sylrwia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Rauni napisał(a):A ja w ogóle nie słyszę żadnej piosenki... :( Bo tylko dla wybranych;) A tak na poważnie to mi tez nie zawsze sie pojawia ta muzyczka. Moze nastepnym razem bedziesz ja slyszec:p Quote
tamiczek Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 moth napisał(a):Mnie nie powiedziała. Zrobiłam małe śledztwo i .... wiem. :evil_lol: Nawet w tym topicu wkleiłam cały tekst. Miłego szukania. :eviltong: Moth:diabloti: Quote
Nesuniaaa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ten zespół śpiewa raczej "ciężką" muzykę:) Posłuchaj troche MTV teraz puszczają często inną piosenke tej grupy:) Od razu będziesz wiedziała, że ten zespół, bo ta dziewczyna ma dosyć charakterystyczny głos:) Quote
Honey Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 No no ... chwile mnie nie ma i juz z galerii Quiz muzyczny sie zrobil, hihi :megagrin: Tym co nie wiedza co to, powiem na pocieszenie, ze ja ten utwor ( i jeszcze dwa inne, ale z tej samej plyty, ktora uwazam, ze jest bardzo udana ) uslyszalam na jakiejs portugalskiej stronie. Zaczelam pisac do wlasciciela z prosba by mi podal co to jest, a on mi tez zgaduj-zgadule przez dwa tygonie robil, zanim w koncu sie zlitowal i podeslal mi linka do klipu tej kapeli ;) Czyli - nie ma latwo ! Trzeba sie pomeczyc, ale da rade, prawda Moth ? :cool3: Quote
Honey Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a)::grins: :grins: :grins: Śliczny ten przychówek :loveu: Haniu, dziekuje za wyrazy uznania, przekaze mamusi ;) Pozdrowienia! Quote
Honey Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [LEFT]No i oczywiscie wszystkim, ktorzy traca czas ;) zagladajac do tego watku, serdecznie dziekuje za wyrazy uznania, gratulacje i za to, ze jeszcze o mnie nie zapomnieliscie... :loveu: [/LEFT] Quote
tamiczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Honey']O SOOOOOLE MIOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ....!!! LALALALAAAAAAAAAAAAAAAAAA Może to On tak spiewa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Honey - maluszki są cudne... :loveu: :loveu: :loveu: widzę, że wszystkie stfforki mają już imionka :multi: I że tylko trzy szukają jeszcze domków :multi: I że jeden idzie do Polski :razz: Dokąd? :razz: Nieśmiało zapytuję jaka jest przewidziana nagroda za 11? :cool1: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Honey Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 tamiczek napisał(a):Może to On tak spiewa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tamiczek, jak Ci sie nie uda zgadnac, to w koncu Ci podpowiem, ale powyzsza odpowiedz jest bledna :evil_lol: Jejku, niedlugo i te beda mialy takie uchole... :loveu: Quote
Honey Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Honey - maluszki są cudne... :loveu: :loveu: :loveu: widzę, że wszystkie stfforki mają już imionka :multi: I że tylko trzy szukają jeszcze domków :multi: I że jeden idzie do Polski :razz: Dokąd? :razz: Nieśmiało zapytuję jaka jest przewidziana nagroda za 11? :cool1: Pozdrawiam Marysia i Una Stfforki maja juz imiona i kazde ma jakies znaczenie :) A Kaprysek pojedzie do Warszawki ;) To i tak dobrze, ze jeden zostanie, bo juz myslalam, ze wyjada wszystkie :-( Ale zostaly jeszcze trzy, kto wie... moze jeszcze jakis Polak sie skusi ;) Pozdrowienia z "owerniackiej plantacji" ! ( to nawiazanie do ksiazki o 101 dalmatynczykach, ktora moje dziecko kaze sobie wciaz czytac, a jak dochodzimy do ostatniego zdania "i zalozymy dalmatynska plantacje" pyta mnie: my tez tak zrobimy mamusiu ? :lol: ) Marysiu, skoro za prawidlowe wytypowanie miala byc kluska, to za polowicznie trafiony wynik... pol kluski..? :evil_lol: Quote
sylrwia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Honey czy owerniaki są tak żywiołowe jak węgry? Czy raczej bardzije stateczne??:cool3: Quote
nathaniel Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Cachemire i Capirce Le Bleu Cardinalis to moje typy :loveu: Quote
Nugatowa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Kasku !!! Z okazji twych imienin życzę, dużo zdrowia, francuskich pomarańczy niech Ci mąż codziennie nago tańczy :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 wszystkiego najlepszego! p.s. psy, dom, praca, miot, a Ty sie pytasz, za co Cie podziwiam?:evil_lol: Quote
gonek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Honey najlepsze życzenia! :Rose: i niech Ci się wyżlęta-wnuczęta dobrze chowają :beerchug::sweetCyb: Quote
an3czka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Honey'] A kluski - jak to kluski, wygladaja na razie podobnie jak trzy dni temu :razz: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Honey Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='wiq']wszystkiego najlepszego! p.s. psy, dom, praca, miot, a Ty sie pytasz, za co Cie podziwiam?:evil_lol: Hm... przemyslalam to sobie... chyba masz racje ;) :evil_lol: Ps. a ja sie zastanawialam, dlaczego jestem taka przemeczona.... Quote
Honey Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Gonek ,Kingus - dziekuje za zyczenia ! :loveu: :loveu: :loveu: Kinga, ja stary rocznik juz jestem, prawie sie zawstydzilam :oops: :evil_lol: Quote
wiq Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Honey'] Ps. a ja sie zastanawialam, dlaczego jestem taka przemeczona.... cudne podsumowanie :lol::lol: wez se golnij:eviltong: :beerchug: Quote
Honey Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 A tu CADEAU, czyli prezencik ( imieninowy ;) ) ........................ tu mialy byc fotki, ale imageshack odmawia wspolpracy :( Quote
Honey Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 wiq napisał(a):cudne podsumowanie :lol::lol: wez se golnij:eviltong: :beerchug: Ide skorzystac z porady ;) :p Zdjecia moze jutro wkleje, jak ta amerykanska cholera zacznie funkcjonowac.... Quote
Alicja Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 :laola:trafiłam na imprezkę Najlepsiejszego Kasiu... Quote
Honey Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:laola:trafiłam na imprezkę Najlepsiejszego Kasiu... Dzieki Alu za taki piekny bukiet! :loveu: :loveu: :loveu: A ja wkleilam prezencik sobie na strone i w ten sposob Wam go tu pokaze :) TA DAM.... oto.... CADEAU ! : Czy widzicie, gdzie on ma ta urocza czarna latke ?! :evil_lol: Quote
Recommended Posts