tamiczek Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Jak sobie łapki założył :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak panienka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 A ja obstawiam 9 kluseczek: 5 chłopczyków i 4 dziewczynki:loveu: Quote
alive Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Honey napisał(a):Juz patrzec na nia nie moge - ja sie martwie, a baba spi... piekna piegowata para :loveu: a jeśli chodzi o szczeniaczki to ja też obstawiam 9 i żeby nie tak samo jak an3czka to postawię na odwrót - 4 chłopców i 5 dziewczynek!! :) Quote
Marysia_i_gończy Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Kapitalna seria zdjęć :loveu: :loveu: :loveu: Ja obstawiam drużynę piłkarską - 6 suczek, 5 piesków :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Honey Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 To ja w takim razie zaczynam myslec o jakiejs nagrodzie dla zwyciezcy konkursu :lol: Quote
an3czka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Honey napisał(a):To ja w takim razie zaczynam myslec o jakiejs nagrodzie dla zwyciezcy konkursu :lol: Słowo się rzekło:cool3: Quote
Honey Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 an3czka napisał(a):Słowo się rzekło:cool3: Aneczka, Ty tak znaczaco brwi nie unos :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Honey napisał(a):Aneczka, Ty tak znaczaco brwi nie unos :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Coś nie tak?:razz: Quote
gonek Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 To ja obstawiam szczęśliwą 7 - 5 dziweczynek i 2 chłopaków! ;) A na tych fotkach Państwo Owerniakowie jak stare dobre małżeństwo :D Quote
Honey Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 an3czka napisał(a):Coś nie tak?:razz: O, znowu ! Tym razem jedna ... :razz: Quote
Honey Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 gonek napisał(a):To ja obstawiam szczęśliwą 7 - 5 dziweczynek i 2 chłopaków! ;) A na tych fotkach Państwo Owerniakowie jak stare dobre małżeństwo :D Stare dobre malzenstwo.... jak ja dawno tego nie sluchalam ! :evil_lol: Chyba pojde poszukac plyty .:lol: Quote
moth Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Honey napisał(a):To ja w takim razie zaczynam myslec o jakiejs nagrodzie dla zwyciezcy konkursu :lol: Może szczeniaczek? 7 dziewczyn i dwóch chłopców. Quote
Honey Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 moth napisał(a):Może szczeniaczek? 7 dziewczyn i dwóch chłopców. Jasne :evil_lol: ( a jak bedzie np dwoch zwyciezcow to go na pol... :chainsaw: ) O matko, co ja gadam :crazyeye: , ide spac :evil_lol: Quote
Honey Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::p8...5 dziewczynek 3 chłopaczki Chyba jutro usiade i zrobie liste, latwiej bedzie na koniec zweryfikowac, kto ktrafil (i wygral :cool3: ), a kto byl bardzo blisko :lol: Quote
moth Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Honey napisał(a):Chyba jutro usiade i zrobie liste, latwiej bedzie na koniec zweryfikowac, kto ktrafil (i wygral :cool3: ), a kto byl bardzo blisko :lol: A można typowac kolory? Zróbmy dwie konkurencje. :lol: Quote
Honey Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 moth napisał(a):A można typowac kolory? Zróbmy dwie konkurencje. :lol: Kolory to bedzie mozna typowac po Herce - ile bedzie charbonne a ile jasnych :p I to jest swietny pomysl ! Tyle, ze tego zaraz po urodzeniu tez dokladnie nie widac, bo ciemnieja pozniej :evil_lol: Tu miot po matce charbonne i typowym, jasnym ojcu Tym razem mozna jedynie sie zastanawiac czy beda mialy mniej czy bardziej symetrycznie umaszczone pyski, lub czy duzych lat beda mialo sporo czy malo. No i jeszcze ewentualnie czy beda mniej czy bardziej dropiate, ale tu kazdy bedzie ciut inny, na dodatek wybarwiaja sie do roku, wiec... Chyba nici z konkurencji dodatkowych w tym przypadku :evil_lol: Quote
Honey Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 W czasie kiedy przyszla mamusia spaceruje i wyleguje sie reszta psiej bandy oddaje sie swym codziennym psim rozrywkom Quote
KaRa_ Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Śliczna ta banda:loveu: :loveu: :loveu: rozumiem,ze one biegna do mnie:evil_lol: Quote
an3czka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Honey napisał(a):W czasie kiedy przyszla mamusia spaceruje Cóż za linia dolna:evil_lol: i wyleguje sie Ale masz córę fajną:p Quote
Honey Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Z braku ptactwa aportuja patyczki pracuja nad zgryzem i cwicza zapasy Quote
Honey Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Chwile zamyslenia tez im sie zdarzaja pojedynczo i parami Quote
an3czka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Honey napisał(a):Z braku ptactwa aportuja patyczki pracuja nad zgryzem Kasiu proponuję, żebyś umieściła te zdjęcia jako reklamę hodowli i podpisała "z braku ptactwa aportują patyczki, ale przecież aport, to aport":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak na poważnie, to uwielbiam miny, które robia psy podczas obgryzania. Taka błogość im się na "twarzach" maluje:loveu: Quote
Honey Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Aneczko droga... nie nabijaj sie ze mnie ! :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Honey napisał(a):Aneczko droga... nie nabijaj sie ze mnie ! :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ups! Obiecuję poprawę (przynajmniej na jakis czas):evil_lol: Quote
Recommended Posts