Marysia_i_gończy Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Honey']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PS> to fotka z dedykacja dla bystrookiej ;) Za dedykację dziękuję, ale tyłek nie jest mój :eviltong: więc i ta plamka mnie nie rusza :eviltong: i nadal nie wiem, jakie plamki ma moja połowa od tej częściej oglądanej strony :placz: oprócz tego, że "coś" jest na lewym boczku :razz: tak mniej więcej na wysokości cięcia :razz: Quote
Honey Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Za dedykację dziękuję, ale tyłek nie jest mój :eviltong: więc i ta plamka mnie nie rusza :eviltong: i nadal nie wiem, jakie plamki ma moja połowa od tej częściej oglądanej strony :placz: oprócz tego, że "coś" jest na lewym boczku :razz: tak mniej więcej na wysokości cięcia :razz: W takim razie Marysiu, obawiam sie, ze ta druga plamka rowniez nie nalezy do Ciebie ...:cool3: :evil_lol: Quote
Honey Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Kto zgadnie, ktory jest ktory ? :evil_lol: Quote
Honey Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 I czyja to glowka ? :razz: (i slodki, dropiaty nosek :loveu: ) Quote
Marysia_i_gończy Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Honey']Kto zgadnie, ktory jest ktory ? :evil_lol: Prezent jest chyba po lewej, trzeci z kolei od przodu licząc? Quote
Honey Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Prezent jest chyba po lewej, trzeci z kolei od przodu licząc? Tak jest ! :lol: Quote
KaRa_ Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Honey']Kto zgadnie, ktory jest ktory ? :evil_lol: Jaka jadalnia pelna:lol: :lol: :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Honey']I czyja to glowka ? :razz: (i slodki, dropiaty nosek :loveu: ) Prezencik takoż? :razz: Quote
Nugatowa Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Honey']Kto zgadnie, ktory jest ktory ? :evil_lol: Kasia ale masz jadłodalnie :evil_lol: :evil_lol: Zmiksowane papu szef kuchni poleca ?? Quote
Honey Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Prezencik takoż? :razz: ano :razz: :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Honey']Kto zgadnie, ktory jest ktory ? :evil_lol: Lewa strona. Idę zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara. 1. 2. Champion 3. Prezent 4. Caresse 5. Clair 6. Chevalier i zmieniamy powoli stronę: 7. Chasseur 8. Cachemire 9. 10. Chouchou 11. Comtesse Acha. Pomyliłam się napewno :) Ech, ni w ząb nie chce się zgadzać, bo niby zostaje Caprice i Carat, a żaden z nich to nie jest ten z przodu po lewej :lol: Chyba :lol: Quote
Honey Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Nugatowa napisał(a):Kasia ale masz jadłodalnie :evil_lol: :evil_lol: Zmiksowane papu szef kuchni poleca ?? Zmiksowane :) Blender sie grzeje do czerwonosci :evil_lol: Quote
Honey Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Lewa strona. Idę zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara. 1. 2. Champion 3. Prezent 4. Caresse 5. Clair 6. Chevalier i zmieniamy powoli stronę: 7. Chasseur 8. Cachemire 9. 10. Chouchou 11. Comtesse Acha. Pomyliłam się napewno :) Ech, ni w ząb nie chce się zgadzać, bo niby zostaje Caprice i Carat, a żaden z nich to nie jest ten z przodu po lewej :lol: Chyba :lol: No,no, calkiem dobrze Ci poszlo ! :lol: 1. Comtesse od 2. do 8. jest bardzo dobrze ! :klacz: 9. Carat 10.Caprice 11.Chouchou Quote
wiq Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 dzieki za Chouchou:loveu: ech, nie moglam sie pochwalic, ze go rozpoznalam, bo wjasnilas:eviltong: Quote
Honey Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 wiq napisał(a):dzieki za Chouchou:loveu: ech, nie moglam sie pochwalic, ze go rozpoznalam, bo wjasnilas:eviltong: Ojej... zepsulam zgadywanke... :oops: Ale nie sadzilam, ze ktos jeszcze bedzie mial ochote sie w to bawic ;) Wybacz :p Quote
olcha Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Honey w ogóle nie piszesz nic czy masz swojego ulubieńca? :cool3: I dlaczego to właśnie on? Quote
Hanna R. Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 O mój Boże , jaki on utrudzony ... :p Quote
Rauni Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 No to wreszcie wiem, że podobnie jak Wiq, mnie się Chouchou podoba :loveu:ale ogólnie w rozróżnianiu jestem kiepska (ale już pisałam, że jestem wybitnie mało spostrzegawcza...). Quote
sylrwia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Lewa strona. Idę zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara. 1. 2. Champion 3. Prezent 4. Caresse 5. Clair 6. Chevalier i zmieniamy powoli stronę: 7. Chasseur 8. Cachemire 9. 10. Chouchou 11. Comtesse Acha. Pomyliłam się napewno :) Ech, ni w ząb nie chce się zgadzać, bo niby zostaje Caprice i Carat, a żaden z nich to nie jest ten z przodu po lewej :lol: Chyba :lol: Marysiu powinnaś zmienic nick na MARYSIA SOKOLE OKO:p Podziwiał :cool3: Quote
Honey Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 olcha napisał(a):Honey w ogóle nie piszesz nic czy masz swojego ulubieńca? :cool3: I dlaczego to właśnie on? Jak to nie pisze ?! No przeciez nawet imie odpowiednie mu dalam ! :evil_lol: Quote
Honey Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Rauni napisał(a):No to wreszcie wiem, że podobnie jak Wiq, mnie się Chouchou podoba :loveu: . Witam w klubie ! :evil_lol: Quote
Honey Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] O mój Boże , jaki on utrudzony ... :p Utrudzony to jest tutaj : A konkretnie - nażarty nie na żarty ! :evil_lol: (dlatego tylko glowka, bo brzuch by kadr rozsadzil...:evil_lol: ) Quote
malawaszka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 jesuuu ajajajajjj nie mogę się zdecydować, który mnie się najbardziej podoba :placz: rozpływam sie tu i :mdleje: na ich widoq :loveu: Quote
Alicja Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jaka słodycz .......ale chyba nici ze strojenia choinki bo którne drzewko wytrzyma takie obciażenie:evil_lol: Quote
Recommended Posts