gochgoch Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ty się Kaśka nie nastawiaj juz na imieniny...najpierw będziesz co innego swiętowała!!!!! I lepiej porządnie naładuj baterie w aparacie!!! Będziesz nam tu musiała sporo fotek zaserwować za te wszystkie dobre myśli w Wasza stronę!!!!!!!:mad::mad::mad: Trzymamy kciuki!!!!!! Quote
Alicja Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 :razz:nio to kiedy podwójna imprezka;) Quote
Vogue Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Czyzby trzeba bylo czekac az do 25.11.06:shake: :shake: Quote
Honey Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Kati napisał(a):Tak przez przypadek tutaj zajrzałam i dzięki wam przypomniałam sobie, ze niedługo imieniny. :) Ja też Katarzyna i mam podwójne święto. Przepiękne fotki Hurrrra ! mamy jeszcze jedna do swietowania ! :lol: (podwojne? razem z urodzinami?) Quote
Honey Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 gochgoch napisał(a):Ty się Kaśka nie nastawiaj juz na imieniny...najpierw będziesz co innego swiętowała!!!!! I lepiej porządnie naładuj baterie w aparacie!!! Będziesz nam tu musiała sporo fotek zaserwować za te wszystkie dobre myśli w Wasza stronę!!!!!!!:mad::mad::mad: Trzymamy kciuki!!!!!! Kochana, jak ja mam Ci uwierzyc, ze mi dobre mysli wysylasz, skoro widze, ze kijem mi grozisz ? :placz: Trzymaj kciuki, trzymaj ! Ja sie juz nieco nerwowa robie ;) Quote
Honey Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:nio to kiedy podwójna imprezka;) Potrojna ! :evil_lol: Quote
Honey Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Vogue napisał(a):Czyzby trzeba bylo czekac az do 25.11.06:shake: :shake: mam nadzieje, ze nie... w przeciwnym wypadku do cna osiwieje... :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 :pjestem ....nie osiwiaj , ha ha ja już jestem siwa;) Quote
Honey Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 PS. Wybaczcie proszę brak moich wpisów w Waszych galeriach, obiecuję nadrobić wszystkie zaległości, ale jak już ochłonę po.... Póki co jakoś tak mi niecierpliwie i nerwowo, zwłaszcza, że to juz tuż tuż... :) Quote
Honey Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pjestem ....nie osiwiaj , ha ha ja już jestem siwa;) ja tez i to od dawna :evil_lol: , ale ciii.... Quote
gochgoch Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Honey napisał(a):Kochana, jak ja mam Ci uwierzyc, ze mi dobre mysli wysylasz, skoro widze, ze kijem mi grozisz ? :placz: Trzymaj kciuki, trzymaj ! Ja sie juz nieco nerwowa robie ;) moja droga te kije to za to, że zamiast o mamulce ciężarnej myśleć to o włanych przyjemnościach główka napipieprza!!!!! spoko spoko! bedzie dobrze!!! :thumbs: Quote
Honey Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 gochgoch napisał(a):moja droga te kije to za to, że zamiast o mamulce ciężarnej myśleć to o włanych przyjemnościach główka napipieprza!!!!! spoko spoko! bedzie dobrze!!! :thumbs: Gosiaczku, to bylo takie oderwanie sie na chwile od mamulki, tak dla relaksu ;) , a Ty od razu z kijem... A jak juz opijemy szczeniaki (tfu, tfu, zeby nie zapeszyc) to na male :knajpa: zapraszam dwudziestego piatego :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Honey trzymam kciuki jesli to już tuż,tuż :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
sylrwia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 I jak tam czuje się przyszła mamuśka? A że tak spytam na kiedy wypada z wyliczeń czas na wysyp małych?? Quote
Honey Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Kara - dzieki ! Sylrwia - na sobote/niedziele... Quote
Nugatowa Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Kasiek szykuj pępkówkę :evil_lol: :evil_lol: Quote
sylrwia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Honey napisał(a):Kara - dzieki ! Sylrwia - na sobote/niedziele... :roflt: Tylko którą? Quote
bigos Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Honey']PS. Wybaczcie proszę brak moich wpisów w Waszych galeriach, obiecuję nadrobić wszystkie zaległości, ale jak już ochłonę po.... Póki co jakoś tak mi niecierpliwie i nerwowo, zwłaszcza, że to juz tuż tuż... :) Usprawiedliwienie przyjęte:p Czekamy z niecierpiwością na małe kluseczki:loveu::loveu::loveu: Quote
tamiczek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Honey mam pytanie, co mowisz przechodzniom jak sie pytaja ciebie jaka to rasa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ? Quote
Honey Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 sylrwia napisał(a)::roflt: Tylko którą? No jak to ktorą ?! Tą na przelomie maja i czerwca ! :roflt: Quote
Honey Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Nugatowa napisał(a):Kasiek szykuj pępkówkę :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Kinguś, a czy ja moge miec do Ciebie mala prywatna prosbe ? Wysle Ci pozniej PW. Quote
Honey Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Kara - dzieki za kciuki :p Tamiczek - a co ja mam mowic, jak podchodzi do mnie ktos i mowi "o, ja mialem takiego samego, tylko brazowy byl "..... Kasiu - ja tez czekam na te male kluseczki, czekam i czekam i czekam... A na razie mozna mi jedynie pogratulowac dosc dobrze przespanej nocy :cool3: Quote
Rauni Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Honey napisał(a):Kara - dzieki za kciuki :p Tamiczek - a co ja mam mowic, jak podchodzi do mnie ktos i mowi "o, ja mialem takiego samego, tylko brazowy byl "..... Honey, :megagrin:, ale Twoje to przynajmniej na rasowe wyglądają. Ja to słyszę: "O, moja ciocia miała kundelka IDENTYCZNEGO!" albo "ale owczarki pirenejskie są duże" albo (od weterynarza): "takich owczarków pirenejskich to tu pełno biega" etc. ;) Quote
Nugatowa Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Honey napisał(a)::lol: :lol: :lol: Kinguś, a czy ja moge miec do Ciebie mala prywatna prosbe ? Wysle Ci pozniej PW. Aaaaa jasne wal śmiało :cool3: Najwyżej nie odpowiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zartuje... Quote
Honey Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Rauni napisał(a):Honey, :megagrin:, ale Twoje to przynajmniej na rasowe wyglądają. :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Recommended Posts