie swietne jamniczek sexi:loveu: Quote
SuperGosia Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Korenia napisał(a):Gratulacje ;) Dzieki :evil_lol: Przynajmniej zwiedzilismy okolice Walbrzycha i odkrylismy, ze tam sa gory ;) W typowa zime - ze niegiem i oblodzeniem - chyba nie odwazylabym sie tam pojechac :evil_lol: A jednak... warto bylo. Poznalismy super ludzi i pogawedzilismy z juz znanymi, ktorych zapraszamy serdecznie do siebie!!! Quote
Asiaczek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Oooo, Gosia wróciła! Cieszymy się tym bardziej, że znamy trasę do NR w wersji zimowej... Ciesz się z tych dwóch "silverków", bo niektórzy sporo by dali, aby się z Tobą zamienić miejscami...:lol: GRATULACJE!!! Pzdr. Quote
SuperGosia Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 :evil_lol: Asiu - nie sądzę - nie w tym przypadku ;) Dostaliśmy już potwierdzenie mailowe przyjęcia malców na Vilno, więc Twoja wizyta w sekretariacie nie będzie konieczna ;) Quote
Asiaczek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Gosik - a tak chciałam jakoś się odwdzięczyć za pożyczenie karty... Nie dajesz mi okazji do tego... Pzdr. Quote
SuperGosia Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Asiaczek']Gosik - a tak chciałam jakoś się odwdzięczyć za pożyczenie karty... Nie dajesz mi okazji do tego... Pzdr. Asiu, jak to powiedzialam niejakiej Oktawii :evil_lol: - co sie odwlecze, to nie uciecze ;) Polamania ringowy w Vilnie ;) Quote
SuperGosia Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Troszke zdjatek z domowych pieleszy :) Quote
Asiaczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 O, jakie pięknisie! i Takie "legawce... Wogóle nie widać tej energii drzemiącej w tych małych ciałkach! Pzdr. Quote
milena182 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 http://images.littlefriends.multiply.com/image/2/photos/8/500x500/122/W%20domciu%20003.jpg?et=hmp9JtDyQDracULedFEOUw Mądry jamniczek:loveu::loveu::diabloti::diabloti: Quote
SuperGosia Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Pewnie, ze madry - co on bedzie na podlodze lezal? Musza byc przynajmniej dwie poduszki :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Gosik - qurczę! Ciągle muszę Cię gonić do wstawiania zdjęć! Lenisz się pewnie albo sprzątasz mieszkanie... Ale nie zapominaj o zdjęciach i o nas - wiernych oglądaczy Tyśka i Kruszka! Prosimy!!! Pzdr. Quote
SuperGosia Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Moje kochane, zebym to ja jeszcze sprzatala mieszkanie :evil_lol: Poddalam sie po roku i... zaczelam papilotowac Tyska :evil_lol: Tak wiec moze uda mi sie wyhodowac mu dluzszy wlos... checi na razie sa z obu stron - Tysio nie przeszkadza, kiedy zawijam mu herki i nawet nie rozgryza papilocikow :multi: A poza tym... dzis kupilam prezenty :lol: Mamie - nowa komorke, a Tyskowi suszarke jonizujaca o mocy 2100 (nawet nie pytajcie za ile :diabloti: ). Reszta rodzinki dostanie z braku funduszy kosmetyki i slodycze. No i Kruszek - dostal duza gumowa "zdechla" kure (Tys mala w komplecie do suszarki:eviltong: ), ktora sam wyciagnal z siatki nie czekajac na pierwsza gwiazdke :evil_lol: Coz jeszcze... obydwa psiaki sa przeziebione i dzis dostaly po zastrzyku z antybiotykiem :roll: Ale dzielnie to zniosly, bo spieszno im bylo do meczenia lecznicowego kota :diabloti: Zdjec chwilowo nie bedzie, bo jak maluchy zakatarzone to i spacerki nie te. Nie wspominajac juz o pogodzie :p Ale jak sie lepiej poczuja, to moze w weekendzik, kto wie ;) Quote
Asiaczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Aaaa, toś Ty taka trochę biednawa, bo... masz 2 chłopaków chorych w domu! No dobra. Poczekamy na uzdrowienie chłopaków i lepszą pogodę, prawda? Trzymamy kciuki z szybkie ozdrowienie.:lol: pzdr. Quote
puli Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='SuperGosia']Tyskowi suszarke jonizujaca o mocy 2100 (nawet nie pytajcie za ile :diabloti: ). Za ile?? Ile razy tu zajrzę to kudłaty jest dyskryminowany.:mad:Teraz tez widze jak robi za wycieraczke podczas gdy jamnoir okupuje pańci legowisko...:mad: Quote
Recommended Posts