Honey Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Nesuniaaa napisał(a):Honey, w jakiej sieci masz telefon? Wrr u nas na osiedlu nie ma zasiegu orange, bo nadajnik padł :angryy: U Was wszystko chodzi normalnie? Ja mam pojawiajacy sie i znikajacy zasieg. Orange...wrrr... ;) Quote
Nesuniaaa Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Honey napisał(a):Ja mam pojawiajacy sie i znikajacy zasieg. Orange...wrrr... ;) To pewnie jesteśmy pod tym samym nadajnikiem :eviltong: Mi co jakiś czas pokaże się jedna kreska, ale przewaznie jest poza zasiegiem :angryy: Ktoś mi mówił, że nadajnik mają w ciagu 48 godz naprawić... Mam nadzieje, że to nie jest prawda.. Quote
Honey Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Nesuniaaa napisał(a):To pewnie jesteśmy pod tym samym nadajnikiem :eviltong: Mi co jakiś czas pokaże się jedna kreska, ale przewaznie jest poza zasiegiem :angryy: Ktoś mi mówił, że nadajnik mają w ciagu 48 godz naprawić... Mam nadzieje, że to nie jest prawda.. Na pewno to nie jest prawda ! Naprawią po...84 ;) :evil_lol: Quote
tamiczek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Honey napisał(a):Gonek, "scurki" po skonczeniu 10 dni otworzyly slepia i to wszystkie, jak na komende ! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Brawo brawo Quote
Mi. Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 łał:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: uściśnij "białe kruki" ode mnie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gonek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Honey jak nie gps to chociaż dzwoneczki (każdy o innym dźwięku) ewentualnie jakieś pulsujące światełka.... :evil_lol: Albo najlepiej zwiąż je razem lampkami na choinkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Honey Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='*luthien*']łał:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: uściśnij "białe kruki" ode mnie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Sciskam je na okraglo, dopoki mi nie "odleca" w roznych kierunkach ;) :lol: Quote
Honey Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 gonek napisał(a):Honey jak nie gps to chociaż dzwoneczki (każdy o innym dźwięku) ewentualnie jakieś pulsujące światełka.... :evil_lol: Albo najlepiej zwiąż je razem lampkami na choinkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Juz widze ta choinke rozniesiona w strzepy przez jedenascie zbyt slabo zwiazanych sznurem od lampek wyzlow... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (ja sie na serio zastanawiam co w tym roku z choinka zrobic...psiaki beda mialy skonczone 5 tygodni - swietny czas na dzikie zabawy i gonitwy...oczami wyobrazni juz to widze i nie jest to cudowny obraz ;) :evil_lol: ) Quote
Honey Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 tamiczek napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Brawo brawo Tamiczku, przekazalam im wyrazy uznania od Ciebie ;) :lol: Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 :razz:czy ty ich aby za bardzo nie ściskasz:cool3: Quote
KaRa_ Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 A ja czekam na nowe zdjecia maluszkow:loveu: ciekawe ile juz nowych kropek im przybylo:lol: Quote
Hania Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Honey napisał(a): (ja sie na serio zastanawiam co w tym roku z choinka zrobic...psiaki beda mialy skonczone 5 tygodni - swietny czas na dzikie zabawy i gonitwy...oczami wyobrazni juz to widze i nie jest to cudowny obraz ;) :evil_lol: ) Możesz-jak bywało kiedyś powiesić pod sufitem :evil_lol:. Albo malutką postawić wysoko ( nie lubię małych choinek ). Quote
alive Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 a może po prostu powiesić szczeniaczki na choince?? :diabloti: Quote
Honey Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy ty ich aby za bardzo nie ściskasz:cool3: Wiesz Alu, moze masz racje...jakies takie z lekka podduszone mi sie wydaja.. :evil_lol: Ps. jak odciski ?.. :cool3: Quote
Honey Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='KaRa_TC']A ja czekam na nowe zdjecia maluszkow:loveu: ciekawe ile juz nowych kropek im przybylo:lol: Duzo im przybylo, duzo :lol: Ale Ty juz kiedys ten proces mialas okazje obserwowac ;) Quote
Honey Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Hania napisał(a):Możesz-jak bywało kiedyś powiesić pod sufitem :evil_lol:. Albo malutką postawić wysoko ( nie lubię małych choinek ). Ja tez nie lubie malych...a co roku choinka byla pod sufit (jak TZ kupowal, to sie pytali, czy to do kosciola ma byc, taka wielka :evil_lol: ) Zrezygnowalabym, ale mam male dziecko - nie moge cory tej przyjemnosci pozbawic. I jak to pogodzic? Ubiore ja chyba od polowy w gore ?... Quote
Honey Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 alive napisał(a):a może po prostu powiesić szczeniaczki na choince?? :diabloti: O, nastepna 'sadystka' :razz: :evil_lol: Quote
alive Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Honey napisał(a):O, nastepna 'sadystka' :razz: :evil_lol: od razu sadystka... pomóc tylko chciałam, doradzić... i bądź tu człowieku życzliwy... :shake: Quote
Marysia_i_gończy Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 A ja się pytam, gdzie zdjęcia?? :mad: :mad: Wykombinuj coś! Postaw małe na parapecie, osłoń lampę chusteczką higieniczną... :razz: Co do choinki ja bym wzięła mniejszą i postawiła na podwyższeniu :) Pozdrawiam Marysia i Una PS I oczywiście powiesiła na niej szczeniaki, podwyższenie po to, żeby się dziecko do nich nie dobrało :evil_lol: Quote
Honey Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 alive napisał(a):od razu sadystka... pomóc tylko chciałam, doradzić... i bądź tu człowieku życzliwy... :shake: Nie smuc sie Alive, w doborowym gronie jestes ( patrz post ponizej Twojego :razz: ) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
gonek Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ooo szczonki na choinkę, obwiązać lampkami i promocja świąteczna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Honey Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 gonek napisał(a):Ooo szczonki na choinkę, obwiązać lampkami i promocja świąteczna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hm.. jest Was coraz wiecej ... moze jakis klub zalozycie ? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
gonek Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Też czekam na fotki, a w dzień jasny i słoneczny jak dziś bez lampy by nie wyszły????:p Quote
Honey Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='gonek']Też czekam na fotki, a w dzień jasny i słoneczny jak dziś bez lampy by nie wyszły????:p Ech..ja tez czekam... jak juz kiedys bedziecie mialy swoje 'pupisie', bede Was zameczac codziennie pytaniami - gdzie nowe zdjecia ? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Wkleje kilka bez lampy, zrobionych przy oswietleniu tzw. zastanym, jeszcze cieple :razz: Sjesta :p Quote
Recommended Posts