Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam dwa swoje psiaki: 15-sto miesiecznego jamnika miniaturowego GURU Dagnaste (po slawnym Sasquehannie GOLFISCIE - Kreciku :lol: ) Na zdjatku ponizej w wieku 5-ciu miesiecy;

oraz CINNABARISA (w domu Asti lub Tiki-Tiki) Grandiflore. Na zdjeciu niecale 8 miesiecy (wystawa w NDM).

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']cudny jamniczek ishihtzaczek :lol: :lol:

a bedziesz w K-ce na wystawie??

Bede, ale tylko z jamnikiem - 25.03

A to inne fotki - Asti w wieku 4 m-cy

A tu chlopaki na drugi dzien pod wspolnym dachem :lol:

A tu Asti konczy 3 mies.

Tutaj 7-mies Guru wyglada spod lawki

I wreszcie nie do konca udane, ale tymczasowo jedyne zdjecie w pozycji prawie wystawowej w wieku 12 m-cy

Posted

Psiaki slodkie, ale uprasza sie o wiecej zdjec takich cudenek nigdy za malo :lol:
A jak sie dogaduja dwa faceci?! Zadnych bojek?! :diabloti:

Posted

anii napisał(a):
Psiaki slodkie, ale uprasza sie o wiecej zdjec takich cudenek nigdy za malo :lol:
A jak sie dogaduja dwa faceci?! Zadnych bojek?! :diabloti:

Raz czy dwa Shih dostal delikatne lanie od jamnika, ale ze swojej winy - to maly dominancik, ktory za wszelka cene chce postawic na swoim. Musi byc wszedzie pierwszy :lol: Ale tak na codzien psy sie lubia, razem sie bawia, spia, szaleja w domciu (bo na spacerach kazdy inaczej spedza czas - jamnik biegajac do upadlego, a Shih troche pobiega, a potem idzie albo kopac dolki :lol: , albo szukac rzeczy nadajacych sie do jedzenia :shake: No, a jak znajdzie jakiegos psa, to go zamecza podgryzajac, ew. jesli to zwierzak plci zenskiej - probuje wyazac sie swoja - watpliwa - meskoscia).

• 2 months later...
Posted

Psiaki piękne, tylko pogratulować . Mi się najbardziej podoba jamnik ale to takie zamiłowanie do tej rasy zresztą sama wiesz ;). Znowu reszta mojej rodzinki woli shih :evil_lol:.

• 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Pare fotek zmajowego weekendu; chlopcy latali po parku, strasznie sie ubrudzili, a Asti poprobowal kapieli w stawie, ale mu (i mnie takze) sie jednak to nie spodobalo :evil_lol:

• 2 months later...
Posted

Zaniedbalam galerie chlopakow :( Ale od dzis postaram sie uzupelniac ja systematycznie.

Oto pare foteczek ze spaceru niesfornego Tyska i jego kolegi pekina.

A tu Tysiatko na wystawie w Warszawie:

I nieoficjalne fotki mojego gwiazdora - Gurusia, ktory w taki wlasnie sposob relaksuje sie po ostatniej wystawie w Vilnie.