SuperGosia Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 W W-wie jestem (chyba) towarzysko. Intensywnie MYŚLĘ, Wy też myślcie ;) Quote
Amber Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Po zdjęcia CORTINY ;) zapraszam na wiadome forum oraz na multiply... A tutaj tylko taka mała pokazówka :evil_lol: Quote
anetta Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 :mdleje: aaaachhh :mdleje: Ale rozrywkowe Hhahaha, swietne, swietne!!! Te usiiii :iloveyou: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ja się pogubiłam w żonach Kruszka.... Jeszcze niedawno była jedna, teraz już druga... Oj, coś za szybkie tempo jak dla mnie...:razz: Ale z drugiej strony - czemu nie...?:evil_lol: Pzdr. Quote
Amber Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Krusiu jest po prostu tak przystojny, że wszystkie baby za nim szaleją... No, a jak to facet, z wiernością u niego trudno :evil_lol: Żeby tylko dzieci z tego nie było :shake: :lol: Quote
karolayna Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Amber napisał(a):. No, a jak to facet, z wiernością u niego trudno :evil_lol: Żeby tylko dzieci z tego nie było :shake: :lol: jak to zeby nie było :evil_lol: oby było jak najwięcej malych Kruśków:loveu: i Krusiek :loveu::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Czyli, oby było jak najwięcej Kruszynek...:loveu: Pzdr. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 czesc dziewczyny i chlopaki....:diabloti: Quote
Amber Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Jakbym nie miala moich 2 paskudnikow ;) to bym sie skusila na szczeniora od Kruszka :loveu: A teraz jeszcze kilka dzisiejszych foteczek ;) Quote
SuperGosia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Witam wszystkich wieczorową porą :) Asiaczek napisał(a):Ja się pogubiłam w żonach Kruszka.... Jeszcze niedawno była jedna, teraz już druga... Oj, coś za szybkie tempo jak dla mnie...:razz: Ale z drugiej strony - czemu nie...?:evil_lol: Pzdr. Widzisz Asiu - wraz ze skończeniem Ch.LT zainteresowanie Kruszkiem wzroslo :evil_lol: Choć to tylko kawal "papiru", a pies się ani trochę nie zmienil :evil_lol: :evil_lol: Quote
SuperGosia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Amber'] A teraz jeszcze kilka dzisiejszych foteczek ;) Jejku, Duśka rośnie w oczach :-o Ale ma klatę :multi: Trzeba babci Danusi pokazać, wyślij jej tą fotę :cool1: Quote
Matusz Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 tak to prawda, Duśka rośnie jak na drożdżach :loveu::loveu: Quote
Amber Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Nie, CORTINA nie ma na razie bloga... Ale moze go zaloze niedlugo ;) Babcia Danusia foteczki sobie zobaczy na forum ;) Quote
SuperGosia Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Dziś nadrabiam zaleglości galeryjne i będzie duuużo zdjęć :D Byliśmy w pelnym skladzie na grillu u Amber i jej TZa. Danduśka rośnie jak szalona, niedlugo będzie taka jak Kruszek. Tysio, który byl w odwiedzinach pierwszy raz zachwycil się ogrodem, podobnie jak ja :lol: Dlatego wpierw zapraszam na foteczki plenerowe, a potem pokażę, co maluchy wyprawialy :evil_lol: Kladeczka: Takie dziwne drzewko: Feng Shui? Dziwne drzewko z innej perspektywy: Dużo dziwnych roślinek... ... i jeszcze więcej roślinek... ... i jeszcze... ... i jeszcze :evil_lol: ... i jeszcze dlugo by wstawiać ;) Cdn. Quote
SuperGosia Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Trzy jamniki i spapilotowany Tynio... ... który, choć wygląda niegroźnie potrafi zaatakować malą Dusię znienacka :diabloti: Duśka, nauczona, czujnie wypatruje przeciwnika: Ten jednak nieco poblądzil w ogrodzie :evil_lol: To, co Kruszki lubią najbardziej, czyli bieganie :D Duśka konratakuje: Shih, nie Shih, pogonić trzeba :evil_lol: Aż padnie ze zmęczenia :eviltong: Cdn. Quote
SuperGosia Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Po krótkiej chwili jednak chlopaki lapią Duśkę i męczą okrutnie... ... a Finka wcale nie pomaga przyjaciólce :evil_lol: Duśka musi się ratować ucieczką i kryć przed napastnikami: Tysiek caly czas jej wypatruje... ... Kruszek biegnie na zwiady... ... jednak Dusia ujawnia się - jak na przyszlą gwiazdę ringów przystalo - dopiero gdy rozpoczynają się ćwiczenia :) Cdn. Quote
Asiaczek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Gosiu, słowa podziwu za historyjkę! Czekam na dalszy ciąg... Pzdr. Quote
SuperGosia Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Cześć Asiu :) Ktoś powiedzial, że wystawy męczą psy, ale Kruś jak tylko zaloży się mu rigówkę robi taką minę: ... więc chyba nie jest tak źle :evil_lol: Nayomiast Tyń zdecydowanie woli dzikie gonitwy w zawrotnym tempie :cool3: Dusia chwilę odpoczywa... ... lecz szybko i ona udawadnia, iż potrafi być szybsza od migawki aparatu :D A tutaj Kruszek znalazl maly jabluszek :evil_lol: Niestety, jabluszko niezbyt smaczne, ale zje się, byleby tylko się nie podzielić z innymi psami ;) Cdn. Quote
BlackSheWolf Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 swietna historyjka :D:D hihi ;p bedzie ciag dalszy ?? :D Quote
lonka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Cześć kochanie:loveu:rewelka fotki i relacjia:lol::lol::lol:nu wiesz co niektórzy mysla że nasze pieski na wystawach strasznie się męczą ale po swoich też tago nie zauważyłam:diabloti:Tika ucałuj odemnie:eviltong:Z wizyty ciotki to nie bedzie zadowolony:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Gosik, nie zawiodłaś mnie w układaniu historyjek. Są super!!! Będzie jeszcze coś? Pzdr. Quote
Amber Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Tysiek w biegu to istne dzieło sztuki :lol: Cortina jest przerażona tym co ją goni :evil_lol: Tu dla porównania w pozie spoczynkowej... ;) Prawie jak wyścigi chartów (oczywiście mówię o Kruszku, a nie o moim małym grubasie :eviltong: ) I kilka portrecików Duśki :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 :loveu: Tusiek w papilotach- czad....:diabloti: i reszta psiaczkow tez.....Duska jest przesliczna kobietka:loveu: Quote
Recommended Posts