Nugatowa Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Honey napisał(a)::lol: Na swiatowce bedziesz? Nuuuuuuuuuum :cool3: Kasiu jak smakowały koszalińskie ferrero rocher ? :evil_lol: Quote
Honey Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Nugatowa napisał(a):Nuuuuuuuuuum :cool3: Kasiu jak smakowały koszalińskie ferrero rocher ? :evil_lol: Hmmmm.... a jak mogly smakowac po lezeniu w 40 stopniowym upale ? :cool3: Dobrze, ze nie czakalismy do finalow, bo zamienily by sie w czekolade na goraco :evil_lol: Quote
Honey Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Tośka_m napisał(a):Zna swoją wartość to zadziera nosa :lol: Toska, chcialam wejsc do Twojej galerii, ale jak klikam w banerek to mi sie imageshack otwiera... :-( Quote
Tośka_m Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Honey napisał(a):Toska, chcialam wejsc do Twojej galerii, ale jak klikam w banerek to mi sie imageshack otwiera... :-( Usterka naprawiona. Zapraszam serdecznie do galerii :grins: Quote
Nugatowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Honey'] Ich czworo :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
bigos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Honey'] Witajcie:lol::lol::lol: Wszystkie foteczki i psurki piękne:loveu::loveu::loveu: Quote
Honey Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Tośka_m napisał(a):Usterka naprawiona. Zapraszam serdecznie do galerii :grins: Ide sprawdzic czy dziala :) Quote
Honey Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 bigos napisał(a):Witajcie:lol::lol::lol: Wszystkie foteczki i psurki piękne:loveu::loveu::loveu: Dzieki :) Ostatnio ogladalam galerie Twojego przystojniaka, fajny psiur :loveu: A najbardziej podobala mi sie fotka "kolami do gory" na lozku :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Honey']I dla urozmaicenia cos z grupy VI Śliczne:loveu: :loveu: To twoja praca?:cool3: Quote
Honey Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 KaRa_TC napisał(a):Śliczne:loveu: :loveu: To twoja praca?:cool3: Si :p A za komplement dziekuje :) Quote
KaRa_ Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Honey napisał(a):Si :p A za komplement dziekuje :) O rety ale masz talent:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Twoje prace naprawde sa piekne:multi: Quote
sylrwia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Honey a masz może fotograficzną relacje z pp?:lol: No i gratulacje :) Quote
bigos Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Ależ zdolniacha:crazyeye:Gratuluję talentu i modela:loveu: Quote
Honey Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 [quote name='sylrwia']Honey a masz może fotograficzną relacje z pp?:lol: No i gratulacje :) Ja rowniez gratuluje z sukcesem zakonczonych prob ! Zdjec nie mam, bo prowadzilam sekretariat i psy tylko na kartach ocen ogladalam :roll: Ale maz jednej z uczestniczek robil fotki, mysle, ze sie nie pogniewaja jak podam adres http://www.gordon.gda.pl/galeria/BARSAC%20Klan%20Basow/PROBY%20PRACY/ Pozdrowienia! Quote
Honey Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 bigos napisał(a):Ależ zdolniacha:crazyeye:Gratuluję talentu i modela:loveu: Dzieki ! A zgadniesz co to za rasa ? :razz: Quote
Honey Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Tośka, Kara - dziekuje za uznanie :loveu: To dobrze robi na moje nieco podupadle samopoczucie Quote
Mi. Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Wow Honey jakie piękne!!!!!!:loveu: ile to rysowalas?:p Quote
Honey Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 [quote name='*luthien*']Wow Honey jakie piękne!!!!!!:loveu: ile to rysowalas?:p Rysuje sporadycznie, wiec nie mam wyrobionej reki. Taki obrazek w formacie A4 czy A3 to najczesciej kilka godzin pracy... Quote
aga1215 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='Honey'] [quote name='Honey']Tak wyglada pies po probach... juz wyzej nosa nie dalo sie zadrzec :evil_lol: [quote name='Honey'] wspaniałe psy :loveu: Quote
Honey Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 aga1215 napisał(a):wspaniałe psy :loveu: Ciii...... zobacz jak jedna juz nosa zadziera :evil_lol: Quote
Recommended Posts