gonek Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='alive']gonek masz mistrzowski avatar!!! :-o Dzięki :oops: moja ulubiona fotka :D http://img159.imageshack.us/img159/7928/6ju0.jpg tu w wersji większej Honey śliczne te bombki :loveu: Faktycznie sie wykropkowały maluchy :D tylko jeszcze trochę i żadna choinka nie da rady! Quote
Honey Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Gonek, ta fotka jest FANTASTYCZNA ! :loveu: Quote
Shikka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Boże boże jakie szczylki małe :loveu::loveu::loveu: Słodziaki takie jak nie wiem :loveu::loveu::loveu: Pomagałam mojej mamie przy miotach niufów więc wiem ile roboty masz a ile jeszcze Cie czeka :) malutkom życzę zdrówka a Tobie wytrwałości ;) Quote
bigos Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Mała pchełki:loveu::loveu::loveu: Nawet nieżle mogłyby wyglądać na choince wśród łańcuchów;) gonek- świetny awatarek:p Quote
Honey Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Shikka napisał(a):Boże boże jakie szczylki małe :loveu::loveu::loveu: Słodziaki takie jak nie wiem :loveu::loveu::loveu: Pomagałam mojej mamie przy miotach niufów więc wiem ile roboty masz a ile jeszcze Cie czeka :) malutkom życzę zdrówka a Tobie wytrwałości ;) Dzieki Shikka za dobre slowo :loveu: To fakt, praca przy maluchach dopiero sie zacznie... Quote
Honey Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='bigos']Mała pchełki:loveu::loveu::loveu: Nawet nieżle mogłyby wyglądać na choince wśród łańcuchów;) gonek- świetny awatarek:p Bigosku- jest juz klub "choinkowcow" i coraz wiecej Was w nim...:evil_lol: Quote
bigos Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Honey napisał(a):Bigosku- jest juz klub "choinkowcow" i coraz wiecej Was w nim...:evil_lol: No cóż, atmosfera świąteczna juz sie wszystkim po mału udziela:tree1::tree1: Quote
Honey Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 bigos napisał(a):No cóż, atmosfera świąteczna juz sie wszystkim po mału udziela:tree1::tree1: Tylko mi nie... ja w swieta zamiast przy stole to po domu za banda malych 'zasrancow' bede begac :evil_lol: A o prezentach nawet jeszcze nie pomyslalam... Quote
tamiczek Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ja to sie Honey boje co by moja Pusia za łańcuch nie pociągneła :eek2: :eek2: Quote
Nugatowa Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='Honey'] Jakie pzureczki i jęzorek :mdleje: jestem Wasza :mdleje: Kasia obiecuje ze dziś dostarcze tłumaczenia :cool3: Quote
Honey Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Nugatowa napisał(a):Jakie pzureczki i jęzorek :mdleje: jestem Wasza :mdleje: Kasia obiecuje ze dziś dostarcze tłumaczenia :cool3: Kinguś, nie pali sie ;) Jak poszlo ?? Quote
bigos Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Honey napisał(a):Tylko mi nie... ja w swieta zamiast przy stole to po domu za banda malych 'zasrancow' bede begac :evil_lol: A o prezentach nawet jeszcze nie pomyslalam... Przynajmniej nie będa to takie standartowe święta jak co rok:eviltong: Ja o prezentach to pewnie pomyślę 22-23 grudnia, kiedy to będziemy mieli w firmie wigilię firmową i wplynie jakaś kopertak z pieniążkami:knuje::tree1: Quote
Alicja Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='Honey']Wiesz Alu, moze masz racje...jakies takie z lekka podduszone mi sie wydaja.. :evil_lol: Ps. jak odciski ?.. :cool3::podciski się doleczają:razz: Piękną choinkę będziesz miała tego roku:razz: :loveu: Szał błękitnych;)ciał:loveu: Quote
KaRa_ Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='Honey'] Boskie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
anka11 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 śliczne maleństwa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: muszę tu cześciej zagladać! :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Honey Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 anka11 napisał(a):śliczne maleństwa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: muszę tu cześciej zagladać! :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Serdecznie zapraszam ;) Quote
Nugatowa Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Honey napisał(a):Kinguś, nie pali sie ;) Jak poszlo ?? -5 :bigcool: 5 godzin pisałam Quote
Honey Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Nugatowa napisał(a):-5 :bigcool: 5 godzin pisałam :klacz: BRAWO !!! :klacz: Quote
sylrwia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='Honey']Juz widze ta choinke rozniesiona w strzepy przez jedenascie zbyt slabo zwiazanych sznurem od lampek wyzlow... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (ja sie na serio zastanawiam co w tym roku z choinka zrobic...psiaki beda mialy skonczone 5 tygodni - swietny czas na dzikie zabawy i gonitwy...oczami wyobrazni juz to widze i nie jest to cudowny obraz ;) :evil_lol: ) Postaw choinke i obuduj ją płotkiem:evil_lol: [quote name='Honey'] Cóż za piękny kolor oczu :evil_lol: Kluski coraz piękniesze:loveu: Quote
wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 ale masz doradcow:evil_lol: malenstwa piekne, po stokroc piekne:loveu::loveu: gdybym mieszkala blizej juz bym Was nawiedzila:loveu: p.s. choinki nie polecam - moje stare, a glupie i bombki sciagaja:evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 No widzisz :) Wystarczyła zachęta i od razu sypnęłaś fotkami :loveu: :loveu: :loveu: Napisz, co u Was? Jak maluchy rosną? Jak mamuśka sobie z nimi radzi? Z karmieniem jak? Pozdrawiam Marysia i Una PS I które pół kluchy moje? :cool3: Quote
ameliace Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Niech no tylko im się biegać zachce :evil_lol: Słodkie kluseczki :loveu::lilangel::iloveyou: Będę patrzeć codziennie, muszę być u słodziaczków na bierząco ;););) Quote
Recommended Posts