Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SuperGosia']
Nowy kolega Kruszka :loveu:

:evil_lol:

Cdn.
Tyśka i Kruszka znam, ale nowy kumpel Kruszka to hohoho! Całkiem przystojny z niego koleżka! Teraz Kruszek jeszcze może się z nim pobawić, ale za jakieś 2-3 miesiące, oj, taka zabawa może się nie udać...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tyśka i Kruszka znam, ale nowy kumpel Kruszka to hohoho! Całkiem przystojny z niego koleżka! Teraz Kruszek jeszcze może się z nim pobawić, ale za jakieś 2-3 miesiące, oj, taka zabawa może się nie udać...:evil_lol:
Pzdr.

Oj, to prawda :evil_lol: Tylko Tysiek lubi dorosle, 40-kilowe Sentinele, Krus preferuje jednak szczeniaki takie jak ten prawie AST ;) Aczkolwiek wlasciciel tego malucha jest b. sympatyczny i wydaje sie rozsadny, wiec moze beda sie wspolnie bawic troche dluzej ;)

Posted

O, to Tysiek zna Sentinelki? Moje baski też je znają, mam nawet kilka zdjęć wspólnych...
Gosiu, pamiętaj, że mam Twoją kartę i w każdej chwili, jak dasz znak, jestem gotowa ją oddać.
Pzdr.

Posted

W Nowej Rudzie kicha, bo dwa silvery :evil_lol: Opisy przepiekne, szczegolnie Tyska, ale i tak silvery :eviltong:

Troche zdjec z wystawy :)

Tak, tak - to Tys. Ala uczesala :loveu:

Kruszek po ocenie dostal wyjatkowo (w nagrode, ze przegralismy :evil_lol: )smiedzace wpieprzowe ucho i byl wniebowziety. Tu wyczekujaco wypatruje kolejnej niespodzianki ;)

I Tysia cd.

Chlopcy razem juz po wszystkim:

Posted

Korenia napisał(a):
Gratulacje ;)

Dzieki :evil_lol: Przynajmniej zwiedzilismy okolice Walbrzycha i odkrylismy, ze tam sa gory ;) W typowa zime - ze niegiem i oblodzeniem - chyba nie odwazylabym sie tam pojechac :evil_lol:

A jednak... warto bylo. Poznalismy super ludzi i pogawedzilismy z juz znanymi, ktorych zapraszamy serdecznie do siebie!!!

Posted

Oooo, Gosia wróciła! Cieszymy się tym bardziej, że znamy trasę do NR w wersji zimowej...
Ciesz się z tych dwóch "silverków", bo niektórzy sporo by dali, aby się z Tobą zamienić miejscami...:lol:
GRATULACJE!!!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Gosik - a tak chciałam jakoś się odwdzięczyć za pożyczenie karty... Nie dajesz mi okazji do tego...
Pzdr.

Asiu, jak to powiedzialam niejakiej Oktawii :evil_lol: - co sie odwlecze, to nie uciecze ;)

Polamania ringowy w Vilnie ;)

Posted

Gosik - qurczę! Ciągle muszę Cię gonić do wstawiania zdjęć!
Lenisz się pewnie albo sprzątasz mieszkanie...
Ale nie zapominaj o zdjęciach i o nas - wiernych oglądaczy Tyśka i Kruszka!
Prosimy!!!
Pzdr.

Posted

Moje kochane, zebym to ja jeszcze sprzatala mieszkanie :evil_lol:

Poddalam sie po roku i... zaczelam papilotowac Tyska :evil_lol: Tak wiec moze uda mi sie wyhodowac mu dluzszy wlos... checi na razie sa z obu stron - Tysio nie przeszkadza, kiedy zawijam mu herki i nawet nie rozgryza papilocikow :multi:

A poza tym... dzis kupilam prezenty :lol: Mamie - nowa komorke, a Tyskowi suszarke jonizujaca o mocy 2100 (nawet nie pytajcie za ile :diabloti: ). Reszta rodzinki dostanie z braku funduszy kosmetyki i slodycze. No i Kruszek - dostal duza gumowa "zdechla" kure (Tys mala w komplecie do suszarki:eviltong: ), ktora sam wyciagnal z siatki nie czekajac na pierwsza gwiazdke :evil_lol:

Coz jeszcze... obydwa psiaki sa przeziebione i dzis dostaly po zastrzyku z antybiotykiem :roll: Ale dzielnie to zniosly, bo spieszno im bylo do meczenia lecznicowego kota :diabloti:

Zdjec chwilowo nie bedzie, bo jak maluchy zakatarzone to i spacerki nie te. Nie wspominajac juz o pogodzie :p

Ale jak sie lepiej poczuja, to moze w weekendzik, kto wie ;)

Posted

Aaaa, toś Ty taka trochę biednawa, bo... masz 2 chłopaków chorych w domu!
No dobra. Poczekamy na uzdrowienie chłopaków i lepszą pogodę, prawda?
Trzymamy kciuki z szybkie ozdrowienie.:lol:
pzdr.

Posted

[quote name='SuperGosia']Tyskowi suszarke jonizujaca o mocy 2100 (nawet nie pytajcie za ile :diabloti: ).
Za ile??
Ile razy tu zajrzę to kudłaty jest dyskryminowany.:mad:Teraz tez widze jak robi za wycieraczke podczas gdy jamnoir okupuje pańci legowisko...:mad: