Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tamiczek']Honey już napisałam :loveu: :loveu: :loveu: na końcu dopisałam że za zgodą włascicielki :razz: , jakby cos tami ci nie pasowało to mów to pozmieniam :razz:
(klik)

Tamiczku, moze byc :lol:

Ps. Fajne te komentarze powyzej, zwlaszcza ostatni :evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
Tamiczku, moze byc :lol:

Ps. Fajne te komentarze powyzej, zwlaszcza ostatni :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Następną notke napisze jak otworza oczęta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a wiesz że ja Ci jeszcze nie gratulowałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ;)

Posted

Wielkie Gratulacje dla mamusi! Wpadam tu czasem do Was, żeby zobaczyć czy się już urodziły, i już są :) i to ile :) , więc życzę żeby mamusia i jej 11 ślicznosci było zdrowych i szybko rosło :) i ładnie na fotkach pozowało ;)
Pozdrawiam :)

Posted

[quote name='Honey']

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Honey - one są cudne....

PS Chciałam dać więcej serduszek, ale mi program nie pozwolił :shake:

Posted

Honey napisał(a):

Generalnie moje wyzly nie beda mialy cietych ogonow. Chyba, ze mnie ktos naprawde przekona, ze takiego psa miec musi. W tym miocie jedna dziewczynka bedzie miala ciety ogonek, pozostale zostana ogoniaste :)
Zaprzyjaznionego hodowce (spoza Francji oczywiscie) namowilam na pozostawienie wyzlom dlugich ogonow i tak mu sie te psy spodobaly, ze juz zadnemu ogona nie utnie ;) .

Za to Cię jeszcze bardziej lubię :lol: . Ja wiem, że te ogonki cięte to praktyczne są w wielu momentach..ale jakoś tak bardziej do mnie przemawia, żeby pies rósł z "elementami" z jakimi się urodził. ;)

Posted

Piękne króweczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Mojej znajomej bauceronka miała 12 to musieli dokarmiać, ciekawe jak u Ciebie będzie. Ona te nakarmione przekładała z jednego pudełeczka to drugiego, i jak już wszystkie przełożyła to się okazywało, że może zaczynać od nowa... :crazyeye:

Ale póki co...
:drink1::chlup::drinking::beerchug::knajpa:

Posted

Rauni napisał(a):

Mojej znajomej bauceronka miała 12 to musieli dokarmiać, ciekawe jak u Ciebie będzie. Ona te nakarmione przekładała z jednego pudełeczka to drugiego, i jak już wszystkie przełożyła to się okazywało, że może zaczynać od nowa... :crazyeye:

Tfu tfu wypluj te słowa... Ojj współczułabym Ci Honey jakbyś musiała całą 11 dokaramiać... Ja karmiłam samodzielnie 4 małe jamniczki i miałam dosć a co dopiero 11 krówek..

Ale maleństwa cudowne :loveu: :loveu: :loveu: