Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Honey napisał(a):
Juz patrzec na nia nie moge - ja sie martwie, a baba spi...

piekna piegowata para :loveu:

a jeśli chodzi o szczeniaczki to ja też obstawiam 9 i żeby nie tak samo jak an3czka to postawię na odwrót - 4 chłopców i 5 dziewczynek!! :)

Posted

gonek napisał(a):
To ja obstawiam szczęśliwą 7 - 5 dziweczynek i 2 chłopaków! ;)

A na tych fotkach Państwo Owerniakowie jak stare dobre małżeństwo :D

Stare dobre malzenstwo.... jak ja dawno tego nie sluchalam ! :evil_lol: Chyba pojde poszukac plyty .:lol:

Posted

Honey napisał(a):
To ja w takim razie zaczynam myslec o jakiejs nagrodzie dla zwyciezcy konkursu :lol:

Może szczeniaczek? 7 dziewczyn i dwóch chłopców.

Posted

moth napisał(a):
Może szczeniaczek? 7 dziewczyn i dwóch chłopców.

Jasne :evil_lol: ( a jak bedzie np dwoch zwyciezcow to go na pol... :chainsaw: )
O matko, co ja gadam :crazyeye: , ide spac :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:p8...5 dziewczynek 3 chłopaczki

Chyba jutro usiade i zrobie liste, latwiej bedzie na koniec zweryfikowac, kto ktrafil (i wygral :cool3: ), a kto byl bardzo blisko :lol:

Posted

Honey napisał(a):
Chyba jutro usiade i zrobie liste, latwiej bedzie na koniec zweryfikowac, kto ktrafil (i wygral :cool3: ), a kto byl bardzo blisko :lol:

A można typowac kolory? Zróbmy dwie konkurencje. :lol:

Posted

moth napisał(a):
A można typowac kolory? Zróbmy dwie konkurencje. :lol:

Kolory to bedzie mozna typowac po Herce - ile bedzie charbonne a ile jasnych :p I to jest swietny pomysl ! Tyle, ze tego zaraz po urodzeniu tez dokladnie nie widac, bo ciemnieja pozniej :evil_lol:

Tu miot po matce charbonne i typowym, jasnym ojcu

Tym razem mozna jedynie sie zastanawiac czy beda mialy mniej czy bardziej symetrycznie umaszczone pyski, lub czy duzych lat beda mialo sporo czy malo. No i jeszcze ewentualnie czy beda mniej czy bardziej dropiate, ale tu kazdy bedzie ciut inny, na dodatek wybarwiaja sie do roku, wiec... Chyba nici z konkurencji dodatkowych w tym przypadku :evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
Z braku ptactwa aportuja patyczki

pracuja nad zgryzem

Kasiu proponuję, żebyś umieściła te zdjęcia jako reklamę hodowli i podpisała "z braku ptactwa aportują patyczki, ale przecież aport, to aport":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A tak na poważnie, to uwielbiam miny, które robia psy podczas obgryzania. Taka błogość im się na "twarzach" maluje:loveu: