Nugatowa Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Marysia ma rację czyta sie szuszu acz spotkałam sie w pólnocnym regionie ze czytali akcentując bardziej twardo [koszu] :lol: Cześć Kasiek! Quote
bonita Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Wpadłam zobaczyć jak urosły :). Ale już wielkie, masz troszkę robotki wyobrażam sobie, u mnie najwięcej było 9. Quote
olcha Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Czyli, że jednak miałam rację z szuszu? :multi: :multi: :multi: aaaa jak faaaajnie mieć rację :evil_lol: Jednak te 4 lata mordęgi w liceum coś dały :lol: Quote
Honey Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 sylrwia napisał(a):Co słychać?? Bo jakoś cicho?? Dziecko chore, roboty powyzej uszu i na dodatek swieta za pasem...:shake: Chyba do swiąt zamilkne, wybaczcie, ale sie nie rozerwe ;) W swieta popstrykam troche i powklejam :) Pozdrowienia dla wszystkich ! Quote
sylrwia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Honey napisał(a):Dziecko chore, roboty powyzej uszu i na dodatek swieta za pasem...:shake: Chyba do swiąt zamilkne, wybaczcie, ale sie nie rozerwe ;) W swieta popstrykam troche i powklejam :) Pozdrowienia dla wszystkich ! Ok. wszystko jasne tylko nie wieszaj ich na choince:mad: Wiec milych swiat oby male francuzy nie zjadly choinki:evil_lol: Quote
Honey Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 sylrwia napisał(a):Ok. wszystko jasne tylko nie wieszaj ich na choince:mad: Wiec milych swiat oby male francuzy nie zjadly choinki:evil_lol: Dziekuje i wzajemnie ! :) (mam nadzieje, ze nie zjedza..;) ) Quote
Honey Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 ZDROWYCH, WESOLYCH, SPOKOJNYCH, RODZINNYCH I SZCZESLIWYCH SWIAT WSZYSTKIM ZYCZE ! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Honey Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 I trzy zdjecia na pocieszenie ;) Aronek i serduszko :loveu: ( ode mnie dla Was wszystkich ;) ) Quote
Rauni Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 No to bardzo radosnych, spokojnych (chociaż khe khe ośmielę się mieć pewne wątpliwości czy się uda... :razz:) Świąt Bożego Narodzenia, fajnych prezentów, pysznego jedzonka, kłującej, pachnącej choinki (może jednak nie wybrakowanej?) życzymy my, czyli Olga i psy dwa. A ja coś u siebie wrzuciłam, zapraszam :lol: Quote
alive Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 widzę, że na święta będzie bażant i kuropatwa :p (albo jakiś inny kurak...) Quote
Honey Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='alive']widzę, że na święta będzie bażant i kuropatwa :p (albo jakiś inny kurak...) Oba ptaszyska na zdjeciach to bazanty, tyle, ze roznej plci :razz: Quote
Vogue Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Dzieki za piekny swiateczny prezent!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojej ludzko-psiej rodzinki:tree1: Quote
wiq Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 uzytki swietne, ale serduszko...:loveu::loveu::loveu: Quote
gochgoch Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 ojejku jak placiuje...:loveu::loveu::loveu: Quote
Hanna R. Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='gochgoch'] ojejku jak placiuje...:loveu::loveu::loveu: O rany :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gosia, a Tobie CO SIĘ STAŁO ???? Quote
gochgoch Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 HankaRupczewska napisał(a):O rany :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gosia, a Tobie CO SIĘ STAŁO ???? bo to jeśt takie śłodziutkie jak piesieciek tak panu psinosi co mu kazie! Quote
Honey Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 gochgoch napisał(a):bo to jeśt takie śłodziutkie jak piesieciek tak panu psinosi co mu kazie! :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 :loveu::loveu::loveu:ale serdunio dawaj do nas ptactwa ci u nas dostatek a na bazanty to Ozzy podejrzliwie patrzy bo mu ostatnio spod nóg dosłownie czmychnął Quote
Honey Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] dawaj do nas ptactwa ci u nas dostatek a na bazanty to Ozzy podejrzliwie patrzy bo mu ostatnio spod nóg dosłownie czmychnął To pakuj je w paczke i do mnie przysylaj ! Ja po kilkaset kilometrow jade, zeby kuraki w polu spotkac....... Quote
Hanna R. Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Honey napisał(a)::megagrin: :megagrin: :megagrin: A Ty co tu robisz ? :crazyeye: Przecież pisałaś, że Cię do świąt nie bedzie ? Bo dziecko, bo chore, bo robota ... Zabrakło konsekwencji ??? :evil_lol: A tak wogóle to dobly wiecól :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Honey Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 HankaRupczewska napisał(a):A Ty co tu robisz ? :crazyeye: Przecież pisałaś, że Cię do świąt nie bedzie ? Bo dziecko, bo chore, bo robota ... Zabrakło konsekwencji ??? :evil_lol: A tak wogóle to dobly wiecól :cool3: :cool3: :cool3: Hm...seplenienie sie udziela :cool3: :evil_lol: To juz nawet odsapnac sobie piec minut przed polnoca nie mozna ?.. :roll: Doblanoc ! :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Honey napisał(a):Hm...seplenienie sie udziela :cool3: :evil_lol: Dobla noc ! :evil_lol: Bo to wyjatkowo wredna choroba . Jak widać zakaźna. :p A jak Twoje chore dziecko ? Quote
an3czka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Honey']To pakuj je w paczke i do mnie przysylaj ! Ja po kilkaset kilometrow jade, zeby kuraki w polu spotkac....... A u nas ich pod dostatkiem:p Tyle, że strzelane są tylko koguty. Quote
wiq Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 no wlasnie sie zdziwilam, ze malo, a strzelacie kury;) chyba, ze to oh byl.. no nic, nie znam sie, bom narazie [SIZE=2]sympatyk tylko;) Quote
Recommended Posts