Honey Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='an3czka']Jaki pysiulek. Ucałuj w ten piegowaty nosek:loveu: Nic innego w wolnych chwilach nie robie ... ;) :lol: Quote
sylrwia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Takie małe, delikatne, niewinne (jeszcze:diabloti: ) i bezbronne:loveu: A ten koleś jest moim idolem:evil_lol: Honey masz go gdzieś w wersji odwrotnej?? Jakie ma łatki?? Quote
KaRa_ Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Honey udalo mi sie, znalazlam zdjecia Sharon jako kilku dniowe szczenie:evil_lol: http://www.era555.webpark.pl/erka.jpg http://www.era555.webpark.pl/phto0005.jpg Czyz nie byla podobna?:lol: :lol: :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 A gdzie moje pół kluchy? :cool1: :evil_lol: Quote
Honey Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='KaRa_TC']Honey udalo mi sie, znalazlam zdjecia Sharon jako kilku dniowe szczenie:evil_lol: http://www.era555.webpark.pl/erka.jpg http://www.era555.webpark.pl/phto0005.jpg Czyz nie byla podobna?:lol: :lol: :lol: Bardzo !!! :loveu: Quote
Honey Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Honey masz go gdzieś w wersji odwrotnej?? Jakie ma łatki?? Ma tylko jedna latke na lewym boku i ..TAM :evil_lol: Quote
Honey Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']A gdzie moje pół kluchy? :cool1: :evil_lol: Prosze bardzo ( odstapie Ci lepek, sobie wezme dupke :evil_lol: ) Quote
Nugatowa Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Honey']Prosze bardzo ( odstapie Ci lepek, sobie wezme dupke :evil_lol: ) a moja jest ta poduszeczka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 aaajjjaajajajjjj cudne :loveu: :loveu: :loveu: a moje jest to co sobie pooglądam :p :eviltong: Quote
sylrwia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Honey'] Honey masz go gdzieś w wersji odwrotnej?? Jakie ma łatki?? Ma tylko jedna latke na lewym boku i ..TAM :evil_lol: Ta latke TAM zauważyłam. od razu się mi w oczy rzuciła:evil_lol: Wklej jakąś fotke tego gościa w normalnej pozycji:razz: Quote
Honey Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 sylrwia napisał(a):Ma tylko jedna latke na lewym boku i ..TAM :evil_lol: Ta latke TAM zauważyłam. od razu się mi w oczy rzuciła:evil_lol: Wklej jakąś fotke tego gościa w normalnej pozycji:razz: Jutro zrobie :) ( mi tam sie ta pozycja bardzo podoba :evil_lol: ) Quote
Honey Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 malawaszka napisał(a):aaajjjaajajajjjj cudne :loveu: :loveu: :loveu: a moje jest to co sobie pooglądam :p :eviltong: :lol: :lol: :lol: Niewatpliwym minusem ogladania jest to, ze przytulic nie mozna ;) Plusem zas to, ze po 11 malych paskudach sprzatac nie trzeba :evil_lol: Quote
Honey Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Nugatowa napisał(a):a moja jest ta poduszeczka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Fajne kluski, prawda ? ja codziennie kazdego choc przez chwile musze poprzytulac i "pomietosic" :loveu: ( pod pretekstem socjalizacji oczywiscie :evil_lol: ) Quote
KaRa_ Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 A jak moje malenstwo ma na imie?:cool3: :evil_lol: Quote
sylrwia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Honey napisał(a):Jutro zrobie :) ( mi tam sie ta pozycja bardzo podoba :evil_lol: ) No pozycja nieczego sobie:evil_lol: I Ta plamka jest bombowa:evil_lol: :evil_lol: Quote
Honey Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 KaRa_TC napisał(a):A jak moje malenstwo ma na imie?:cool3: :evil_lol: COMTESSE :p Quote
KaRa_ Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Honey napisał(a):COMTESSE :p Slicznie,ślicznie:loveu: Quote
sylrwia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Honey a możesz imiona maluchów przetłumaczyć co każde oznacza?? :oops: Quote
Honey Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 sylrwia napisał(a):Honey a możesz imiona maluchów przetłumaczyć co każde oznacza?? :oops: Jasne :) chasseur - mysliwy chevalier - rycerz chouchou - ulubieniec (pupilek) cadeau - prezent clair - jasna champion - wiadomo ;) carat - karat ( jednostka wagi pewnych pieeeeknych kamieni szlachetnych ;) ) caprice - kaprys caresse - pieszczota cachemire - kaszmir comtesse - hrabina Quote
KaRa_ Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Honey']Jasne :) chasseur - mysliwy chevalier - rycerz chouchou - ulubieniec (pupilek) cadeau - prezent clair - jasna champion - wiadomo ;) carat - karat ( jednostka wagi pewnych pieeeeknych kamieni szlachetnych ;) ) caprice - kaprys caresse - pieszczota cachemire - kaszmir comtesse - hrabina No prosze nazwa mojej hodowli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ahhhhh czy mogę sobie tu przez jakiś czas pomieszkać? :loveu: zakochałam się i siłą by mnie trzeba było teraz wyrzucać :shake: Imiona cudne! A zdjęcia....brak słów! Kropule kochane :loveu: Quote
Honey Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 KaRa_TC napisał(a):No prosze nazwa mojej hodowli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Szlachetna nazwa :razz: Quote
Honey Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 olcha napisał(a):Ahhhhh czy mogę sobie tu przez jakiś czas pomieszkać? :loveu: zakochałam się i siłą by mnie trzeba było teraz wyrzucać :shake: Imiona cudne! A zdjęcia....brak słów! Kropule kochane :loveu: Jasne, ze mozesz pomieszkac ! Jedenascie malych pyrtkow z przyjemnoscia sie do Ciebie przytuli :loveu: Quote
sylrwia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Honey']Jasne :) chasseur - mysliwy chevalier - rycerz chouchou - ulubieniec (pupilek) cadeau - prezent clair - jasna champion - wiadomo ;) carat - karat ( jednostka wagi pewnych pieeeeknych kamieni szlachetnych ;) ) caprice - kaprys caresse - pieszczota cachemire - kaszmir comtesse - hrabina Może być moim gwiazdkowym prezentem:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Honey napisał(a):Szlachetna nazwa :razz: Tak,tak:cool3: u mnie to wyszlo przypadkiem bo Kara jako ja, a rat jako szczur i wyszlo karat:lol: i stwierdzilam pozniej ze to idealna nazwa taka szlachetna;) Quote
Recommended Posts