SuperGosia Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Przedstawiam dwa swoje psiaki: 15-sto miesiecznego jamnika miniaturowego GURU Dagnaste (po slawnym Sasquehannie GOLFISCIE - Kreciku :lol: ) Na zdjatku ponizej w wieku 5-ciu miesiecy; oraz CINNABARISA (w domu Asti lub Tiki-Tiki) Grandiflore. Na zdjeciu niecale 8 miesiecy (wystawa w NDM). Quote
Magda Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Ładne pieski!! Hmm.... to jezdzisz z nimi na wystawy? Macie juz jakies osiagniecia?;) Quote
SuperGosia Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Jamnikowi idzie na razie niezle :lol: MLCHPL, 4x Zw Ml, 2x BoB. Shih - maly :diabloti: - byl dopiero na 1-wszej wystawie w kl. szczeniat. Dostal WO, bez tytulu. Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 cudny jamniczek ishihtzaczek :lol: :lol: a bedziesz w K-ce na wystawie?? Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 P.S no i czekam na zdecydowanie wiecej fot :lol: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Cudny shih-tzu :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Daisunia Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 śliczniaste pieseczki ;) zdecydowanie wiecej fotek Quote
SuperGosia Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']cudny jamniczek ishihtzaczek :lol: :lol: a bedziesz w K-ce na wystawie?? Bede, ale tylko z jamnikiem - 25.03 A to inne fotki - Asti w wieku 4 m-cy A tu chlopaki na drugi dzien pod wspolnym dachem :lol: A tu Asti konczy 3 mies. Tutaj 7-mies Guru wyglada spod lawki I wreszcie nie do konca udane, ale tymczasowo jedyne zdjecie w pozycji prawie wystawowej w wieku 12 m-cy Quote
SuperGosia Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Tutaj moj jamnik robi za dobrego wujka :lol: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Slodkie jamniczki.... Dla jamniczkow :calus: Quote
anii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Psiaki slodkie, ale uprasza sie o wiecej zdjec takich cudenek nigdy za malo :lol: A jak sie dogaduja dwa faceci?! Zadnych bojek?! :diabloti: Quote
SuperGosia Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 anii napisał(a):Psiaki slodkie, ale uprasza sie o wiecej zdjec takich cudenek nigdy za malo :lol: A jak sie dogaduja dwa faceci?! Zadnych bojek?! :diabloti: Raz czy dwa Shih dostal delikatne lanie od jamnika, ale ze swojej winy - to maly dominancik, ktory za wszelka cene chce postawic na swoim. Musi byc wszedzie pierwszy :lol: Ale tak na codzien psy sie lubia, razem sie bawia, spia, szaleja w domciu (bo na spacerach kazdy inaczej spedza czas - jamnik biegajac do upadlego, a Shih troche pobiega, a potem idzie albo kopac dolki :lol: , albo szukac rzeczy nadajacych sie do jedzenia :shake: No, a jak znajdzie jakiegos psa, to go zamecza podgryzajac, ew. jesli to zwierzak plci zenskiej - probuje wyazac sie swoja - watpliwa - meskoscia). Quote
JASMIN Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Psiaki piękne, tylko pogratulować . Mi się najbardziej podoba jamnik ale to takie zamiłowanie do tej rasy zresztą sama wiesz ;). Znowu reszta mojej rodzinki woli shih :evil_lol:. Quote
BeAtKa*i*MiLuŚ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Powiem Tak: Piękna Gosia ma piękne pieski :p Quote
Daga_i_Oskar Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Gosiu, a czemu tak mało i tak rzadko pokazujesz nam swoje pociechy :placz: zdecydowanie więcej zdjęc poprosimy slicznych piesków :loveu: Quote
SuperGosia Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Dziękuję wszystkim za miłe słowa :calus: , wprawdzie zima już minęła, ale zamieszczam zdjęcia chłopaków w zimowych wdziankach. A po spacerku... hop do łóżka :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 SuperGosia napisał(a): ale sie chlopaki przytulaja slodko :) Quote
SuperGosia Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 Pare fotek zmajowego weekendu; chlopcy latali po parku, strasznie sie ubrudzili, a Asti poprobowal kapieli w stawie, ale mu (i mnie takze) sie jednak to nie spodobalo :evil_lol: Quote
SuperGosia Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Zaniedbalam galerie chlopakow :( Ale od dzis postaram sie uzupelniac ja systematycznie. Oto pare foteczek ze spaceru niesfornego Tyska i jego kolegi pekina. A tu Tysiatko na wystawie w Warszawie: I nieoficjalne fotki mojego gwiazdora - Gurusia, ktory w taki wlasnie sposob relaksuje sie po ostatniej wystawie w Vilnie. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 SuperGosia, widzę, że "coś" Cię zmobilizowało do "odnowienia Galerii. :evil_lol: Ja ze swej strony obiecuję, że będę tu zaglądać i mobilizować Cię do wstawiania zdjęć i będę oglądać Twoje psiaki (na razie) na zdjęciach. Już niedługo, mam nadzieję, pomiziać je w realu. Link do mnie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1999436#post1999436 Pzdr. Quote
shangri_la Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 hehe genialne foto przyznam ze nasz jamnik staruszek nie ma kubraczka, ale on wlasciwie to nigdzie nie wychodzi zima daleko obydwa psiaczki super, wiecej fotek poprosze :lol: Quote
SuperGosia Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Guru bardzom zaprzyjaznil sie z chow-chowem o dumnym imieniu EN-CHOU. Panowie - mimo roznicy wzrostu - zapalali do siebie sympatia :) Quote
Recommended Posts