gochgoch Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 no te Wasze psiaki-dzieciaki są PSIEPIĘKNE!!!!! już takie duże!!! a zdradż mi proszę honey tajemnicę ogonków tych dzieciaków...czy ja dobrze widzę, że niektóre mają obciete, a inne nie? czy to tylko się zawinęło na fotce? a może to wynika z preferencji nowych właścicieli??? kurcze pewnie juz poruszałaś ten temat a ja się zagapiłam Quote
an3czka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='gochgoch'] no te Wasze psiaki-dzieciaki są PSIEPIĘKNE!!!!! już takie duże!!! a zdradż mi proszę honey tajemnicę ogonków tych dzieciaków...czy ja dobrze widzę, że niektóre mają obciete, a inne nie? czy to tylko się zawinęło na fotce? a może to wynika z preferencji nowych właścicieli??? kurcze pewnie juz poruszałaś ten temat a ja się zagapiłam O ile się nie mylę, to któryś z przyszłych właścicieli prosił o skopiowanie ogonka. Quote
Evelina Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Gratuluje kluchow, maluchow :multi: Slicznosci ! Mam slabosc do wyzelkow mimo, ze pewnie nigdy sie na wyzla nie zdecyduje :oops: [quote name='Honey']Prosze mi tu w takim razie dac dokladny fonetyczny zapis wybranych przeze mnie imion ! :p A nie wspominac lektoraty francuskie :lol:Polecam posluchac jak Francuzi wymawiaja ;) Tutaj Wejsc w Entrez dans le TLF Potem w okienku nad klawiszem Valider 1 wpisac slowo, klik w Valider 1 a na stronie ktora sie otworzy w Prononcer A jesli to za trudne kliknac w imie by uslyczec wymowe ;) [SIZE="1"]Wymowa "wyciagnieta" ze strony podanej wyzej. ;) 1. 2. Champion 3. Prezent 4. Caresse 5. Clair 6. Chevalier 7. Chasseur 8. Cachemire 9. 10. Chouchou 11. Comtesse Imionka sliczne :klacz: z jednym zastrzezeniem. Jesli to ma byc zapis francuski imie Prezent powinno byc napisane Present. Pomijam brak akcentu nad e ;) S w tym przypadku (otoczone samogloskami) czyta sie jak z ;) Quote
Honey Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='Evelina'] Imionka sliczne :klacz: z jednym zastrzezeniem. Jesli to ma byc zapis francuski imie Prezent powinno byc napisane Present. Pomijam brak akcentu nad e ;) S w tym przypadku (otoczone samogloskami) czyta sie jak z ;) Evelina, dzieki za namiary na stronke ! Jezeli chodzi o prezent, to Marysia napisala po polsku, prawidlowa wersja imienia to CADEAU. :) PS. w okienku, ktore sie otwiera nie widze nigdzie Prononcer... Quote
Evelina Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Honey']Jezeli chodzi o prezent, to Marysia napisala po polsku, prawidlowa wersja imienia to CADEAU. :)Tez ladne imie :) [quote name='Honey']PS. w okienku, ktore sie otwiera nie widze nigdzie Prononcer...Lokalizacja Prononcer dla slowa caresse. [SIZE="1"]Dla innych slow tez jest w tym miejscu.;) Quote
Nugatowa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Evelina']Gratuluje kluchow, maluchow :multi: Slicznosci ! Mam slabosc do wyzelkow mimo, ze pewnie nigdy sie na wyzla nie zdecyduje :oops: Polecam posluchac jak Francuzi wymawiaja ;) Tutaj Wejsc w Entrez dans le TLF Potem w okienku nad klawiszem Valider 1 wpisac slowo, klik w Valider 1 a na stronie ktora sie otworzy w Prononcer A jesli to za trudne kliknac w imie by uslyczec wymowe ;) Wymowa "wyciagnieta" ze strony podanej wyzej. ;) 1. 2. Champion 3. Prezent 4. Caresse 5. Clair 6. Chevalier 7. Chasseur 8. Cachemire 9. 10. Chouchou 11. Comtesse Imionka sliczne :klacz: z jednym zastrzezeniem. Jesli to ma byc zapis francuski imie Prezent powinno byc napisane Present. Pomijam brak akcentu nad e ;) S w tym przypadku (otoczone samogloskami) czyta sie jak z ;) Ah jak to miło slyszeć ze imiona sie podobaja :multi: :multi: :multi: :razz: Quote
Alicja Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Honey']Ala, napisalam przeciez, ze mam przerwe swiateczna :razz: Teraz tu zagladam sporadycznie, ale zdjecia moge pokazac, sa tutaj : http://www.braque-d-auvergne.pl/wurfcc/index.htm Pozdrowienia ! :):poki zastosuję się i będe wpadać na stronkę;) Quote
