Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Nesuniaaa napisał(a):Przy takiej ilości maleństw pewnie jeszcze nie raz ci zabraknie rąk do pomocy:D Jakby co to ja zawsze chętna :D Trzymam za slowo ! :lol: Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 alena napisał(a):Kitku, ale co Ty mi dasz? malego Braqa...? przypominam, ze to jeszcze nie w tym roku... ;) buzka i wielkie gratulacje! Kitunia, za gratulacje dziekuje, owerniaka wiesz, ze masz u mnie jak w banku, ale...CZY TY ZDRADZISZ POINTERY ? :evil_lol: Quote
Nesuniaaa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Przejrzałam sobie właśnie Twoją stronkę:) Uwielbiam tą piosenke w tle.. Już dawno jej nie słyszałam.. Mam takie mało dyskretne pytanie:) W jakiej dzielnicy Gdańska Twoje stadko mieszka:)? Quote
Nor(a) Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Jak wrocilam bylo ich juz 11 :lol: . I ta jedenasta to dziewucha :multi: o raaaany :lol: :lol: :lol: ..doczekałaś się! :cunao: Śliczna liczba!, niech rosną duże i silne!! :cool1: Quote
alena Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 czy zdradze...Braqi do pointerow takie podobne, ostatecznie moze mi sie po prostu pomylic... ;) Quote
Tośka_m Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 11 pięknych kluch w domu!! Gratulacje! :bigcool: :bigcool: Quote
moth Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Gratuluję udanego porodu. Fajnie, że taka spora gromadka. :multi: Mam nadzieję, że kiedyś i ja się na jednego załapię. :roll: Quote
sylrwia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Honey'] Gratulacje malych szkrabów:multi: Ledwo wyskoczył na świat i juz jęzor wystawia;) Quote
KaRa_ Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Honey ja chce wiecej zdjęć tych ślicznych kuleczek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :razz:dobra rzucam robotę i jadę ci pomóc:p Quote
an3czka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Matko! Ale cudniaste, nakrapiane kluchy. Wpadłam tylko na chwilkę na Dogo, a tu taka niespodzianka:loveu: . Gratuluję!!! Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:dobra rzucam robotę i jadę ci pomóc:p No wreszcie ktos sie zdecydowal ! :multi: :evil_lol: Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Nora, Toska, Moth, Sylrwia, Kara, Agga - dzieki :loveu: Aneczka, jakie nakrapiane ? :razz: :evil_lol: Quote
Hania Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Gratulacje - maluchy są śliczne :lol:. No i zbierajcie sił - ja odchowywałam dwunastkę to wiem co to znaczy :evil_lol: Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='alive']a te ciapki na futerku później wychodzą? Alive - tak, pozniej. Nawet Herka urodzila sie prawie biala, taki leciutko szaroscia zlamany byl ten kolor. Dropki pojawiaja sie pozniej i co ciekawe ciemnieja tak gdzies do roku. I moze byc tak, ze pies dosyc jasny taki juz zostanie, a moze byc i tak, jak ponizej: To ta sama sunia, hodowcy sie smiali, ze zostawili sobie najjasniejsza, a tu prawie charbonne im wyszlo ;) (tak na marginesie - to siostra Aychy, czyli geny te same ;) ) A np. moj Amadeus prawie wogole sie nie zmienil, tzn nie sciemnial. Same niespodzianki z tymi psami ;) Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Hania napisał(a):Gratulacje - maluchy są śliczne :lol:. No i zbierajcie sił - ja odchowywałam dwunastkę to wiem co to znaczy :evil_lol: Haniu - dziekuje :loveu: I nie strasz, bo ja juz sie boje... zwlaszcza, ze to zima... Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)to się pakuję SUPER !:Cool!: Wreszcie sie wyspie ! :sleep2: Quote
aga1215 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ale śliczne maluszki :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Honey napisał(a):Ciekawe czy wykarmi sama taka ilosc, czy trzeba je bedzie dokarmiac ( albo Ayche o pomoc poprosic ;) ) ? Pozniej tez bedzie 'wesolo' z taka banda... Zeby tylko juz zaden nie wyskoczyl ;) :lol: Gratulacje :thumbs: Jak coś to z 5-7 możesz podrzucić bo mam tutaj taką mleczną krówke....Przyrost wagi szczeniat murowany ;) Quote
Hania Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Honey napisał(a):Haniu - dziekuje :loveu: I nie strasz, bo ja juz sie boje... zwlaszcza, ze to zima... Moje były październikowe a wtedy śnieg był już listopadzie. Wychodziły na spacery i miały super sierść. Ale zdecydowanie wolę szczeniaki w cieplejszych porach roku. Quote
Nugatowa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Jahu :multi: :multi: :multi: :multi: :laola: No to Kaśka stawiaj pępkówke :evil_lol: Gratulacje małych francuzików Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Nugatowa napisał(a):Jahu :multi: :multi: :multi: :multi: :laola: No to Kaśka stawiaj pępkówke :evil_lol: Gratulacje małych francuzików Kingus, a Tobie juz wolno pic ? :razz: :evil_lol: Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Hania napisał(a):Moje były październikowe a wtedy śnieg był już listopadzie. Wychodziły na spacery i miały super sierść. Ale zdecydowanie wolę szczeniaki w cieplejszych porach roku. Haniu, ale moje to przeciez "francuskie pieski" :evil_lol: Quote
Recommended Posts