SuperGosia Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Alu - jak ja moge lubic Shih Tzaki tak jak jamniki, kiedy jamnikowi robie myju-myju, kapu-kapu raz na pol roku, a Tys nie dosc, ze wrzucany w kapiel co 3 tygodnie, kosmetyki ma 3xdrozsze, niz moje i jeszcze zero wdziecznosci z jego strony :evil_lol: A po za tym... :cool3: jest godzina 4-cos, a maly Tynio mnie obudzil, bo chcial wysc na spacer :mad: ;) Grabi sobie, oj grabi :evil_lol: Quote
lonka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Kąpiel to ty też musisz polubiec:evil_lol:Kosmetyki:roll:co się dla kochanej istotki nie robi:cool3:A jak nagrabi to poparz na jego mordke:lol:-Jak mozna się gniewac na taka słodycz?!:loveu::loveu::loveu: Quote
puli Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 SuperGosia napisał(a): Jamniki są moją ulubioną rasą, a największy sentyment czuję do wszystkich krótkowłosych - niezależnie od ich wielkości :lol: Kudłaty to czytał?! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
SuperGosia Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 puli napisał(a):Kudłaty to czytał?! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Chyba tak, bo mnie kole 4 nad ranem obudzil :evil_lol: Quote
SuperGosia Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Juz po wystepie na wystawie swiatowej :cool1: Guru - doskonaly - tylko i az tyle. Sedzia z Niemiec byl bardzo wymagajacy (zwracal duza uwage na katowanie konczyn i nie mozna bylo poprawiac psa w pozycji "stoj" po zatrzymaniu, ale tu Krus spisal sie swietnie :multi: ), byly dyskfalifikacje. Krusi mu sie bardzo podobal, lecz powinien byc szczuplejszy :eviltong: Opis wkrotce na stronie www. Wystawa ogolnie nam sie podobala, nie narzekam na organizacje. Mniej podoba mi sie dyplom :roll: Na wystawach krajowych bywaja ladniejsze. Ale coz - nie mozna miec wszystkiego. Spotkalismy duzo milych osob, szkoda, ze niektore tylko w przelocie, ale tak to juz jest na wystawach. Gratulujemy wszystkim polskim jamniczkom, a troche tego bylo na lokatach i z ocenami doskonalymi :multi: Asiek, do dzis nog nie czuje :evil_lol: Dziekuje Oli, Dance W. oraz wielkie DZIEKNS FOR IWA :thumbs: Dziekuje rowniez sympatycznemu malzenstwu i ich corce z dwoma jamniczkami - w tym jedna, ktora sie wabi po domowemu Miska :loveu: , ktorzy znosili moje marudzenie po ringiem KM :cool2: Moniko od Sabruni - pozdrawiam too i do zeskajpowania :cool1: PULI - milo bylo, choc przez chwile... ale tak to jest dziwnie na wystawach, szczegolnie wtedy, gdy musisz sie pilnowac, bo kolezanki groza porzuceniem Cie w obcym miescie ;) Do zgadugadu :) Ala - ja Cie juz chyba mowilam, ze Cie zabije... a moze nie. Jak spotkam, to zleje na kwasne jablko, bo cos dla Ciebie mialam i musialam targac z powrotem do Warszawy. Buziaki dla Patki. I zgloscie sie do NR, bo zabije naprawde. Quote
milena182 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 BRAWO!!:laola::laola::smilecol::sweetCyb::Cool!::thumbs: Quote
Asiaczek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Super Gosia - nogi trzeba wymasować i posmarować chłodzącym zelem. Pomaga!!! Gratulacje raz jeszcze. Ocena doskonała, to ocena doskonała!!! Nie miałam okazji powiedzieć, że strój był b. fajny i Twój kostiumik mnie sie podoba. Na zdjęciu wsio widać.:lol: Jak się umówimy na zwrot karty! (piękne dzięki i sorki za zamieszanie). Pzdr. Quote
SuperGosia Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Dziekuje za gratulacje :lol: Z fotkami na razie lipa:shake: , mam jeszcze tylko te: A ja juz nie chce nagrody :eviltong: Przy ringu Bonusik - Esiek Iwy, ktora nas goscila :lol: Asku, na razie nie mam pojecia - bede dzwonic. Wam rowniez gratuluje doskonalych :BIG: :knajpa: :terazpol: Quote
lonka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 SuperGosia napisał(a):Juz po wystepie na wystawie swiatowej :cool1: Guru - doskonaly - tylko i az tyle. Sedzia z Niemiec byl bardzo wymagajacy (zwracal duza uwage na katowanie konczyn i nie mozna bylo poprawiac psa w pozycji "stoj" po zatrzymaniu, ale tu Krus spisal sie swietnie :multi: ), byly dyskfalifikacje. Krusi mu sie bardzo podobal, lecz powinien byc szczuplejszy :eviltong: Opis wkrotce na stronie www. Wystawa ogolnie nam sie podobala, nie narzekam na organizacje. Mniej podoba mi sie dyplom :roll: Na wystawach krajowych bywaja ladniejsze. Ale coz - nie mozna miec wszystkiego. Spotkalismy duzo milych osob, szkoda, ze niektore tylko w przelocie, ale tak to juz jest na wystawach. Gratulujemy wszystkim polskim jamniczkom, a troche tego bylo na lokatach i z ocenami