puli Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 SuperGosia napisał(a):Bo siem nie znosz, sendziom nie jesztes, Ti-Ti-Ti :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na dodatek ma zbyt standartowy leb wg. opisu :diabloti: :mdleje::mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
lonka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 SuperGosia napisał(a):Bo siem nie znosz, sendziom nie jesztes, Ti-Ti-Ti :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na dodatek ma zbyt standartowy leb wg. opisu :diabloti: Czegoz sie to czlowiek moze dowiedziec, kurcze, a 15-stu innych sedziow myslalo, ze ma piekny, samczy, proporcjonalny... Ech!Gosia ten opis byl dobry:diabloti:a reszta sedziow sie mylilo:cool3: Quote
SuperGosia Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 lonka napisał(a):Gosia ten opis byl dobry:diabloti:a reszta sedziow sie mylilo:cool3: Wiem Aluś, wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
SuperGosia Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Wszystkim Przyjaciołom z dogo życzymy WESOłYCH śWIąT!!! Quote
SuperGosia Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Dziś trochę zdjęciorów "świątecznych" z lasu i dzialki. Obżarliśmy się i pojechaliśmy gubić kalorie ;) Pogoda fatalna; deszcze i wiatry, na drogach ślisko, ale niektórych wariatów nosi po lasach :evil_lol: Psy biegaly trzy godziny, przewracaly w bloto i piach, po czym radośnie skakaly na nas :p Tysiek pomimo ubranka ochronnego przygarnal kilka patyków i zolal przemoknąć do nitki, więc od razu po powocie powędrowal do wanny :diabloti: Jak dobrze, ze nie mam dredziaka albo dwóch :evil_lol: Teraz moje cuda padly i zapewne nie podniosą się do wieczornego spaceru :cool3: Stróżujące psy podwórkowe :evil_lol: Kruś atakuje :D Dzkia gonitwa: Kruch w swoim żywiole :) Tysiek-mokrisiek Cdn. Quote
SuperGosia Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Las w deszczu: Mokrisiek A Kruś biega caly czas :evil_lol: To zaraźliwe :D Cdn. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Gosik - aleś się rozszalała z tymi fotkami! Ale super! Cieszymy się bardzo, bo fotki pięknościowe... Pzdr. Quote
SuperGosia Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Cd. Kruszek-bieguszek: I ciekawuszek ;) Quote
SuperGosia Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Asiaczek']Gosik - aleś się rozszalała z tymi fotkami! Ale super! Cieszymy się bardzo, bo fotki pięknościowe... Pzdr. Troszku jakość nie ta, bo i nie ta pogoda, i obiekty nader ruchliwe byly :evil_lol: Na koniec - jak NIE NALEŻY dbać o Shih Tzu :oops: Ale badylek sobie fajny znalazlem, nie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Nonono, Kruszek-Ciekawuszek = super fotka! A Tysiek z badylkiem też nie gorszy!:lol: Pzdr. Quote
SuperGosia Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Asiaczek napisał(a): A Tysiek z badylkiem też nie gorszy!:lol: Pzdr. Hihihi, to obraz nedzy i rozpaczy :D Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 "Nędzy" to raczej nie, ale rozpaczy ...:evil_lol: Pzdr. Quote
SuperGosia Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='SuperGosia'] W ramach porównania ;) :evil_lol: Tak, proszę Państwa - ciężko w to uwierzyć, ale to ten sam pies!! Widać maseczki blotne dobrze dzialają na wlos :evil_lol: , bo on od szczeniaka tak się bawi w plenerze :razz: Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Zawsze twierdziłam, że naturze trzeba trochę pomóc...:evil_lol: Pzdr. Quote
milena182 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 no tak obrosniety w ubranku a krotkowlosy goly:diabloti: Quote
puli Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jak dobrze, ze nie mam dredziaka albo dwóch :evil_lol: Phi, zazdroscisz i tyle! :eviltong: A instruktaz "jak nie NALEŻY dbać..." jest rewelacyjny! Kudłate górą! Quote
SuperGosia Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Parę zdjątek od Amber :multi: Kruś i Finka Finka, Kruś i Tyń, który ma gdzieś glupie jamniki :eviltong: Quote
SuperGosia Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Pyszna woda ze studzienki kanalizacyjnej :mad: A po spacerku bym coś przkąsil :mad: :mad: :mad: Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Zestaw obiadowy - super! Woda ze studzienki i Telepizza! Z tego zestawu, ja bym wybrała Pizzę, no, ale ja nie jestem psem...:evil_lol: Pzdr. Quote
Amber Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 To ja też coś wstawię ;). I mam nadzieję, że za tydzień będzie powtórka ze spotkaniem :multi: Tutaj Kurszek uśmiechnięty A tutaj ma pewne zamiary wobec Finki :cool3: Quote
SuperGosia Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Za tydzień - jak najbardziej :multi: :multi: :multi: Bo potem 3 tygodnie w rozjazdach :evil_lol: Asiu, cale szczęście, że Tysiek nie mial ochoty się tą wodą częstować i moczyć futrzastej lepetyny :evil_lol: Quote
SuperGosia Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Hihi, Kruś ma na pewno jakieś zamiary, bo goniąc ją się OBLIZUJE :diabloti: Quote
Amber Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Tylko on wie jakie miał zamiary, ale konsumpcyjnych też nie można wykluczyć :evil_lol: Quote
Recommended Posts