Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Honey']Dzieki Alu za taki piekny bukiet! :loveu: :loveu: :loveu:

A ja wkleilam prezencik sobie na strone i w ten sposob Wam go tu pokaze :)

TA DAM.... oto.... CADEAU ! :

Czy widzicie, gdzie on ma ta urocza czarna latke ?! :evil_lol:
Kasiu STO LAT!:drinking:

Matko, ale to słodziuńkie stworzonko.
A ten pynio z jęzorkiem - :loveu: :loveu: :loveu:

Łatka jest boska:lol:

Posted

[quote name='an3czka']Kasiu STO LAT!:drinking:

Matko, ale to słodziuńkie stworzonko.
A ten pynio z jęzorkiem - :loveu: :loveu: :loveu:

Łatka jest boska:lol:

Aniu, sto to stanowczo za duzo ! Ale dziekuje ! :loveu:

Posted

[quote name='Honey']Dzieki Alu za taki piekny bukiet! :loveu: :loveu: :loveu:

A ja wkleilam prezencik sobie na strone i w ten sposob Wam go tu pokaze :)

TA DAM.... oto.... CADEAU ! :

Czy widzicie, gdzie on ma ta urocza czarna latke ?! :evil_lol:

Ło jejku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No to ładny prezencik :eviltong: :eviltong:
Hehehehe

Widzę ze troszkę moich pomysłów na imionka zostało wykorzystanych :loveu: :multi: :multi: :multi:

Da się przewidzieć że:
Mysliwy będzie postawnym samcem dość niezależnym jak to mysliwy ale niezwykle oddany swym właścicelom :cool3:

Czampionik bedzię szalał na wystawach a wdomu będzie poćiesznym lalusiem :loveu: :loveu:

No a Prezencik będzie sprawiał same niespodzianki :evil_lol: :cool3:

Posted

[quote name='sylrwia']Kasiu:BIG::BIG: zawsze domu pełnego roześmianych mordek i szalejących ze szczęścia ogonków.:laola:

Bardzo dziekuje za pamiec ! :loveu: I za zyczenia, choc tych ogonkow to chwilowo mam ..hmm.. bardzo duzo :lol:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Ło jejku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No to ładny prezencik :eviltong: :eviltong:
Hehehehe

Widzę ze troszkę moich pomysłów na imionka zostało wykorzystanych :loveu: :multi: :multi: :multi:

Da się przewidzieć że:
Mysliwy będzie postawnym samcem dość niezależnym jak to mysliwy ale niezwykle oddany swym właścicelom :cool3:

Czampionik bedzię szalał na wystawach a wdomu będzie poćiesznym lalusiem :loveu: :loveu:

No a Prezencik będzie sprawiał same niespodzianki :evil_lol: :cool3:

A pewnie, ze zostaly wykorzystane !

Karat jak brylant bedzie blyszczal, Clair bedzie czysta i jasna panienka , a kaszmir bedzie milusi i mieciutki, ze o ulubiencu juz nie wspomne ;)

Posted

[quote name='Vogue']Troche pozno....
ale :laola::laola:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU IMIENIN:buzi:

Vouge, dzien sie jeszcze nie skonczyl ! Dziekuje !! :loveu:

Posted

To ja pismem obrazkowym :)

Shrek mówił, że ogry mają warstwy. Ludzie też mają warstwy i góry mają warstwy i nawet życie ma warstwy

życzę Ci, żebyś wśród nich zawsze znalazła tą swoją - najpięknięjszą. A skoro o pięknie mowa... Czasem piękno, jak szczęście, skrywa się za rogiem

życzę Ci, żebyś zawsze umiała je dostrzeć i docenić. Dostrzec tak, jak dostrzega się pojedynczy promień światła w ciemności

Z najlepszymi życzeniami wręczam jeszcze kwiatka

Wszystkiego naj! naj!
Marysia z Uną

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']To ja pismem obrazkowym :)

Shrek mówił, że ogry mają warstwy. Ludzie też mają warstwy i góry mają warstwy i nawet życie ma warstwy

życzę Ci, żebyś wśród nich zawsze znalazła tą swoją - najpięknięjszą. A skoro o pięknie mowa... Czasem piękno, jak szczęście, skrywa się za rogiem

życzę Ci, żebyś zawsze umiała je dostrzeć i docenić. Dostrzec tak, jak dostrzega się pojedynczy promień światła w ciemności

Z najlepszymi życzeniami wręczam jeszcze kwiatka

Wszystkiego naj! naj!
Marysia z Uną

Dziekuje Marysiu, to jedne z pieknieszych zyczen, ktore dzisiaj dostalam... :loveu: Zwlaszcza, ze okraszone Twoimi fotografiami :)
Dziekuje !

Posted

[quote name='aga1215']

Kasiu - spełnienia wszystkich marzeń

:buzi:

Dziekuje Aga ! :loveu:

Tak tu zagladam co chwile, bo siedze przy kompie i galerie szczeniakow robie. Jutro zamiast z imageshackiem walczyc, poprostu wstawie tu linka.

Dobranoc ! :p

Posted

Zawsze jak tu zaglądam, to uśmiech ciśnie mi się na twarz :).
Strasznie pocieszne masz te kluseczki! No i nie tylko kluseczki ;))

A piosenka to chyba evanscence-my immortal :roll: ;)

No i spóźnione, ale bardzo szczere życzenia-wszystkiego,ale to wszystkiego najlepszego!! Spełnienia marzeń, wspanialych przyjaciół, ociechy z dzieci, TZa, z całej psiej gromadki i duuużo zdrowia! :) :sweetCyb: :BIG: :tort: :drink1: :multi:

Posted

[quote name='Surprise']Zawsze jak tu zaglądam, to uśmiech ciśnie mi się na twarz :).
Strasznie pocieszne masz te kluseczki! No i nie tylko kluseczki ;))

A piosenka to chyba evanscence-my immortal :roll: ;)

No i spóźnione, ale bardzo szczere życzenia-wszystkiego,ale to wszystkiego najlepszego!! Spełnienia marzeń, wspanialych przyjaciół, ociechy z dzieci, TZa, z całej psiej gromadki i duuużo zdrowia! :) :sweetCyb: :BIG: :tort: :drink1: :multi:

Suprpirse to dopiero surpirse !!!! Dzieki:eviltong: :multi: :loveu: