tamiczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Honey już napisałam :loveu: :loveu: :loveu: na końcu dopisałam że za zgodą włascicielki :razz: , jakby cos tami ci nie pasowało to mów to pozmieniam :razz: (klik) Quote
tamiczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Tego nazwiemy mamisynek :loveu: Ten bedzie jęzorek A tutaj chyba mamisynek znowu :crazyeye: a zresztą naywaj je jak chcesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Honey Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='tamiczek']Honey już napisałam :loveu: :loveu: :loveu: na końcu dopisałam że za zgodą włascicielki :razz: , jakby cos tami ci nie pasowało to mów to pozmieniam :razz: (klik) Tamiczku, moze byc :lol: Ps. Fajne te komentarze powyzej, zwlaszcza ostatni :evil_lol: Quote
zaba14 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 jakie małe, slodkie kluski :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
tamiczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Honey napisał(a):Tamiczku, moze byc :lol: Ps. Fajne te komentarze powyzej, zwlaszcza ostatni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Następną notke napisze jak otworza oczęta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a wiesz że ja Ci jeszcze nie gratulowałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ;) Quote
KaRa_ Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Maluszki sa boskie....:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Wielkie Gratulacje dla mamusi! Wpadam tu czasem do Was, żeby zobaczyć czy się już urodziły, i już są :) i to ile :) , więc życzę żeby mamusia i jej 11 ślicznosci było zdrowych i szybko rosło :) i ładnie na fotkach pozowało ;) Pozdrawiam :) Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: siem zakoffałam ...bowskie sa takie maleńkie łaciate cielaczki:loveu::loveu::loveu: Quote
Honey Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Ala, a co Ty jeszcze w domu robisz ? U mnie mialas byc :evil_lol: Quote
tamiczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Honey moge być wirtualną babcią/ciocią dla Mamisynka :evil_lol: :loveu: Quote
Honey Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Bonita, Kara, Zaba - dzieki ! :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Honey'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Honey - one są cudne.... PS Chciałam dać więcej serduszek, ale mi program nie pozwolił :shake: Quote
Vogue Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ciagle tu wracam i nie moge sie napatrzec:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Honey']Ala, a co Ty jeszcze w domu robisz ? U mnie mialas byc :evil_lol::mad:pociąg mi uciekł , samolot odleciał , na piechote zasuwam;) Quote
daga10011 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 No jeszcze tu wpadlam popodziwiac i tak mi przyszlo cos do glowy...a czy z tych 11 choc 2 maja podobne umaszczenie??????bo kazdy chyba jest inny?????????:loveu: Quote
DORRAG Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Jejku ale piekne kluseczki:loveu: :loveu: Gratuluje pociech i niech maluszki zdrowo rosną:p Quote
daisy Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Nor(a) Prosze wejdz natychmiast na watek Diuka !!! Quote
Nor(a) Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Honey napisał(a): Generalnie moje wyzly nie beda mialy cietych ogonow. Chyba, ze mnie ktos naprawde przekona, ze takiego psa miec musi. W tym miocie jedna dziewczynka bedzie miala ciety ogonek, pozostale zostana ogoniaste :) Zaprzyjaznionego hodowce (spoza Francji oczywiscie) namowilam na pozostawienie wyzlom dlugich ogonow i tak mu sie te psy spodobaly, ze juz zadnemu ogona nie utnie ;) . Za to Cię jeszcze bardziej lubię :lol: . Ja wiem, że te ogonki cięte to praktyczne są w wielu momentach..ale jakoś tak bardziej do mnie przemawia, żeby pies rósł z "elementami" z jakimi się urodził. ;) Quote
Nor(a) Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='daisy']Nor(a) Prosze wejdz natychmiast na watek Diuka !!! daisy :crazyeye: ..wystraszyłam się aż..już idę Quote
Rauni Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Piękne króweczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mojej znajomej bauceronka miała 12 to musieli dokarmiać, ciekawe jak u Ciebie będzie. Ona te nakarmione przekładała z jednego pudełeczka to drugiego, i jak już wszystkie przełożyła to się okazywało, że może zaczynać od nowa... :crazyeye: Ale póki co... :drink1::chlup::drinking::beerchug::knajpa: Quote
Nesuniaaa Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Rauni napisał(a): Mojej znajomej bauceronka miała 12 to musieli dokarmiać, ciekawe jak u Ciebie będzie. Ona te nakarmione przekładała z jednego pudełeczka to drugiego, i jak już wszystkie przełożyła to się okazywało, że może zaczynać od nowa... :crazyeye: Tfu tfu wypluj te słowa... Ojj współczułabym Ci Honey jakbyś musiała całą 11 dokaramiać... Ja karmiłam samodzielnie 4 małe jamniczki i miałam dosć a co dopiero 11 krówek.. Ale maleństwa cudowne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
MateuszCCS Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Muuuuuuu !!!! :loveu: Gratuluje :multi: Sa fantastyczne :evil_lol: I te male :loveu: i te duze :p Quote
wiq Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 ogladam i sie rozplywam..:loveu::loveu::loveu: i widze, ze nie tylko ja mysle o zdradzie...:evil_lol: Quote
Recommended Posts