doskonalymi :multi: Asiek, do dzis nog nie czuje :evil_lol: Dziekuje Oli, Dance W. oraz wielkie DZIEKNS FOR IWA :thumbs: Dziekuje rowniez sympatycznemu malzenstwu i ich corce z dwoma jamniczkami - w tym jedna, ktora sie wabi po domowemu Miska :loveu: , ktorzy znosili moje marudzenie po ringiem KM :cool2: Moniko od Sabruni - pozdrawiam too i do zeskajpowania :cool1: PULI - milo bylo, choc przez chwile... ale tak to jest dziwnie na wystawach, szczegolnie wtedy, gdy musisz sie pilnowac, bo kolezanki groza porzuceniem Cie w obcym miescie ;) Do zgadugadu :) Ala - ja Cie juz chyba mowilam, ze Cie zabije... a moze nie. Jak spotkam, to zleje na kwasne jablko, bo cos dla Ciebie mialam i musialam targac z powrotem do Warszawy. Buziaki dla Patki. I zgloscie sie do NR, bo zabije naprawde. Na poczatku Nasze z Pata gratulacji!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: A teraz to tak chyba sie nie zglosze do NR:evil_lol: bo jak bede pózniej wygladac?!:mad::mad: Żartuje:razz:sorki że nie moglismy sie spotkać:angryy: Niewiem co tam masz dla mnie:crazyeye: buzieki dla Kruszeczka.duecik super z was(kostiumik ekstra:eviltong:) Quote
SuperGosia Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Jeszcze jedna foteczka z Poznania - ja i Kruszek-wierciuszek (malo widoczny :evil_lol: )oraz Iwa i Esiek na hali ze stoiskami rozniastymi :roll: (dzieki za zdjatko Moniko ;)). Jak widac juz wtedy bolaly mnie nogi :diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 O, ja też pamiętam to ujęcie, jak dwie laseczki siedziały obok siebie, widać, że były zmęczone. A jedna z nich to nawet butów na nogach nie miała... Hihihi... Pzdr. Quote
Korenia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Gosia, a jak poszło Iwie i Esikowi ;> ? Quote
SuperGosia Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Korenia napisał(a):Gosia, a jak poszło Iwie i Esikowi ;> ? Byl III w klasie posredniej i wywalczyl braz :thumbs: Quote
milena182 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ALE ZADBANY TEN CHOW CHOW u nas to same bidy:-( Quote
Korenia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 SuperGosia napisał(a):Byl III w klasie posredniej i wywalczyl braz :thumbs: To jak będziesz sie z nia widziala to pogratulj! Quote
karolayna Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Gosiu wysłałam PW, czekam na odp :) pozdrowienia Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 SuperGosia - co tu tak cicho? Gdzie jesteś? Pzdr. Quote
SuperGosia Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Mialam problemy z internetem :roll: Juz sie nieco poprawioam i wrzucam pare fotek ;) Tysiek - niezadowolony, bo biegal po krzaczorach i "zlapal" troche rzepow (25 szt.) :p oraz Krusi bez rzepow :multi: Nowy kolega Kruszka :loveu: :evil_lol: ...i jeszcze widoczek ;) Wisla od strony Saskiej Kepy. Cdn. Quote
karolayna Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='SuperGosia']Mialam problemy z internetem :roll: Juz sie nieco poprawioam i wrzucam pare fotek ;) Tysiek - niezadowolony, bo biegal po krzaczorach i "zlapal" troche rzepow (25 szt.) :p oraz Krusi bez rzepow :multi: . ajjjć biedny Tysiek, niestety przekonałam sie na własnej skórze, a wlasciwie to na skorze Olka :evil_lol: co to znaczą rzepy u shih :placz: koszmar Quote
lonka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Gosiu nu i masz robote:mad: z Tynia.najlepiej ubieraj jemu ubranka to sie nie beda tak czepiac. jak zawsze foteczki ekstra.:loveu::loveu::loveu: Quote
SuperGosia Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 A to - na raty - dzisiejsze foteczki z okolic Jozefowa i Miedzylesia, gdzie rzepow nie bylo :multi: Wreszcie znalazlam miejsce gdzie mozna bez obaw puszczac lobuziakow :lol: Wpierw pare widoczkow: Tys zawsze i wszedzie szuka czegos do zjedzenia :roll: Chlopaki biegaja: Tys nad woda: ...i Kruszek: Cdn. Quote
SuperGosia Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Rozne ujecia Kruszka Okruszka: Zdjecie przypadkowo zrobione w momencie, kiedy Tysiek sie potknal i wywinal orla :evil_lol: Nie bojcie sie, akrobacie nic sie nie stalo, po chwili kontynuowal gonitwe :loveu: Powrot ze spaceru: ...i krotka wizyta u cioci Basi (przypomnielismy sobie, ze mieszka w okolicy :evil_lol: ) To by bylo na tyle, za tydzien Nowa Ruda, wiec moze uda sie przywiezc jakies fotki ;) Alu, licze na Patke przy jamniczym ringu ;) Uprzedz ja, ze jakby co bedzie dyzurnym fotografem :D Quote
milena182 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 jaka sliczna jamniczka torpeda:loveu: Quote
Recommended Posts