bigos Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Foteczki są jak zwykle przeurocze:loveu::loveu::loveu: Quote
Honey Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Dzieki Bigos :loveu: Na wspominki mi sie zebralo ;) Mala Aycha Ostatnie chwile we Francji Maly Aronek, juz w domu Quote
Honey Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Amadeus :loveu: wspolna zabawa biedna mamusia... Quote
Patka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 a w oczach jakie poświęcenie faktycznie biedna takie stado wykarmic a maluchy tłuścioszki ze hej ;) Quote
Honey Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Agabass - czasami mam wrazenie, ze caly ich urok w tych ciapkach ;) Choc "czarny diabel" tez zle nie wyglada :lol: ( ale trzeba mi uwierzyc na slowo, bo na zdjeciach slabo ja widac...) Quote
Honey Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 I znowu "starocie" :lol: Aycha i Aron Quote
Honey Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Amadeus, gdzies w drodze z Francji do Polski Quote
an3czka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Honey napisał(a):Ponizej psiaki z zaprzyjaznionej hodowli : Jak mi sie swiatecznie zrobilo... :loveu: Haha boskie! Kasia witaj!!!:bigcool: Quote
an3czka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Honey napisał(a): Maly Aronek, juz w domu Słodkie to bardzo. Od nakrapianego ciałka wzroku nie można oderwać. A ten tłuściutki brzusio...:loveu: Kasiu czy ja mam rozumieć, że Ty babcią zostaniesz?:p Quote
Honey Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 an3czka napisał(a):Słodkie to bardzo. Od nakrapianego ciałka wzroku nie można oderwać. A ten tłuściutki brzusio...:loveu: Kasiu czy ja mam rozumieć, że Ty babcią zostaniesz?:p Czesc Aneczko!!! ... gdzies Ty byla jak Cie nie bylo? A co do babci...hmm...mam nadzieje, ze tak ! :loveu: Quote
gochgoch Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 KOBIETO JAK JA CI ZAZDROSZCZĘ!!!!!!!! TYLE PIEKNOŚCI NA RAZ W DOMU........... A TE WSPOMINKOWE FOTKI TO NORRRMALNIE... SZCZENIAKI DO ZJEDZENIA.....:loveu: Quote
cuciola Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 pierwszy raz odwiedzam galerie a tu trzeba kciuki trzymac za mamusie! zapraszamy do nas w odwieidzinki do galerii labradorowej! Quote
an3czka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Honey napisał(a):Czesc Aneczko!!! ... gdzies Ty byla jak Cie nie bylo? A co do babci...hmm...mam nadzieje, ze tak ! :loveu: A wiesz... to tu, to tam:eviltong: Czekam na maluszki!:multi: Quote
Honey Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 gochgoch napisał(a):KOBIETO JAK JA CI ZAZDROSZCZĘ!!!!!!!! TYLE PIEKNOŚCI NA RAZ W DOMU........... A TE WSPOMINKOWE FOTKI TO NORRRMALNIE... SZCZENIAKI DO ZJEDZENIA.....:loveu: KOBIETO... Ty nie zazdrosc, Ty trzymaj kciuki, zeby wszystko dobrze poszlo ! :lol: Quote
Honey Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 an3czka napisał(a):A wiesz... to tu, to tam:eviltong: Czekam na maluszki!:multi: Ja tez, ja tez czekam ! :Cool!: Quote
Honey Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Ciekawe jakie beda te maluchy?... Takie?... A moze takie?... A moze jeszcze inne ?.. Quote
Honey Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Pamietacie mala Herke? A teraz taka z niej panna Quote
KaRa_ Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Jejku jakie one jako szczeniaki boskie byly:loveu: :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Chyba zwariuję, jak zobaczę pierwsze zdjęcia Twoich wnucząt (:lol:). Kurcze, gdybym miała tylko warunki, to zaraz bym takiego maluszka wzięła:loveu: A Przemek to już by całkiem zwariował na polowaniu - z radości oczywiście, gdyby miał dwa psy:p Quote
Honey Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 an3czka napisał(a):Chyba zwariuję, jak zobaczę pierwsze zdjęcia Twoich wnucząt (:lol:). Kurcze, gdybym miała tylko warunki, to zaraz bym takiego maluszka wzięła:loveu: A Przemek to już by całkiem zwariował na polowaniu - z radości oczywiście, gdyby miał dwa psy:p A Basco by go nie zjadl ?? ( psa, nie Przemka :razz: ) PS. Sama jestem strrrrraszliwie podekscytowana... Quote
an3czka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Honey napisał(a):A Basco by go nie zjadl ?? ( psa, nie Przemka :razz: ) PS. Sama jestem strrrrraszliwie podekscytowana... Po kastracji zrobił sie taki bardziej hmmm... zabawowy? Dawniej ani myślał bawić się z psami (sukami), a ostatnio z takimi dwiema gonił się, szarpał...:loveu: Kiedyś na naszym torze Agility gonił się z malutką borderką, a wczoraj ze spotkanym na spacerze 3 mies. weimarkiem (samcem!) bawił się swoją nowiutką piłką:crazyeye:. Pozwalał mu ją sobie wyciągać z pyska, dawał sie gryźć po uszach, itp. Wiadomo, nie lubi jak "coś" na niego wspina się od tyłu, więc kilka razy maluchowi pokazał, czego sobie nie życzy, ale to wszystko było bardzo delikatne i typowo wychowawcze. Jak go takiego widzę, to pękam z dumy:lol: Quote
akirara Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Jakie śliczne mordeczki :loveu: jak tam przyszła mamusia?zaokrągla się trochę???? Quote
Recommended Posts