Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Honey']Nie zazdrosc, tylko sobie takiego spraw ! :lol:
Sama lagodnosc, pasuje do weimara - nie beda o pozycje w stadzie walczyc ;)

PS. jak szkolenie?

zacznę od szkolenia, bo już do Ciebie pisałam w tej sprawie :evil_lol: u siebie..więc Ci przekleję:

Droga Kasiu!
Wiem, że teraz nie masz do tego głowy...ale napiszę...
Jesteśmy po drugich zajeciach w szkole Hugola i wszystkie moje watpliwości są już rozwiane. Tym razem było inaczej. Może wtedy jakos wyjątkowo żle..
Tym razem pan trener był bardzo ok. Wszystko szczegółowo tłumaczył, jak coś nie wychodziło tłumaczył dlaczego, każdemu poswięcał czas...Wszystko było klarowne i profesjonalne. Na prawdę jestem zadowolona. Na koniec powiedział nam, że to fajny pies i będziemy z niego zadowoleni. (to pewnie tez dobrze wpłynęło na nasze samopoczucie...) Rzeczywiście tym razem nie miałam się do czego przyczepić.
Jutro następne zajęcia. Juz się cieszę.
(wiedz jednak, że moja czujność nie została uśpiona)

co do sprawiania sobie pieska...to na razie niestetty NIE, ale może któryś z kolejnych Waszych miotów....szczególnie od Heruni..ta maść mnie wyjątkowo kręci....Chardonney????
na pewno zrobiłam błąd, albo w ogóle popieprzyłam...

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Podziekuje Wam zbiorowo za gratulacje i zyczenia :loveu: ( to MUUUU mnie rozbawilo :lol: ) i jednoczesnie przepraszam, ze nie zagladam do Waszych galerii, ale wciaz mi brakuje rak i czasu, a Ala wymigala sie odciskami :razz:
Boje sie myslec, co bedzie za miesiac... :-o
I nie piszcie za duzo w swoich topikach (;) ), bo jak za dwa miesiace zaczne nadrabiac zaleglosci to do konca 2007 roku nie dam rady nadgonic... :razz: :evil_lol:
Rauni- nie strasz mnie. Na razie (tfu tfu, odpukac) mamusia radzi sobie doskonale i karmi cala jedenastke sama. Maluchy jedza i spia spokojnie, wcale nie placza,czyli chyba niczego im nie brakuje :) Sa niesamowicie zywotne i energiczne.
Sylrwia- czy to Ty mnie prosilas o fotki kazdego z osobna? Oswiadczam, ze "to se ne da"... jak wezme ktoregos osobno, zeby mu z kazdej strony choc po jednej fotce strzelic, to tak sie kreci, ze wciaz albo rozmazana dupka albo odwrocona glowa mi na zdjeciu wychodzi, a mamusia podrywa sie z kojca i chce mi go zabrac. Znowu musze sie poddac i poczekac. I na razie zadowalam sie fotkami zbiorowymi ;)
Gochgoch, ciesze sie, ze wrazenia szkolne sie poprawily ! Co do umaszczenia to..hm... sadzac po tym co napisalas, to chyba w winach gustujesz :cool3: :lol:
Serdecznie Was wszystkich pozdrawiam :loveu:
wlascicielka 17 :-o owerniakow...

Posted

Honey napisał(a):

Gochgoch, ciesze sie, ze wrazenia szkolne sie poprawily ! Co do umaszczenia to..hm... sadzac po tym co napisalas, to chyba w winach gustujesz :cool3: :lol:

Oj nie nasmiewaj sie ze mnie!!!
Gdzieś to sobie zapisałam, a z pamięci to mi przypominało winne skojarzenie...pomożesz????

A w winkach to owszem baaardzo gustuję.....:p

Posted

[quote name='Honey']Podziekuje Wam zbiorowo za gratulacje i zyczenia :loveu: ( to MUUUU mnie rozbawilo :lol: ) i jednoczesnie przepraszam, ze nie zagladam do Waszych galerii, ale wciaz mi brakuje rak i czasu, a Ala wymigala sie odciskami :razz:
Boje sie myslec, co bedzie za miesiac... :-o
I nie piszcie za duzo w swoich topikach (;) ), bo jak za dwa miesiace zaczne nadrabiac zaleglosci to do konca 2007 roku nie dam rady nadgonic... :razz: :evil_lol:
Rauni- nie strasz mnie. Na razie (tfu tfu, odpukac) mamusia radzi sobie doskonale i karmi cala jedenastke sama. Maluchy jedza i spia spokojnie, wcale nie placza,czyli chyba niczego im nie brakuje :) Sa niesamowicie zywotne i energiczne.
Sylrwia- czy to Ty mnie prosilas o fotki kazdego z osobna? Oswiadczam, ze "to se ne da"... jak wezme ktoregos osobno, zeby mu z kazdej strony choc po jednej fotce strzelic, to tak sie kreci, ze wciaz albo rozmazana dupka albo odwrocona glowa mi na zdjeciu wychodzi, a mamusia podrywa sie z kojca i chce mi go zabrac. Znowu musze sie poddac i poczekac. I na razie zadowalam sie fotkami zbiorowymi ;)
Tak to ja! Ja bardzo proszę:modla: zrób każdą kluche osobno. Mnie bardzo intryguje jak one od urodzenia powoli będą się wybarwiać :) I za jakiś czas koleje indywidualen zdjęcie:cool3:

Posted

czekałam, czekałam, i co, i net mi wysiadł:comp26: i przegapiłam:evil_lol:
ale już nadrobiłam:evil_lol: :-D
GRTULUJE cudownej 11- nastki:lol: :cool2:
wszystkie sa absolutnie rewelacyjne:loveu: boskie poprostu:loveu: :loveu: :loveu:
bardzo sie cieszę, że to już:multi:
:laola:

Posted

[quote name='Honey']Witam, strasznie zapracowana jestem, bo oprocz uroczych jedenastu klusek mam jeszcze prace, dom, dziecko i sfore innych psow ;)

Wklejam wiec szybko linka do zdjec maluchow, a wiecej postaram sie napisac niebawem :)

http://www.braque-d-auvergne.pl/wurfc/index.htm

Pozdrowienia dla wszystkich ! :loveu:

Oł gasz :mdleje: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Kasieńka a co to za sprawa miałaś napisać PM i nie napisałaś :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Byłam zobaczyć foty Klusków na stronce a tam...............................:placz:same czarno - białe fotki:evil_lol:

Nie czarno - biale tylko.... NIEBIESKIE ! :evil_lol:

( będą, niebawem ;) )

Posted

Nugatowa napisał(a):
Oł gasz :mdleje: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Kasieńka a co to za sprawa miałaś napisać PM i nie napisałaś :placz:

Kinguś, ja cały czas mam do Ciebie małą prośbę, ale nie mam kiedy jej napisać. Jutro sklecę priwa i ci wyślę :)