KaRa_ Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Widze,ze zmiana tytulu tematu nastapila:cool3: Kiedy beda malutkie szczeniorki?:multi: Quote
Honey Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 KaRa_TC napisał(a):Widze,ze zmiana tytulu tematu nastapila:cool3: Kiedy beda malutkie szczeniorki?:multi: Za miesiac ! :multi: Quote
bigos Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Honey napisał(a):Za miesiac ! :multi: :multi::multi::multi:I wtedy rozumiem bedą foteczki małych kluseczek?:loveu::loveu::loveu: Quote
KaRa_ Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Honey napisał(a):Za miesiac ! :multi: To gratulacje:multi: Ale wiesz wtedy prosze o codzienna dawke swiezych fotek malenstw:eviltong: A teraz prosze o zdjecia mamuski:cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ja też zaglądam, tylko u mnie z ekspresją cienko ;) Wow!! Szczeniorków gratuluję, trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością!! :loveu: :loveu: :loveu: Może nam przedstawisz szczęsliwą mamuśkę i tatuśka? :razz: Mam nadzieje, że nie wszystkie szczeniorki pójdą za granicę :p Pozdrawiam i szczególne mizianka dla zaciążonej ślę! Marysia i Una Quote
Honey Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Bigos - no pewnie, ze beda ! Mam nadzieje, ze mamusia stanie na wysokosci zadania i ona sie bedzie opiekowac maluchami, a ja - cykac fotki i wklejac, cykac i wklejac.... :evil_lol: Kara - jak wyzej :lol: ( ale codziennie to chyba przesada?..) Marysiu - milo mi, ze tu jeszcze zagladasz :) Zaciazona za mizianka dziekuje ;) A co do przyszlych nabywcow... wiekszosc zza granicy sie szykuje, ale mam nadzieje, ze cos i u nas zostanie. Milo by bylo pokazac kiedys grupe hodowlana na wystawie :) A fotki rodzicow - za chwilke ! Pozdrowienia! Quote
Honey Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Fotki nie najpiekniejsze niestety, ale tak na szybko pstrykniete kolo domu... Mamusia: tatus co tam jest?... Quote
moth Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :multi::klacz::Cool!::sweetCyb::cunao::cunao::cunao::beerchug::laola: :cunao: :cunao: :chlup::chlup::chlup: Innimi słowy - fantastyczna wiadomość. Strasznie żaluję, że moja obecna sytuacja nie pozwala mi na wzięcie malucha. Ale wierzę, że to nie jest ostatni miot i kiedyś spełnię swoje marzenie o posiadaniu owerniaka. Quote
Honey Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 moth napisał(a)::multi::klacz::Cool!::sweetCyb::cunao::cunao::cunao::beerchug::laola: :cunao: :cunao: :chlup::chlup::chlup: Innimi słowy - fantastyczna wiadomość. Strasznie żaluję, że moja obecna sytuacja nie pozwala mi na wzięcie malucha. Ale wierzę, że to nie jest ostatni miot i kiedyś spełnię swoje marzenie o posiadaniu owerniaka. Ojejej... jak kolorowo :loveu: No pewnie, ze nie ostatni !!! A jak sie kiedys zdecydujesz, to wybierzemy wspolnie najfajniejszego i najpiekniejszego malucha dla Ciebie ! Quote
Honey Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 sylrwia napisał(a):Świetnie Gratulacje Poczekaj, pogratulujesz jak juz sie urodza :lol: ( tfu, tfu... na psa urok ! :evil_lol: ) Quote
sylrwia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Jedną noga juz jesteś "babcią" :evil_lol: Quote
gonek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Super wiadomość!!!!!! :multi::multi::loveu::multi::multi: A jak z dziedziczeniem kolorów - z góry wiadomo co po takiej parce "wyjdzie"? Quote
Honey Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 gonek napisał(a):Super wiadomość!!!!!! :multi::multi::loveu::multi::multi: A jak z dziedziczeniem kolorów - z góry wiadomo co po takiej parce "wyjdzie"? Co wyjdzie? Francuz by powiedzial, ze male niebieskie :lol: A tak serio- kolory sa tylko dwa - bialy i czarny, z przewaga bialego (czesciej spotykane umaszczenie) lub czarnego (tzw. charbonne, rzadko spotykane). A przemieszanie bialego i czarnego wlosa daje ten niebieskawy efekt. A z tego polaczenia wyjda maluchy podobne do rodzicow ( bynajmniej taka mam nadzieje :evil_lol: ) Quote
Nor(a) Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Honey napisał(a):Za miesiac ! :multi: wow!! :thumbs: .. trzymam kciuki za przyszłą mamusię!.. na pewno wszystko będzie świetnie, życzę duuuużo ślicznych maluchów:lol: Quote
gonek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Honey napisał(a):Co wyjdzie? Francuz by powiedzial, ze male niebieskie :lol: A tak serio- kolory sa tylko dwa - bialy i czarny, z przewaga bialego (czesciej spotykane umaszczenie) lub czarnego (tzw. charbonne, rzadko spotykane). A przemieszanie bialego i czarnego wlosa daje ten niebieskawy efekt. Ooo a ja myślałam że one biało- czarno - szare. Strasznie mi się podoba Hera. I Aycha. No i Ulla, Brume, oraz Aron i Amadeus :laugh2_2::evil_lol: Quote
Nugatowa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Hura :laola:beda male błekitki :loveu: Hehehe to życzenia juz za miesiąc sie spełnia PS: Dziecka=dzieci :evil_lol: :evil_lol: Quote
Honey Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Nor(a) napisał(a):wow!! :thumbs: .. trzymam kciuki za przyszłą mamusię!.. na pewno wszystko będzie świetnie, życzę duuuużo ślicznych maluchów:lol: Nie dziekuje, zeby nie zapeszyc ! :lol: Ale trzymam za slowo, ze wszystko pojdzie swietnie :evil_lol: Quote
Honey Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 gonek napisał(a):Ooo a ja myślałam że one biało- czarno - szare. Strasznie mi się podoba Hera. I Aycha. No i Ulla, Brume, oraz Aron i Amadeus :laugh2_2::evil_lol: WOW, jestem pod wrazeniem, nawet moj malzonek tak od reki wszystkich nie wymieni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Honey Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Nugatowa napisał(a):Hura :laola:beda male błekitki :loveu: Hehehe to życzenia juz za miesiąc sie spełnia PS: Dziecka=dzieci :evil_lol: :evil_lol: Kinga, ty mi dzieci juz nie zycz ! Szczeniaki wystarcza :evil_lol: Quote
Rauni Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 O rany, dlaczego ja tu dopiero teraz trafiłam? Za to jak już wreszcie trafiłam, to wsiąkłam i obejrzałam całą galerię hurtem :loveu: Jakie piękne psy!!! :loveu::loveu::loveu: Mają pełno kropek :loveu: I długie uszy :loveu::loveu: (jakby tak jeszcze kudłate były, to już nic ino musiałabym takiego mieć ;)) Quote
anuleq Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Gratulujemy szczeniąt. :) Jakie tu piekności są pokazane ;) Quote
Honey Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Rauni napisał(a):O rany, dlaczego ja tu dopiero teraz trafiłam? Za to jak już wreszcie trafiłam, to wsiąkłam i obejrzałam całą galerię hurtem :loveu: Jakie piękne psy!!! :loveu::loveu::loveu: Mają pełno kropek :loveu: I długie uszy :loveu::loveu: (jakby tak jeszcze kudłate były, to już nic ino musiałabym takiego mieć ;)) Takie ? :lol: A tak serio - dla mnie, u polujacych psow, krotka siersc to wielka zaleta. Bardzo sie ciesze, ze Ci sie moje psiaki podobaja ! PS. ja do Was juz nie raz zagladalam, ale sie nie odzywalam :oops: Quote
Honey Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 anuleq napisał(a):Gratulujemy szczeniąt. :) Jakie tu piekności są pokazane ;) Dzieki anuleq ! :) Quote
Rauni Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Honey napisał(a):Takie ? :lol: A tak serio - dla mnie, u polujacych psow, krotka siersc to wielka zaleta. Bardzo sie ciesze, ze Ci sie moje psiaki podobaja ! PS. ja do Was juz nie raz zagladalam, ale sie nie odzywalam :oops: Hehe, ja przy każdym czesaniu Sunday jęczałam, że następny pies będzie krótkowłosy, no a potem kupiłam Vigo...Fakt faktem, że na oczyszczenie Sunday z rzepów i patyków potrafi mi zejść 40 minut (a Vigo 5, wot zagwozdka). p.s. No to może czas się odezwać, zapraszam Quote
Recommended Posts