Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Honey']Dzięki za gratulacje :)
To była duża niespodzianka (ale jak na debiut - całkiem nieźle :cool3: )
Ładne mi "nieźle":lol: ! Nic tylko pozazdrościć:cool3: :lol:
My w tym sezonie cichutko, delikatnie. W Krakowie się pewnie wystawimy i w Poznaniu...może jeszcze coś:roll: , nie wiem. W każdym razie bez szaleństw.

Posted

[quote name='an3czka']Takie zdjęcie to w ramkę i na ścianie powiesić:lol:
Jak się czułyście jako gwiazdy, w świetle jupiterów???:eviltong:

Byłam strasznie zaskoczona, zwłaszcza, że to pierwsza wystawa Aychy i suka miała już po tylu godzinach kompletnie dosyć. Nie chciała już biegać po ringu honorowym, rozpędzała się jedynie pod koniec blisko zejścia, z nadzieją, że dam jej już spokój i pozwolę wyrwać na zewnątrz :lol: Stać też nie miała siły :lol:
Byłam dla niej pelna podziwu, że jednak dotrwała do końca.
I pomysleć, że nie chciałam juz wchodzić na BOGa... :evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']Byłam strasznie zaskoczona, zwłaszcza, że to pierwsza wystawa Aychy i suka miała już po tylu godzinach kompletnie dosyć. Nie chciała już biegać po ringu honorowym, rozpędzała się jedynie pod koniec blisko zejścia, z nadzieją, że dam jej już spokój i pozwolę wyrwać na zewnątrz :lol: Stać też nie miała siły :lol:
Byłam dla niej pelna podziwu, że jednak dotrwała do końca.
I pomysleć, że nie chciałam juz wchodzić na BOGa... :evil_lol:
Toście miały miłą niespodziankę. Niestety halówki nie należą do "najmilszych" wystaw i bardzo męczą i psy i ludzi. Najważniejsze, że wytrwałyście i pokazałyście na co Was stać. Mam nadzieję, że kiedyś będę miała zaszczyt zobaczyć na żywo Twoje cudo:loveu:

Posted

[quote name='an3czka']Ładne mi "nieźle":lol: ! Nic tylko pozazdrościć:cool3: :lol:
My w tym sezonie cichutko, delikatnie. W Krakowie się pewnie wystawimy i w Poznaniu...może jeszcze coś:roll: , nie wiem. W każdym razie bez szaleństw.

Ooo jak w Poznaniu to super mam nadzieje,że uda mi sie poznać Basco:cool3:

Posted

Ja również nie tracę nadziei, że Was kiedyś osobiście poznam :multi:
Szkoda, że te sympatyczne osoby, zawsze na drugim krańcu Polski mieszkaja.... ;)

Posted

[quote name='Honey']Ja również nie tracę nadziei, że Was kiedyś osobiście poznam :multi:
Szkoda, że te sympatyczne osoby, zawsze na drugim krańcu Polski mieszkaja.... ;)
Ale dobrze, że w tym samym kraju. Poza tym na szczęście jest internet(Dogomania), dzięki któremu można się poznać i nawet psiaki pooglądać:lol:

Posted

[quote name='an3czka']Ale dobrze, że w tym samym kraju. Poza tym na szczęście jest internet(Dogomania), dzięki któremu można się poznać i nawet psiaki pooglądać:lol:

To prawda, na szczęście jest internet!
Tylko, że ja już chyba jestem od niego uzależniona :shake: , a od małego mi wpajano, że wszelkie nałogi są beee... :evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']To prawda, na szczęście jest internet!
Tylko, że ja już chyba jestem od niego uzależniona :shake: , a od małego mi wpajano, że wszelkie nałogi są beee... :evil_lol:
Eeeeeee tam. Trzeba dużo przebywać na Dogo, bo tu ważne informacje dotyczące psów się pojawiają, a przecież tym właśnie się interesujemy. Tak więc po pierwsze edukacja, po drugie przyjemność:evil_lol:

My właśnie po spacerze. Niestety dziewczyna Basco gustuje w myszach i Basco udzielają się te nawyki ( na szczęście tylko w Niki obecności):shake: . Dziś pierwszy raz nie wypluł po pierwszym "fe":shake: . Musimy nad nim popracować. Mało tropów zwierząt było. Może dlatego się myszami zainteresował?:roll:

Posted

Daga - dziękuję bardzo :loveu:

Aneczka, mój Amadeus jak był mały, to mu non stop myszy z pyska wyrywałam, fuuj. Inne nie miały takich zamiłowań. Kiedyś pamiętam otworzyłam mu pysk (drań nie wypluwał ich na komendę, co to to nie, taki rarytas??!!) a tam się na mnie szczerzyły zęby nornicy... mało mnie w palucha nie ugryzła. Oj jak dobrze, że z tego wyrósł!
A tak poza tym to lepsza mysz, tfu! rydz, niż nic :evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']Daga - dziękuję bardzo :loveu:

Aneczka, mój Amadeus jak był mały, to mu non stop myszy z pyska wyrywałam, fuuj. Inne nie miały takich zamiłowań. Kiedyś pamiętam otworzyłam mu pysk (drań nie wypluwał ich na komendę, co to to nie, taki rarytas??!!) a tam się na mnie szczerzyły zęby nornicy... mało mnie w palucha nie ugryzła. Oj jak dobrze, że z tego wyrósł!
A tak poza tym to lepsza mysz, tfu! rydz, niż nic :evil_lol:
Ale wyżeł ma bażantów szukać, nie myszy!:lol: Dobrze, że to sporadyczne zachowania i tylko przy Nice. Basco jest bardzo grzeczny i generalnie wystarczy mu raz powiedzieć, że nie wolno. Przy babie to musi pokazać, ze jest "poważny gość" i że o "rodzinę" umie zadbać:lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Honey nie bedziesz na swiatowce w Poznaniu?

A co do myszek to mi Sharon i Delta zawsze lubia cos razem uipolowac:shake:

Myślę, że będę na Światówce, żal jedynie, że polski sędzia nam przypadł ...

Posted

Honey napisał(a):
Myślę, że będę na Światówce, żal jedynie, że polski sędzia nam przypadł ...

To jak bedziesz daj znac:cool3: Ja bede we wszystkie dni na swiatowce:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Honey']Myślę, że będę na Światówce, żal jedynie, że polski sędzia nam przypadł ...
Ja i tak nie liczę na zbyt wiele:lol: Nasza obecność będzie raczej pro forma:lol:
Będę Wam kibicować ostro!

Posted

Honey napisał(a):
Tak! I BIS III :multi:

no to gratuluje sukcesów:bigok: :lol:
mam nadzieję,że spotkamy sie na światówce bo ja na pewno będe wraz z KaRą_TC:p

Posted

[quote name='an3czka']Ja i tak nie liczę na zbyt wiele:lol: Nasza obecność będzie raczej pro forma:lol:

Nie bądź taka pewna, ja tez nie liczyłam :cool3: Nigdy nic nie wiadomo :lol:

Posted

Honey napisał(a):
Na pewno się spotkamy, choć obawiam się trochę, czy znajdziemy się w tłumie... Ale może nie będzie tak źle :cool3:

Zawsze sie jakos spotkamy:cool3: Wystarczy,ze jedna osoba bedzie miala dogomaniacka chuste;)

Posted

[quote name='Honey'][quote name='an3czka']Ja i tak nie liczę na zbyt wiele:lol: Nasza obecność będzie raczej pro forma:lol:

Nie bądź taka pewna, ja tez nie liczyłam :cool3: Nigdy nic nie wiadomo :lol:
Hmmmmm:roll: :lol: