Evelina Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Cudo psiaczki :multi: Mam slabosc do wyzlow :loveu: Polecam ponowne zajrzenie do tego postu i klikniecie w miniaturki ;) Quote
Honey Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Souris, Evelina - dziękuję ! KaRa - Twoje pytanie wymaga baardzo obszernej odpowiedzi. Pozwolisz, że zostawie ją na inny dzień ? :-) Quote
Honey Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Evelina - jastem pod wrażeniem :crazyeye: jak to zrobiłaś ?? Jeszcze ze mnie forumowa 'analfabetka' :oops: Quote
takatuka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Witam gdańszczankę :lol: Galeryjka już zapisana do ulubionych, fotki świetne no i moze gdzieś zobacze znajome tereny :) Pozdrawiam Elka Quote
Evelina Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Honey napisał(a):Evelina - jastem pod wrażeniem :crazyeye: jak to zrobiłaś ?? Troche zapis zmienilam, nic wielkiego ;) Quote
Honey Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 takatuka napisał(a):Witam gdańszczankę :lol: Galeryjka już zapisana do ulubionych, fotki świetne no i moze gdzieś zobacze znajome tereny :) Pozdrawiam Elka Witam! Byłam na Twojej stronie, masz naprawdę przepieknego psa ! Pozdrawiam :smile: Quote
Honey Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Ach, jaki jestem dumny ! Urwałem kawałek uszczelki i niech ktoś spróbuje mi go zabrać ! Aronek jak dobrze tak wylegiwać się na słoneczku... Quote
souris Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 czemu galeria umarła ? Takie śliczne psiaki !!!!!:shake::shake::mad: Quote
kate_m. Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Dopiero teraz odkryłam tą galerię. I dzięki temu dowiedziałam się, że w Polsce mamy już te piękne wyżły. Bardzo mi się podobają :) Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 :loveu: Psina śliczna, boska. Więcej, więcej! Quote
Honey Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Już się poprawiam i przepraszam za zwłokę ! Quote
aga1215 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Honey'] Kasiu - będę się powtarzać - ale to prawda - ŚLICZNE te Twoje wyżełki :loveu: czy one żywią się jarzębiną???:crazyeye: Quote
KaRa_ Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Te psy sa wspaniale,piekne,wprost idelane;) :loveu: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 o jaaaaaaaa jaka ja GAPA ze tu jeszcze nie bylam taki piekny pies i takie Sliczne zdjecia :shake: o jaaaaaaaaaaa cudooooooooo Quote
Honey Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 To potwornie kwaśne rajskie jabłuszka. Szczerze mówiąc nie wiem co w nich jest takiego pociągającego :crazyeye: Ale najlepsze są miny w trakcie przeżuwania "przysmaku" :lol: Quote
Honey Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):o jaaaaaaaa jaka ja GAPA ze tu jeszcze nie bylam taki piekny pies i takie Sliczne zdjecia :shake: o jaaaaaaaaaaa cudooooooooo cudooo to Twoja fotka w awatarze ! :lol: Quote
aga1215 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Honey napisał(a):To potwornie kwaśne rajskie jabłuszka. Szczerze mówiąc nie wiem co w nich jest takiego pociągającego :crazyeye: Ale najlepsze są miny w trakcie przeżuwania "przysmaku" :lol: wyobrażam sobie:multi: pewnie niedługo będziecie mieć cały sad tych jabłuszek;) Quote
Honey Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Kara, Aga - zawsze z wielką przyjemnością wysłucham komplementów na temat moich potworków ;) Quote
Honey Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 aga1215 napisał(a):wyobrażam sobie:multi: pewnie niedługo będziecie mieć cały sad tych jabłuszek;) No pewnie, trzeba jakoś towarzystwo wykarmić !:razz: Quote
aga1215 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Honey napisał(a):Kara, Aga - zawsze z wielką przyjemnością wysłucham komplementów na temat moich potworków ;) Kasiu - przecież to czysta prawda -one naprawdę są cudne:loveu: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Honey napisał(a):cudooo to Twoja fotka w awatarze ! :lol: hahahaha dzieks :buzi: Quote
Honey Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 A to kilka wspomnień - cztero/pięcio tygodniowe maluchy : Quote
Recommended Posts