Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SuperGosia napisał(a):
Bo siem nie znosz, sendziom nie jesztes, Ti-Ti-Ti :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na dodatek ma zbyt standartowy leb wg. opisu :diabloti:

:mdleje::mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

SuperGosia napisał(a):
Bo siem nie znosz, sendziom nie jesztes, Ti-Ti-Ti :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na dodatek ma zbyt standartowy leb wg. opisu :diabloti: Czegoz sie to czlowiek moze dowiedziec, kurcze, a 15-stu innych sedziow myslalo, ze ma piekny, samczy, proporcjonalny... Ech!
Gosia ten opis byl dobry:diabloti:a reszta sedziow sie mylilo:cool3:

Posted

Dziś trochę zdjęciorów "świątecznych" z lasu i dzialki. Obżarliśmy się i pojechaliśmy gubić kalorie ;) Pogoda fatalna; deszcze i wiatry, na drogach ślisko, ale niektórych wariatów nosi po lasach :evil_lol: Psy biegaly trzy godziny, przewracaly w bloto i piach, po czym radośnie skakaly na nas :p Tysiek pomimo ubranka ochronnego przygarnal kilka patyków i zolal przemoknąć do nitki, więc od razu po powocie powędrowal do wanny :diabloti: Jak dobrze, ze nie mam dredziaka albo dwóch :evil_lol:
Teraz moje cuda padly i zapewne nie podniosą się do wieczornego spaceru :cool3:
Stróżujące psy podwórkowe :evil_lol:

Kruś atakuje :D

Dzkia gonitwa:

Kruch w swoim żywiole :)

Tysiek-mokrisiek

Cdn.

Posted

[quote name='Asiaczek']Gosik - aleś się rozszalała z tymi fotkami! Ale super! Cieszymy się bardzo, bo fotki pięknościowe...
Pzdr.

Troszku jakość nie ta, bo i nie ta pogoda, i obiekty nader ruchliwe byly :evil_lol:

Na koniec - jak NIE NALEŻY dbać o Shih Tzu :oops:

Ale badylek sobie fajny znalazlem, nie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='SuperGosia']

W ramach porównania ;) :evil_lol:

Tak, proszę Państwa - ciężko w to uwierzyć, ale to ten sam pies!!

Widać maseczki blotne dobrze dzialają na wlos :evil_lol: , bo on od szczeniaka tak się bawi w plenerze :razz:

Posted

Jak dobrze, ze nie mam dredziaka albo dwóch :evil_lol:

Phi, zazdroscisz i tyle! :eviltong:
A instruktaz "jak nie NALEŻY dbać..." jest rewelacyjny! Kudłate górą!

Posted

To ja też coś wstawię ;). I mam nadzieję, że za tydzień będzie powtórka ze spotkaniem :multi:

Tutaj Kurszek uśmiechnięty

A tutaj ma pewne zamiary wobec Finki :cool3:

Posted

Za tydzień - jak najbardziej :multi: :multi: :multi: Bo potem 3 tygodnie w rozjazdach :evil_lol:

Asiu, cale szczęście, że Tysiek nie mial ochoty się tą wodą częstować i moczyć futrzastej lepetyny :evil_lol: