anetta Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ojjjeeej, Cortinka jest szliiicznnaaa, mniam, mniam :loveu: Quote
Amber Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Skoro Cortinka się tak podoba, to chyba się nie obrazisz Gosiu jak wstawię jeszcze dzisiejsze fotki małej ;) Słodka jest niebywale :loveu: (jak nie sika na posłanie i nie jęczy nad ranem ;)) A tu jeszcze z główną gwiazdą galerii ;) Quote
SuperGosia Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Nie obrażę się, kuseczka przecudowna jest :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Z tym sikaniem na posłanie, to moja koleżanka też ma jamniczke i ona też jej sika na posłanie i na łóżko na dodatek... Pzdr. Quote
SuperGosia Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Eeee, Kruś też tak umial jak byl maly, a teraz już nie potrafi... Może dlatego, że takie fajne i wygodne ma - szkoda oblewać :evil_lol: Quote
Amber Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Asiaczek napisał(a):Z tym sikaniem na posłanie, to moja koleżanka też ma jamniczke i ona też jej sika na posłanie i na łóżko na dodatek... Pzdr. Mi na łóżko nie sika bo nie ma na nie wstępu (nawet starsza jamniczka nie da rady na nie wskoczyć, całe szczęście ;)), a na posłanie też już chwała Bogu chyba przestała sikać, bo ją zwyczajnie za to karcę... To chyba wybryki młodości :lol: Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Koleżanki sunia też ma fajne i wygodne... A łóżko Państwa też jest OK... do oblewania... Pzdr. Quote
SuperGosia Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Asiaczek napisał(a):Koleżanki sunia też ma fajne i wygodne... A łóżko Państwa też jest OK... do oblewania... Pzdr. W papmpersa niech wsadzą :diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Koleżankę czy jamniczkę...? A tak na poważnie, to Kolażanka jest chyba niereformowalna... ot, co! Pzdr. Quote
SuperGosia Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Jeszcze parę fotek: Caluję nóżki :evil_lol: I podgryzanie :D Nie mam co podgryzać - zalamka :placz: :evil_lol: Quote
Amber Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Wcale nie taka załamka - została jeszcze narzuta do drapania i poduszki do żucia :evil_lol:, ewentualnie skubanie samej kanapy... U mnie w domu Cortina bardzo lubi ryć drewniane panele oraz obgryzać futryny :p Quote
Matusz Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 śliczny ten twój jamnior :loveu::loveu: ile zajamniczonych dogomaniaków jest :D a ten brązowiutki jaki kochany :loveu::loveu: mój Tobiasz tak samo wyglądał jak byłk szczeniakiem :D zapraszam do Galerii Tobiasza :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49431 Quote
Korenia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Po innych galeriach latasz, a swoją zaniedbujesz :mad: Quote
SuperGosia Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Korenia napisał(a):Po innych galeriach latasz, a swoją zaniedbujesz :mad: Nadrobię po weekendzie jak mnie Amber zaprosi :evil_lol: A w ogóle... to czeszę Tyśka :mad: Quote
olekg89 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Jezu jaka mała brązowa paróweczka:) Uważam ,że małe jamniorki to jedne najśliczniejszych szczeniaczków.Takie rozkoszne nieporadne ,ale już z charakterkiem:) Mam sentyment 13 lat miałem takiego delikwenta:) Quote
SuperGosia Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Ta paróweczka jak się przewróci na plecki i chce wstać to wygląda przez chwilę jak chrabąszcz :evil_lol: :loveu: Ale to chyba raczej mala pirania-gryzaczka, niż parówka ;) Quote
SuperGosia Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='matusz5']supergosia wrzuć jakieś nowe fotki ;) Proszę Cię bardzo - Kruszek z narzeczoną :loveu: :loveu: :loveu: Kolejne fotki (mam nadzieję) po weekendzie. Może będzie brązowe maleństwo Amber ;) Quote
Matusz Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 śliczności :loveu::loveu::loveu: a Amber też ślicznotka !! :loveu::loveu: mój Tobi jak był mały był identyczny :D koffam wszystkie jamniole świata :loveu::loveu: zapraszam do galeri mojego Tobiasza Quote
Amber Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Amber to mój nick - brązowa jamniczka, to moja suczka i nazywa się Cortina ;) Na drugim zdjęciu Kruszek wyszedł przepięknie - jak prawdziwy model :loveu: A co do Cortinki to skubana robi się coraz większa i zaczyna cwaniakować :cool3: (jak każdy prawdziwy jamnik ;)) Gościnnie foteczki na pamiątkę ;) Quote
Matusz Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Amber']Amber to mój nick - brązowa jamniczka, to moja suczka i nazywa się Cortina ;) Na drugim zdjęciu Kruszek wyszedł przepięknie - jak prawdziwy model :loveu: A co do Cortinki to skubana robi się coraz większa i zaczyna cwaniakować :cool3: (jak każdy prawdziwy jamnik ;)) Gościnnie foteczki na pamiątkę ;) śliczna Cortina !! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Amber moge twoja Cortinkę do siebie do galerii dodać ?? :D :loveu::loveu: Quote
Amber Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 matusz5 napisał(a):Amber moge twoja Cortinkę do siebie do galerii dodać ?? :D :loveu::loveu: Proszę cię bardzo - tylko zaznacz, że to mój pies ;) Quote
Asiaczek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 SuperGosia napisał(a):Nadrobię po weekendzie jak mnie Amber zaprosi :evil_lol: A w ogóle... to czeszę Tyśka :mad: Czyżby Gosia & Robert coś mówili na ten temat? Skąd u Ciebie taka gorliwość w czesaniu tego pięknego psiaka...? Przecież ani Ty ani Tysiek tego nie lubicie...?:evil_lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts