Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo, bardzo dziekuje Wam za pamiec i za zyczenia !

Rowniez zycze Wam wszystkiego naj..naj..naj...
w tym nadchodzacym nowym roku 2007 !

I wybaczcie brak nowych fotek, ale jedenascie wymagajacych cieglego zainteresowania malych zasrancow plus swiateczno-noworoczne zamieszanie i prozaiczne codzienne sprawy i obowiazki wykluczaja moje siedzenie na dogomanii. Jak sie czesc do nowych domow rozjedzie, to postaram sie znalezc chwile i wkleic kilka zaleglych fotek.

A na pocieszenie moj ulubieniec ;)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Daj całego, daj całego, no daaaaaj. Pretty please with sugar at the top :loveu:

Oby w Nowym Roku Twoja głowa była pełna planów i marzeń, a wszystko sprzyjało ich realizacji, niech zdrowie dopisuje Tobie, rodzinie i zwierzyńcowi, niech wieją pomyślne wiatry, słońce grzeje, a nie pali, i obyś 31.12.2007 mogła z głębi serca powiedzieć "To był dobry rok!".

p.s. te długouche psy to najpierw w uszach rosną, Sunday też tak miała.

Posted

[quote name='Rauni']Daj całego, daj całego, no daaaaaj. Pretty please with sugar at the top :loveu:

Oby w Nowym Roku Twoja głowa była pełna planów i marzeń, a wszystko sprzyjało ich realizacji, niech zdrowie dopisuje Tobie, rodzinie i zwierzyńcowi, niech wieją pomyślne wiatry, słońce grzeje, a nie pali, i obyś 31.12.2007 mogła z głębi serca powiedzieć "To był dobry rok!".

p.s. te długouche psy to najpierw w uszach rosną, Sunday też tak miała.

Rauni, sliczne zyczenia :loveu: , dziekuje ! Ja tak ladnie nie potrafie, wiec mam nadzieje, ze sie nie pogniewasz, jezeli napisze, ze z serca zycze Ci tego samego :loveu:

No i jak mam Ci teraz odmowic ? ;)

Posted

[quote name='Rauni']Dzięki za życzenia i za Ulubieńca :loveu:

:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kaprys bandzior na pasku od aparatu mi zawisl ... :evil_lol:
A inne to szybko podlapaly :roll: :lol:

Posted

[quote name='Honey']Bardzo, bardzo dziekuje Wam za pamiec i za zyczenia !

Rowniez zycze Wam wszystkiego naj..naj..naj...
w tym nadchodzacym nowym roku 2007 !

I wybaczcie brak nowych fotek, ale jedenascie wymagajacych cieglego zainteresowania malych zasrancow plus swiateczno-noworoczne zamieszanie i prozaiczne codzienne sprawy i obowiazki wykluczaja moje siedzenie na dogomanii. Jak sie czesc do nowych domow rozjedzie, to postaram sie znalezc chwile i wkleic kilka zaleglych fotek.

A na pocieszenie moj ulubieniec ;)

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:pozwalam sobie podziękować za cudne zyczonka:loveu::loveu::loveu:
bosz jak te cudeńka szybko rosną:loveu:

Posted

A ja już napasłam oczy galerią na twojej stronie - jeeenyyyyyy:loveu:
Mnie generalnie szczeniaki tak bardzo nie ruszają, ale te długouchowe :loveu::loveu::loveu:
One są coraz fajniejsze, i na fotkach widać nawet jakie już temperamentne :diabloti: Jak Ty je oddasz???? :p

Posted

bigos napisał(a):
to proszę jednego słodziaczka wysłać do Poznania, na adres...:diabloti::evil_lol::loveu:

Juz pakuje najwiekszego szkodnika :razz: :evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
Juz pakuje najwiekszego szkodnika :razz: :evil_lol:

Damy sobie tutaj rade - wejdę w spółke z gochgoch;):razz::razz::razz::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Honey']Ale jak sie dobrze spi z pelnym brzuchem :)

Ale im sie wyraz łebka zmienia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I te uszka coraz nizej osadzone! Kasiek to Ty masz popyt na tego Royala :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Ale im sie wyraz łebka zmienia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I te uszka coraz nizej osadzone! Kasiek to Ty masz popyt na tego Royala :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Oj mam popyt... Sto razy dziennie, w trakcie sprzatania, klne na czym swiat stoi, ze takie ilosci karmy przerabiaja w TAKIE ilosci ..... sama wiesz czego... :roll:

A uszka wszystkie maja ladnie nisko osadzone. Jedynie nie na kazdym zdjeciu to widac. Jak sie cmoknie, zeby fotke zrobic, to uszy w nasluchu zaraz do gory ida! :lol:

Posted

wiq napisał(a):
A piekny ChouChou zostaje z Wami, czy jeszcze nowy dom sie po niego nie zglosil?;)

Powiem tak - nie latwo bedzie ewentualnemu przyszlemu wlascicielowi spelnic moje wymagania :razz:
Jak go oddam, to tylko komus wyjatkowemu.
A tak serio, to mam problem, bo TZ upatrzyl sobie Kaszmira, a to juz za duzo dobrego na jeden raz... :evil_lol: