KaRa_ Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Gdzie Ty bylas ze Cie nie widzialam:razz: Caly drogi pawilon przeszlam 3razy:eviltong: Quote
Alicja Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Gratulacje :multi: to teraz trzymamy za wykonanie planu B;)czyli porodu Quote
Honey Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 KaRa_TC napisał(a):Gdzie Ty bylas ze Cie nie widzialam:razz: Caly drogi pawilon przeszlam 3razy:eviltong: Kara kochana - widocznie slabo szukalas ;) :evil_lol: Quote
Honey Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Vogue napisał(a)::laola: GRATULACJE!!!!!! Dziekuje :loveu: :loveu: :loveu: To mile uczucie wracac z trzema zwyciezcami swiata w samochodzie :lol: Quote
KaRa_ Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Honey napisał(a):Kara kochana - widocznie slabo szukalas ;) :evil_lol: Wychodzi na to,że czas iść do okulisty:evil_lol: Quote
Honey Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Gratulacje :multi: to teraz trzymamy za wykonanie planu B;)czyli porodu Plan B - czyli Bardzo wazny plan :lol: Jutro skrecam kojec porodowy, a ze swiatowki przywiozlam kapitalny "płotek" do odgrodzenia przestrzeni zyciowej maluchow, jak juz nieco podrosna :) Jeszcze kilka dni... i (tfu, tfu, na psa urok !) beda male kluski :multi: Quote
gonek Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Gratulacje!!!! :multi::multi::multi: A teraz czekamy na kluski wyżłowe :loveu: Quote
tamiczek Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Gratuluje :loveu: :loveu: Teraz będzie spagett z wyżłowymi kluskami :evil_lol: :evil_lol: Quote
Honey Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 tamiczek napisał(a): Gratulacje!!!! :multi::multi::multi: A teraz czekamy na kluski wyżłowe :loveu: __________________ Gratuluje :loveu: :loveu: Teraz będzie spagett z wyżłowymi kluskami :evil_lol: :evil_lol: Mniam, mniam :razz: :lol: Quote
gochgoch Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Miło było Was spotkać Kasiu!!!!!! no i musze się pochwalić wszystkim dogomaniakom: GŁASKAŁAM HERKĘ!!!!!!! JEST PIĘKNA!!!!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: POZDRAWIAM!!!! GRATULUJĘ WSZYSTKICH SUKCESÓW!!!! P.S. nadrobiłam trochę widzę o słynnych psach..widziałam tego super czempiona australijskiego...i wiele innych...słynnego Allegro... :evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Wchodzę do Was, do galerii, a tu takie newsy! Gratuluję! Wyczochraj zwycięzców!:loveu: Quote
cuciola Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 gratuluje Swiatowki! i czekam na malenstwa! Quote
Honey Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 gochgoch napisał(a):P.S. nadrobiłam trochę widzę o słynnych psach..widziałam tego super czempiona australijskiego...i wiele innych...słynnego Allegro... :evil_lol::evil_lol: :lol: :lol: :lol: Kto wygral rase w weimarach ? Mi rowniez bylo baaardzo milo Was poznac :loveu: i ciesze sie juz na jakies kolejne spotkanie :loveu: Szkoda jedynie, ze mojego pupilka Amadeusa nie poznalas, ale jeszcze napewno bedzie okazja :) Quote
Honey Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 an3czka napisał(a):Wchodzę do Was, do galerii, a tu takie newsy! Gratuluję! Wyczochraj zwycięzców!:loveu: Nie mam sily... :evil_lol: Moge to zrobic jutro ? ;) Quote
Honey Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 cuciola napisał(a):gratuluje Swiatowki! i czekam na malenstwa! Ja tez czekam :lol: i dziekuje za gratulacje !! Quote
KaRa_ Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Cos takiego znalazlam w moim aparacie ale to chyba nie wy,prawda? to sa niemieckie? Quote
Honey Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Nie , to nie my :lol: Przed nastepna wystawa zrobie zrzutke na okularki, zebys juz mnie nie przegapila ;) :lol: Quote
gochgoch Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Honey napisał(a)::lol: :lol: :lol: Kto wygral rase w weimarach ? Mi rowniez bylo baaardzo milo Was poznac :loveu: i ciesze sie juz na jakies kolejne spotkanie :loveu: Szkoda jedynie, ze mojego pupilka Amadeusa nie poznalas, ale jeszcze napewno bedzie okazja :) no niestety tu mnie przeceniasz......nie widzielismy wszystkiego do końca...:-( nie mam pojęcia kto zagarnął wszystko...ale sie dowiem!!!:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 A ja napiszę, że nie spodziewałam się NICZEGO innego . No i wychodzi na to, że jesteście ABSOLUTNIE PRZEWIDYWALNI ! Podpisano - Jędza z Krakowa . Quote
wiq Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 gratulacje! tez Was nie widzialam, tyle, ze siedzialam przy flatach do 12.00... Quote
bigos Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Honey napisał(a):Pamiatka po wystawie :) :multi::multi::multi: Quote
Honey Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 HankaRupczewska napisał(a): A ja napiszę, że nie spodziewałam się NICZEGO innego . No i wychodzi na to, że jesteście ABSOLUTNIE PRZEWIDYWALNI ! Podpisano - Jędza z Krakowa . Moja ulubiona Krakowianko, potraktuje to jako gratulacje i podziekuje ! :evil_lol: Pozdrawiam serdecznie - do bolu zasmarkana gdanszczanka ;) Quote
Honey Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Bigos, wiq - dzieki :loveu: Wiq- jak Ci sie podobaly swiatowkowe flaty ? Quote
Recommended Posts