Hanna R. Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Honey napisał(a):Nie, to francuska stonka... :razz: No. Odetchnęłam. Zawsze to Zjednoczona Europa :lol: Quote
sylrwia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Honey']Chouchou Clair & Caresse Chasseur & Carat :crazyeye: Jakie one juz się zrobiły wykropkowane Quote
Honey Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Rodzenstwo, w jednej rodzinie zostanie :) Quote
Marysia_i_gończy Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Rrrany, ale się z nich dreptaki zrobiły :cool3: Pozdrawiam Bystrooka :cool3: Quote
sylrwia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 A które to:oops: i gdzie będa mieszkać u nas?? Quote
Honey Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 sylrwia napisał(a):A które to:oops: i gdzie będa mieszkać u nas?? To Clair i Chasseur (ten, ktory bedzie podobnie jak Aycha umaszczony). Mieszkac beda za nasza zachodnia granica. Quote
Honey Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Rrrany, ale się z nich dreptaki zrobiły :cool3: Pozdrawiam Bystrooka :cool3: Prawda? I pomyslec, ze to sie urodzilo 20 dni temu... dzis juz 21 :) Pozdrowienia dla bystrookiej Marysi od wlascicielki przerazajacej ilosci owerniackiej stonki ;) Quote
anetta Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Witaj Honey, myslalam ze weszlam do innej galerii bo juz nie ma tych malych i niewinnych kluseczek z zamknietymi oczkami :evil_lol: Niesamowite jest to ze psy tak szybko rosna ;) Swietny widok! hahahhaha http://img206.imageshack.us/img206/3775/3iq6.jpg Quote
Marysia_i_gończy Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Honey']Pierwszy prawie 'dorosly' posilek ;) A tutaj? Trzeci od prawej, z tyłu? Z zasłoniętą główką? :razz: Za pozdrowienia dziękuję - jest lepiej na obu frontach! :multi: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Poświata Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Honey']Chouchou Clair & Caresse Chasseur & Carat Noooooooo nie moogę...... normalnie do zacałowania !!! Quote
Honey Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']A tutaj? Trzeci od prawej, z tyłu? Z zasłoniętą główką? :razz: Za pozdrowienia dziękuję - jest lepiej na obu frontach! :multi: Pozdrawiam Marysia i Una Pudlo ! :evil_lol: Ciesze sie bardzo ! Quote
sylrwia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']A tutaj? Trzeci od prawej, z tyłu? Z zasłoniętą główką? :razz: Za pozdrowienia dziękuję - jest lepiej na obu frontach! :multi: Pozdrawiam Marysia i Una Czy to nie Cadeau? Quote
Honey Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 sylrwia napisał(a):Czy to nie Cadeau? Zobacz na dupke - Cadeau nie ma latki na nasadzie ogonka ;) (obrabiam zdjecia i wlasnie photoshop mi odmowil wspolpracy... nie wytrzymal tylu owerniakow i padl... :roll: ) Quote
sylrwia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Honey napisał(a):Zobacz na dupke - Cadeau nie ma latki na nasadzie ogonka ;) (obrabiam zdjecia i wlasnie photoshop mi odmowil wspolpracy... nie wytrzymal tylu owerniakow i padl... :roll: ) No tak Cadeau ma łatke w specyficznym miejscu:lol: Quote
Alicja Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 :multi::multi::multi:ale jadłodajnia:loveu::loveu::loveu: Quote
Honey Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 [quote name='sylrwia']No tak Cadeau ma łatke w specyficznym miejscu:lol: Tak jest :lol: A to byl Kaszmirek :) Quote
Hanna R. Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Honey napisał(a): A to byl Kaszmirek :) KOSZMAREK ? Katarzyno !!!! Co Ty wypisujesz ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Honey Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a):KOSZMAREK ? Katarzyno !!!! Co Ty wypisujesz ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Taaa.... moj koszmarek senny :evil_lol: Quote
sylrwia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Honey']Taaa.... moj koszmarek senny :evil_lol: Koszmarkiem to będzie i nie tylko on jak się rozbiegna po domku i bedą próbować wszystkiego Quote
aga1215 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Honey'] ............ ech - mieć takiego Kapryska :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Nugatowa Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Honey']A my dzis zrobilismy sesje zdjeciowa - na specjalne zyczenie przeslane z "hameryki" :cool3: A brzmialo ono tak : sfotografowac malego Championa, w czapeczce swietego mikolaja i wyslac im w duzej rozdzielczosci, zeby mogli wydrukowac kartki swiateczne :lol: Gotowi byli z Ameryki mi ta czapeczke przyslac, ale buchnelam ja reniferowi corki ( jeszcze nie zauwazyla ;) ) Klient nasz pan :razz: A to przykladowe zdjecia z sesji : :mdleje: Nie mogę tutaj zaglądac ................ Quote
wiq Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 slodzaki:loveu::loveu: mnie w oko wpadl szczegolnie jeden szczeniaczek - Chouchou:loveu: Quote
Honey Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='aga1215']............ ech - mieć takiego Kapryska :loveu: :loveu: :loveu: Prosze bardzo, kaprysek ;) Quote
Honey Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='wiq']slodzaki:loveu::loveu: mnie w oko wpadl szczegolnie jeden szczeniaczek - Chouchou:loveu: Jest i Chouchou ;) Quote
Recommended Posts