Rauni Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 A bo mnie się te pyrtki z pyrkami kojarzą i dlatego się tak dopytuję. Ja na moje dorosłe psy i dorosłe koty też mogę patrzeć godzinami, co wyprawiają i jak się komunikują ze sobą. Również międzygatunkowo. Na przykład wczoraj Szlufka (kotka) się wkurzyła na mojego męża i przylała Vigo w pysk, bo się akurat nawinął... :mad: Quote
gonek Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Eee to moje w domu są nudziarskie, czasem jakieś przeciaganki i nic poza tym. Młoda to by brykała ale Oziemu jego wyżla stateczność nie pozwala na takie durne zabawy :razz:;):eviltong: Honey a dzie fotki świeze? :D Quote
bazylowa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ja też znam słowo "pyrtek" od zawsze :evil_lol: i powiem, że te pyrtki strasznie szybko rosną. Lada dzień przestaną być pyrtkami hehehe... Moje bydle jeszcze niedawno mieściło mi się w dłoniach!! Heh... teraz waży 25kg i dalej chce na rączki :diabloti: Proszę, ode mnie po buziaku dla każdego malucha no i dla dzielnej mamy ;) Quote
KaRa_ Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Kiedy beda nowe zdjecia dzieciaczkow?:razz: Quote
Honey Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 ...jakas 20-dniowa stonka rozlazla mi sie po kuchni... biegala... i biegala... i sikala... A po spacerze, jak juz kompletnie zasikala cala kuchnie, stonka w ciagu 3 sekund ... padla :evil_lol: ( zmeczona nowymi wrazeniami i mnostwem nowych bodzcow ) Quote
Marysia_i_gończy Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Jaka boska stonka :loveu: Dobrze, że w kuchni brak dywanów ;) [quote name='Honey'] Na tym zdjęciu wyglądają tak słodko i niewinnie :evil_lol: Czy mój przód ukrył się w lewym rogu z tyłu? :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Hania Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Honey'] :loveu::loveu::loveu: Ja chcę, zeby moje już takie były! Quote
nomu Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote=Honey;2571744 A po spacerze, jak juz kompletnie zasikala cala kuchnie, stonka w ciagu 3 sekund ... padla :evil_lol: ( zmeczona nowymi wrazeniami i mnostwem nowych bodzcow ) :D:D:D same uroki bycia szczeniaczkiem :lol: Quote
an3czka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Honey']...jakas 20-dniowa stonka rozlazla mi sie po kuchni... biegala... i biegala... i sikala... A po spacerze, jak juz kompletnie zasikala cala kuchnie, stonka w ciagu 3 sekund ... padla :evil_lol: ( zmeczona nowymi wrazeniami i mnostwem nowych bodzcow ) Ja chcę taką stonkę!!!Honey dawaj ją!!:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Honey Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Jaka boska stonka :loveu: Dobrze, że w kuchni brak dywanów ;) Na tym zdjęciu wyglądają tak słodko i niewinnie :evil_lol: Czy mój przód ukrył się w lewym rogu z tyłu? :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Tak, bystrooka :lol: Quote
Honey Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 [quote name='an3czka']Ja chcę taką stonkę!!!Honey dawaj ją!!:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: Przyjezdzaj i zabieraj :lol: , a ja za 4 tygodnie ja odbiore ! :diabloti: Quote
Honey Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Hania napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Ja chcę, zeby moje już takie były! Zaraz lece twoje poogladac :loveu: Ps. dobrze wiesz, ze jeszcze chwilka i juz takie beda... :lol: Quote
Honey Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Pierwszy prawie 'dorosly' posilek ;) Za chwile lece szykowac kolejny :roll: :evil_lol: Quote
Vogue Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ale sie lapecki rozjezdzaja!!!:evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Honey']Przyjezdzaj i zabieraj :lol: , a ja za 4 tygodnie ja odbiore ! :diabloti: Ale ja już bym jej nie chciała oddawać:diabloti: :eviltong: Quote
an3czka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Vogue'] Ale sie lapecki rozjezdzaja!!!:evil_lol::evil_lol: Każda w inną stronę:loveu: Quote
gochgoch Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Witaj Honey!!! Jestem w szoku! Nie było mnie dwa tygodnie a te dzieciaki z ledwo-pełzaków przekształciły się w prawie-galoperów!!!!!! Kurcze ale Wy teraz przeżywacie cudowne chwile!!!!:loveu: Uściski dla wszystkich!!!! ( to pewnie by było około 30 sztuk pod jednym dachem....co?) Quote
Jupi Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='gochgoch']Witaj Honey!!! Jestem w szoku! Nie było mnie dwa tygodnie a te dzieciaki z ledwo-pełzaków przekształciły się w prawie-galoperów!!!!!! Kurcze ale Wy teraz przeżywacie cudowne chwile!!!!:loveu: Uściski dla wszystkich!!!! ( to pewnie by było około 30 sztuk pod jednym dachem....co?) własnie chciałam to samo napisać, wciągnął mnie wir remontów, zagladam tu dziś a tu takie zmiany:cool3: ale słodki widok:loveu: Quote
Honey Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 A my dzis zrobilismy sesje zdjeciowa - na specjalne zyczenie przeslane z "hameryki" :cool3: A brzmialo ono tak : sfotografowac malego Championa, w czapeczce swietego mikolaja i wyslac im w duzej rozdzielczosci, zeby mogli wydrukowac kartki swiateczne :lol: Gotowi byli z Ameryki mi ta czapeczke przyslac, ale buchnelam ja reniferowi corki ( jeszcze nie zauwazyla ;) ) Klient nasz pan :razz: A to przykladowe zdjecia z sesji : Quote
sylrwia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 To nieźle zakręceni na punktcie Twojego/swojego malucha:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ale tej stonki nie zrzucili Amerykanie ? Bo cos o nich wspomniałaś ? :cool3: Quote
Honey Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ale tej stonki nie zrzucili Amerykanie ? Bo cos o nich wspomniałaś ? :cool3: Nie, to francuska stonka... :razz: Quote
KaRa_ Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Boskie maluszki:loveu: :loveu: :loveu: Jakie one wszystkie sliczne:loveu: Quote
Honey Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Chouchou Clair & Caresse Chasseur & Carat Quote
Recommended Posts