Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja już kilka razy widziałam jak małe dzieci wystawiały psy i racej nie było żadnych problemów ale myślę, żę zawsze bezpieczniej spytać sądziego czy nie będzie miał nic przeciwko temu...
Ostatnio w Brynku słyszałam odpowiedź zapytanego sędziego i było to mniej więcej: że to nie zabawa ale jeśli dziecko potrafi to jemu to nie przeszkadza bo on i tak ocenia psa.

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Honey napisał(a):

Fajne ! ja juz mojej malej obiecalam, ze jak wiosna pocwiczy bieganie z Aycha na ringowce, to pozwole jej ja wystawic. Nie wiem tylko jak sedziowie na to patrza... Jeden pewnie z sympatia, a inny moze opierniczy, ze to nie zabawa ?

Ja widziałam w poznaniu konkurs dla młodych...i tam była dziewuszka około siedmioletnia, która wystawiała Borzoja... o matko!!!!!!!!! to było niesamowite!!!! Ona mu nawet co chwilę podnosiła cały tył, zeby na nowo porządnie ustawić....
wygrała...:p

Posted

gochgoch napisał(a):
Ja widziałam w poznaniu konkurs dla młodych...i tam była dziewuszka około siedmioletnia, która wystawiała Borzoja... o matko!!!!!!!!! to było niesamowite!!!! Ona mu nawet co chwilę podnosiła cały tył, zeby na nowo porządnie ustawić....
wygrała...:p

Kurcze, chcialabym to zobaczyc...
Chyba w przyszlym roku pozwole niuni sprobowac, ciekawe co z tego wyjdzie :evil_lol:

PS. Dla mlodych prezenterow? Tam chyba od 9 lat mozna brac udzial?

Posted

Honey napisał(a):
Kurcze, chcialabym to zobaczyc...
Chyba w przyszlym roku pozwole niuni sprobowac, ciekawe co z tego wyjdzie :evil_lol:

PS. Dla mlodych prezenterow? Tam chyba od 9 lat mozna brac udzial?

łe no ja się na tym nie znam... tak strzelilam....:evil_lol: moze miała 9..albo i 10.. w kazdym razie przy Borzoju była malutka.....:p

Posted

gochgoch napisał(a):

łe no ja się na tym nie znam... tak strzelilam....:evil_lol: moze miała 9..albo i 10.. w kazdym razie przy Borzoju była malutka.....:p

Jest jest taka dziewczynka :) jeździ po różnych wystawach z borzojem. Borzoj jest biało czarny. A dziewczynka nosi różowe wdzianko ;)

Posted

sylrwia napisał(a):
Jest jest taka dziewczynka :) jeździ po różnych wystawach z borzojem. Borzoj jest biało czarny. A dziewczynka nosi różowe wdzianko ;)

A, to w takim razie "stara wyjadaczka" :cool3:
Moze uda mi sie ja kiedys zobaczyc ( co jest malo prawdopodobne, biorac pod uwage moje 'zamilowanie' do wystaw ) :evil_lol:

Posted

Cadet Rousselle
C'est la belle Françoise

C'est la cloche du vieux manoir
Chanson d'Avril
Chanson de labour
Chanson de l'Aveine
Chanson du lépreux
Chanson du meunier
Chant de la Promesse
Corbleu Marion

Coucou

To trochę imionek :loveu: :loveu: :loveu: To są bardzo uznawane piosenki francuskie ! A jescze mi sie przypomniało jak się jakaś elegantka urodzi to sie może nazywać COCO CHANEL :cool3: :cool3:

Posted

Nugatowa napisał(a):

To trochę imionek :loveu: :loveu: :loveu: To są bardzo uznawane piosenki francuskie ! A jescze mi sie przypomniało jak się jakaś elegantka urodzi to sie może nazywać COCO CHANEL :cool3: :cool3:

A ja myslalam, ze zapomnialas o mnie ;)
To tytuly piosenek ? (moze napisz mi to jeszcze po polsku...)

Posted

zdjecie przyszlej mamusi podpada chyba pod znecanie sie nad zwierzetami..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
serio: nie wiem, czy kiedykolwiek zdecyduje sie na miot, bo to strasznie odpowiedzialne jest..

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Kasiu, gdybyś nie miała czasu zaglądac do sennej galerii - to to białe na franc-placku - to śmietana.
Dobranoc :p

Rozumiem, ze bita ?
Dobranoc Haniu ! :)

Posted

Ale piekny:crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu:

bracco italiano są śliczne:loveu::loveu::loveu:
Dotychczas mialam tylko jedną (niewątpliwą przyjemność) spotkać takowego