Honey Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='Evelina']Tez ladne imie :) Lokalizacja Prononcer dla slowa caresse. Dla innych slow tez jest w tym miejscu.;) Heh... a mi sie w tym miejscu wyswietla "affichage detaille"... :shake: Quote
gochgoch Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='an3czka']O ile się nie mylę, to któryś z przyszłych właścicieli prosił o skopiowanie ogonka. dzięki Aniu! Honey chyba nie ma czasu dla swoich gości :evil_lol: a na tym zdjęciu trochę widać ogonki różnego typu..... Quote
an3czka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='gochgoch'] dzięki Aniu! Honey chyba nie ma czasu dla swoich gości :evil_lol: a na tym zdjęciu trochę widać ogonki różnego typu..... Yhy ja widzę dwa skopiowane. Quote
bigos Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Wszystkiego naj...naj...naj...dla Ciebie i całej Twojej psiej swory:p Quote
gochgoch Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Kasiula! niech to będą oiękne święta a wszystkie latorośle zdrowe i piękne!!! (i te własne i te czworonozne) no i smacznej rybki.. Quote
Vogue Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :tree1: HONEY!!! DLA CIEBIE I TWOJEJ LUDZKO PSIEJ GROMADKI WSZYSTKIEGO BAJLEPSZEGO!!! NIECH SIE MALUCHY ZDROWO CHOWAJA!!! VOGUE i Arnold Quote
Hanna R. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 WESOŁYCH ŚWIĄT ! Hania , Gezesław i Mańka. Quote
Honey Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Bardzo Wam dziekuje za zyczenia :loveu: i sama jeszcze raz Wam zycze spokojnych i szczesliwych Swiat ! Choinka juz ubrana, ciekawe, kto wypatrzy na niej owerniaki ;) :evil_lol: Quote
gonek Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 O rany ale choina! Piękna! Overniaczków brak, no ale ja dziś już ledwo widzę, może jutro dopatrzę się bomberniaczków :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych i radosnych świat dla ciebie Honey,rodzinki i całego stada psiaków co już w ogole zliczyć nie umiem;) Quote
Alicja Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [quote name='Honey']Bardzo Wam dziekuje za zyczenia :loveu: i sama jeszcze raz Wam zycze spokojnych i szczesliwych Swiat ! Choinka juz ubrana, ciekawe, kto wypatrzy na niej owerniaki ;) :evil_lol: :placz:muszę do okulisty ...nie widze owerniaczków na drzewku:evil_lol: Wesołych Świat choinka rewelacyjna:loveu: Quote
Jupi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :x-mas: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1::tree1::tree1::tree1::x-mas: Zdrowych, Radosnych Świąt Bożego Narodzenia, uśmiechu na codzień, spojrzenia w przyszłość pełnego optymizmu, i nadziei oraz wielu życzliwych duszyczek wokól siebie Aby magiczny czas świąt upłynął Wam w rodzinnej atmosferze razem z Waszymi czteronożnymi przyjaciółmi:bluepaw: Quote
goldenka245 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ale piękne szczeniorki:loveu: Ja mam słabość do każdych szczeniorków :);-) Wesołych Świąt życzymy. Choinka pięękna a jaka duuuża Quote
Vogue Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Honey!!! Wstyd ;) Z 12 stronki Was wyciagam!! Jak blekitki? Teskno za nimi:lol: Quote
Rauni Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 No właśnie, szczeniorki mają już więcej niż 3 tygodnie, tytuł nieaktualny, Honey gdzie jesteście? Quote
gonek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 też czekam na wieści od kropkowanej drużyny Honey czyżby ci się stadko jeszcze powiększyło? :loveu: Quote
bigos Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku zyczą Kasia & Bigos:p:p:p Quote
Vogue Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Moc zyczen dla Calej Rodzinki!!!! Dla maluchow moc calusow:lol: Niech zdrowo rosna!!! Pokaz Kasiu wreszcie overniaczki!!!! Quote
Recommended Posts