Honey Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Bardzo, bardzo dziekuje Wam za pamiec i za zyczenia ! Rowniez zycze Wam wszystkiego naj..naj..naj... w tym nadchodzacym nowym roku 2007 ! I wybaczcie brak nowych fotek, ale jedenascie wymagajacych cieglego zainteresowania malych zasrancow plus swiateczno-noworoczne zamieszanie i prozaiczne codzienne sprawy i obowiazki wykluczaja moje siedzenie na dogomanii. Jak sie czesc do nowych domow rozjedzie, to postaram sie znalezc chwile i wkleic kilka zaleglych fotek. A na pocieszenie moj ulubieniec ;) Quote
Rauni Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Daj całego, daj całego, no daaaaaj. Pretty please with sugar at the top :loveu: Oby w Nowym Roku Twoja głowa była pełna planów i marzeń, a wszystko sprzyjało ich realizacji, niech zdrowie dopisuje Tobie, rodzinie i zwierzyńcowi, niech wieją pomyślne wiatry, słońce grzeje, a nie pali, i obyś 31.12.2007 mogła z głębi serca powiedzieć "To był dobry rok!". p.s. te długouche psy to najpierw w uszach rosną, Sunday też tak miała. Quote
Honey Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Rauni']Daj całego, daj całego, no daaaaaj. Pretty please with sugar at the top :loveu: Oby w Nowym Roku Twoja głowa była pełna planów i marzeń, a wszystko sprzyjało ich realizacji, niech zdrowie dopisuje Tobie, rodzinie i zwierzyńcowi, niech wieją pomyślne wiatry, słońce grzeje, a nie pali, i obyś 31.12.2007 mogła z głębi serca powiedzieć "To był dobry rok!". p.s. te długouche psy to najpierw w uszach rosną, Sunday też tak miała. Rauni, sliczne zyczenia :loveu: , dziekuje ! Ja tak ladnie nie potrafie, wiec mam nadzieje, ze sie nie pogniewasz, jezeli napisze, ze z serca zycze Ci tego samego :loveu: No i jak mam Ci teraz odmowic ? ;) Quote
wiq Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 jakie uszaste:loveu: te uchole przypominają mi firanki;) Quote
Rauni Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Dzięki za życzenia i za Ulubieńca :loveu: :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Honey Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Rauni']Dzięki za życzenia i za Ulubieńca :loveu: :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kaprys bandzior na pasku od aparatu mi zawisl ... :evil_lol: A inne to szybko podlapaly :roll: :lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Honey']Bardzo, bardzo dziekuje Wam za pamiec i za zyczenia ! Rowniez zycze Wam wszystkiego naj..naj..naj... w tym nadchodzacym nowym roku 2007 ! I wybaczcie brak nowych fotek, ale jedenascie wymagajacych cieglego zainteresowania malych zasrancow plus swiateczno-noworoczne zamieszanie i prozaiczne codzienne sprawy i obowiazki wykluczaja moje siedzenie na dogomanii. Jak sie czesc do nowych domow rozjedzie, to postaram sie znalezc chwile i wkleic kilka zaleglych fotek. A na pocieszenie moj ulubieniec ;) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:pozwalam sobie podziękować za cudne zyczonka:loveu::loveu::loveu: bosz jak te cudeńka szybko rosną:loveu: Quote
gonek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 A ja już napasłam oczy galerią na twojej stronie - jeeenyyyyyy:loveu: Mnie generalnie szczeniaki tak bardzo nie ruszają, ale te długouchowe :loveu::loveu::loveu: One są coraz fajniejsze, i na fotkach widać nawet jakie już temperamentne :diabloti: Jak Ty je oddasz???? :p Quote
gochgoch Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ło matko!!!!! one już takie duuże!!! już te ucholce długaśne urosły... jak ja bym je wszystkie wytarmosiła!!!!! niewyczymam.............. Quote
Honey Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Duze, temperamentne i... juz w niedziele pierwsze wyjezdzaja. Quote
bigos Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 to proszę jednego słodziaczka wysłać do Poznania, na adres...:diabloti::evil_lol::loveu: Quote
Honey Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 bigos napisał(a):to proszę jednego słodziaczka wysłać do Poznania, na adres...:diabloti::evil_lol::loveu: Juz pakuje najwiekszego szkodnika :razz: :evil_lol: Quote
gochgoch Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Honey']Duze, temperamentne i... juz w niedziele pierwsze wyjezdzaja. o kurcze, Katarzyna to TY je szybko musisz dokładnie obfocić!!!!!! plis!!!!!! Quote
Honey Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Same otworzymy ten worek ! Te 'pietnastki' ida tak szybko, ze ledwo nadazam kolejne zamawiac.... Quote
Honey Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Ale jak sie dobrze spi z pelnym brzuchem :) Quote
Honey Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 gochgoch napisał(a):o kurcze, Katarzyna to TY je szybko musisz dokładnie obfocić!!!!!! plis!!!!!! Malgorzato, postaram sie ! :lol: Quote
bigos Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Honey napisał(a):Juz pakuje najwiekszego szkodnika :razz: :evil_lol: Damy sobie tutaj rade - wejdę w spółke z gochgoch;):razz::razz::razz::evil_lol::diabloti: Quote
gochgoch Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Honey napisał(a):Malgorzato, postaram sie ! :lol: suuuuper!!!! czekam niecierpliwie!!!! Quote
Honey Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 I jeszcze jedna fotka ze strony ( dla tych, co na nia nie zagladaja ;) ) Wiecie kto to, prawda ? Quote
gochgoch Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Honey']I jeszcze jedna fotka ze strony ( dla tych, co na nia nie zagladaja ;) ) Wiecie kto to, prawda ? ulubieniec oczywiście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Nugatowa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Honey']Ale jak sie dobrze spi z pelnym brzuchem :) Ale im sie wyraz łebka zmienia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I te uszka coraz nizej osadzone! Kasiek to Ty masz popyt na tego Royala :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A piekny ChouChou zostaje z Wami, czy jeszcze nowy dom sie po niego nie zglosil?;) Quote
Honey Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 gochgoch napisał(a):ulubieniec oczywiście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiscie masz racje ! :lol: Quote
Honey Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Nugatowa napisał(a):Ale im sie wyraz łebka zmienia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I te uszka coraz nizej osadzone! Kasiek to Ty masz popyt na tego Royala :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oj mam popyt... Sto razy dziennie, w trakcie sprzatania, klne na czym swiat stoi, ze takie ilosci karmy przerabiaja w TAKIE ilosci ..... sama wiesz czego... :roll: A uszka wszystkie maja ladnie nisko osadzone. Jedynie nie na kazdym zdjeciu to widac. Jak sie cmoknie, zeby fotke zrobic, to uszy w nasluchu zaraz do gory ida! :lol: Quote
Honey Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 wiq napisał(a):A piekny ChouChou zostaje z Wami, czy jeszcze nowy dom sie po niego nie zglosil?;) Powiem tak - nie latwo bedzie ewentualnemu przyszlemu wlascicielowi spelnic moje wymagania :razz: Jak go oddam, to tylko komus wyjatkowemu. A tak serio, to mam problem, bo TZ upatrzyl sobie Kaszmira, a to juz za duzo dobrego na jeden raz... :evil_lol: Quote
Recommended Posts