KaRa_ Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Honey']I jeszcze jedno zdjątko dla milośników "braków" Jak się podoba ta mina? to drzewko to on zjadł?:crazyeye: Quote
Honey Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Jeszcze raz Aronek (ustawił się właśnie "na wiatr" :lol: ) I chłopaki razem Quote
Honey Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 KaRa_TC napisał(a):to drzewko to on zjadł?:crazyeye: Uhm.. nie tyko on :cool3: Ale to ich wybieg i co wyrośnie, to mogą "wykosić". Ogrodu nie wolno im ruszać i skubańce o tym wiedzą ! Quote
Honey Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='Asta']Piękny psiaczek:loveu: ma www?? www.braque-d-auvergne.pl Zapraszam! Quote
KaRa_ Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Ale roznica w łatkach;) bidulek z styłu zadrości łatek pewnie Quote
Honey Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 KaRa_TC napisał(a): Ale roznica w łatkach;) bidulek z styłu zadrości łatek pewnie Napewno, dlatego tak cichaczem przemyka ... Quote
Honey Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 A to w nawiązaniu do uwagi o różnych łatkach, te sa jeszcze inne :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Honey piękne te Twoje "braki" :iloveyou: Fajne mordy, sylwetki, łaptki - bomba :jumpie: Strona robi wrażenie :thumbs: A co dolega Honey? Pozdrawiam cieplutko! Marysia i Una (bądź co bądź też myśliwska :)) Quote
Honey Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Asta napisał(a):Rewelacyjna stronka:cool3: Dzięki :loveu: Napracowałam się nad nią, więc tym bardziej mi miło, że sie podoba :D Quote
Honey Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Honey piękne te Twoje "braki" :iloveyou: Fajne mordy, sylwetki, łaptki - bomba :jumpie: Strona robi wrażenie :thumbs: A co dolega Honey? Pozdrawiam cieplutko! Marysia i Una (bądź co bądź też myśliwska :)) Ach... gończe polskie to cudowne psy i tak mi chodzi czasami po głowie, że do tych moich posokowców i wyżłów jeszcze gończy by pasował... :evil_lol: A Honey - to długa historia, nie na forum. W maksymalnym skrócie - nawet w tak mało spotykanej rasie można trafic na nastawiona tylko na zysk pseudohodowlę. I kupując w Niemczech moja pierwszą sukę miałam nieszczęście na taką się naciąć. Cała reszta psów jest z Francji - to jedyne pewne źródło tej cudownej rasy. Buziaczki dla Uny ! Quote
Honey Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 I na zakończenie dnia, z dedykacją dla Marysi coś z gr. VI Mój najmłodszy posoczek na dzisiejszym spacerku. Quote
zaba14 Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Honey']I jeszcze jedno zdjątko dla milośników "braków" Jak się podoba ta mina? hehe tutaj prawie jak dog :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Honey']I na zakończenie dnia, z dedykacją dla Marysi coś z gr. VI Mój najmłodszy posoczek na dzisiejszym spacerku. mój kuzyn ma posokowca i z moim Osk świetnie się ze soba dogaduja. Posokowce są fajnymi piesiami :loveu: Quote
Honey Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']mój kuzyn ma posokowca i z moim Osk świetnie się ze soba dogaduja. Posokowce są fajnymi piesiami :loveu: To fakt, posokowce dają sie lubić bez większych problemów :lol: I mimo tego, że to wyspecjalizowane psy myśliwskie, w domu zamieniają się w pluszowe przytulanki :D Quote
Honey Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 zaba14 napisał(a):hehe tutaj prawie jak dog :lol: :D Żaba, bo to uniwersalne psy, mają coś w sobie z wyżła niemieckiego, pointera, dalmatyńczyka, a nawet doga :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 A kiedy wstawisz foto posokowca z pręgą?ja nadal o tym pamiętam:cool3: Quote
Honey Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 KaRa_TC napisał(a):A kiedy wstawisz foto posokowca z pręgą?ja nadal o tym pamiętam:cool3: Ale ja zapomniałam :oops: Dzisiaj poszukam, a jak nie znajdę - pstryknę fotkę i tu wkleję ! Quote
KaRa_ Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Honey napisał(a):Ale ja zapomniałam :oops: Dzisiaj poszukam, a jak nie znajdę - pstryknę fotkę i tu wkleję ! Wierze na słowo;) Posokowce z pręgami są śliczne mi się to bardzo podoba;) . Powinny być wszystkie takie:lol: . A dlaczego im się robia takie pręgi? przeciez nie są spokrewnione z rr Quote
Honey Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 KaRa, proszę bardzo, jeszcze 'ciepłe' :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Honey napisał(a):Ach... gończe polskie to cudowne psy i tak mi chodzi czasami po głowie, że do tych moich posokowców i wyżłów jeszcze gończy by pasował... :evil_lol: Pewnie, że by pasował! :razz: Zwłaszcza, jeśli układacie psy pozytywnie (jak piszesz na stronie - "braki" to delikatne psy) - moja Una na wszelki przymus się wyłącza i udaje, że to jej nie dotyczy :lol: - a jeśli jeszcze mógłby z Wami polować - byłby szczęśliwy :) To naprawdę niesamowity widok, kiedy psu uruchamiają się instynkty i kiedy zaczyna robić coś, czego nigdy wcześniej nie robił, z takim ogromnym uśmiechem na mordzie... :loveu: Honey napisał(a):A Honey - to długa historia, nie na forum. Przykre :( Wymiziaj ją ode mnie szczególnie! :calus: Honey napisał(a):Buziaczki dla Uny ! Una odsyła ciepłe polizania po twarzy :) Honey napisał(a):I na zakończenie dnia, z dedykacją dla Marysi coś z gr. VI Mój najmłodszy posoczek na dzisiejszym spacerku. DZIĘKUJĘ :iloveyou: Pozdrawiam Marysia i Una (KT1 :p) Quote
Honey Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Pozdrawiam Marysia i Una (KT1 :p) Brawo dla Uny :klacz: ( i dla jej Pani, która jak zrozumiałam nie poluje, ale psie instynkty z zamiłowaniem rozwija, również brawo ;) ) Quote
Marysia_i_gończy Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Honey']Brawo dla Uny :klacz: ( i dla jej Pani, która jak zrozumiałam nie poluje, ale psie instynkty z zamiłowaniem rozwija, również brawo ;) ) Dobrze zrozumiałaś - nie poluję, mieszkam w mieście... Ale gończy to taki pies, który tak bardzo chce COŚ robić, zaczęło się więc od problemów z przywołaniem :lol: a skończyło startem (udanym ;-) ) w obedience - bo psica tak bardzo chciała dawać się szkolić, choć nie pozwalała mi zapomnieć, że to pies myśliwski, niezależny i pomimo ogromnej inteligencji - niełatwy :lol: Potem były różne sztuczki, które dają nam mnóstwo frajdy. A potem dałam się namówić na kurs tropowców... prawdę mówiąc - niechętnie :lol: zaprowadziłam moje suczydło na zestrzał i ZOBACZYŁAM :crazyeye: Una wąchnęła, ogonem zakręciła i poszła - bez wahania, bez wątpliwości, z taką roześmianą mordą... :razz: To było niesamowite! Jak tu odmówić psu takiej frajdy? Jak mam możliwość, to układam jej jakąś ścieżkę :) Zresztą w dziczej zagrodzie też Una była i podobno "sprawdziła się" i zadatki ma, ale obawiam się, że tego to nie chcę rozwijać... A oprócz tego bawimy się frisbee, chciałybyśmy spróbować agility (jak wreszcie będzie tor!) - pies się nie nudzi :) Ups, ale się rozgadałam! Wybacz! Pozdrawiam! Marysia i Una PS. W podziękowaniu za grupę VI :):) "Braków" niestety żadnych nie mam, ale... - mam wyżła, a więc tą samą grupę :) - mam pointera, a więc podobna morda ;) - mam setera, a więc podobne kropki :p Quote
Recommended Posts