aga1215 Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Honey']Tak! I BIS III :multi: Gratuluję!!!!!!!!!!! Quote
kate_m. Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Wow! Gratuluję wielkiego sukcesu :) Początek kariery bardzo obiecujący :D Będę tej psiny wypatrywać na BISie na światówce! Quote
Honey Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 :B-fly: Dziękuję, dziękuję :loveu: Quote
an3czka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Honey...:lol: :lol: :lol: http://www.metacafe.com/watch/6610/very_hot_animals/ Quote
Honey Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 :lol!: :lol!: :lol!: Ale wyszperałaś w sieci fajny filmik (niektóre pozostałe też sa niezłe :lol: ) Ale tak na marginesie - moich psiurów do kategori 'hot animals' całe szczęście zaliczyć nie mogę :razz: Quote
Honey Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Na przykład ten: http://www.metacafe.com/watch/1299/funny_cats/ Quote
an3czka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Honey'] Ale tak na marginesie - moich psiurów do kategori 'hot animals' całe szczęście zaliczyć nie mogę :razz: To dobrze, bo biorąc pod uwagę, że masz ich kilka sztuk, mogłabyś mieć mały problem z takimi napaleńcami:cool3: :cool3: :cool3: Quote
moon_light Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22304 Honey zajrzyj koniecznie do tego linka !! Czy to nie jest pies tej samej rasy co Twoje?? Nie wiesz czy nikomu nie zginal?? A moze znasz kogos kto zakochal sie w tej rasie,i chcial by psiura miec, a nie stac go na kupno rodowodowego szczeniaka?? Quote
moon_light Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Nie mowie ze to rodowodowy pies...ale jest w typie Braque.. Quote
Honey Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 moon_light napisał(a):Nie mowie ze to rodowodowy pies...ale jest w typie Braque.. Wygląda na mieszńca wyżła, z "brakiem" ma wspólne jedynie kolory. Strasznie chudy biedak i juz nie najmłodszy. Mam nadzieję, że wpadnie komus w oko i jeszcze zazna szczęśliwej starości... Quote
Honey Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']Hop hop!!! Honey, gdzie jesteś?:shake: Eh...Aneczka, czasu brak... Ale specjalnie dla Ciebie fotka ! Pozdrowienia ! Quote
KaRa_ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Honey'] Świetne zdjęcie!!!Co za spojrzenie:loveu: Quote
zaba14 Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Honey']Eh...Aneczka, czasu brak... Ale specjalnie dla Ciebie fotka ! Pozdrowienia ! Bombowa fotka!! Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Honey']Eh...Aneczka, czasu brak... Ale specjalnie dla Ciebie fotka ! Pozdrowienia ! Miło mi:loveu: Czy te oczyska są szare?:-o Quote
kate_m. Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Podejrzewam, ze to czarno-biała fotka :) Ale smutas piękny! Quote
Honey Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='kate_m.']Podejrzewam, ze to czarno-biała fotka :) Ale smutas piękny! Trafiony zatopiony, celne podejrzenia! A tu "smutas" w pełnej krasie, właśnie się czaił : Ta fotka, jest już w kolorze, ale różnica niewielka :lol: Quote
KaRa_ Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Honey']Trafiony zatopiony, celne podejrzenia! A tu "smutas" w pełnej krasie, właśnie się czaił : Ta fotka, jest już w kolorze, ale różnica niewielka :lol: Faktycznie niewielka róznica;) A zdjecie swietne jak ja uwielbiam taka masc:loveu: Quote
Honey Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 I jeszcze jedno zdjątko dla milośników "braków" Jak się podoba ta mina? Quote
Honey Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 KaRa_TC napisał(a):Faktycznie niewielka róznica;) A zdjecie swietne jak ja uwielbiam taka masc:loveu: He he ! Ja również... Quote
Recommended Posts