moth Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Honey, zapadłaś we wcześniejszy sen zimowy czy jak? Quote
Honey Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Nor(a) napisał(a):Psiaki piękne..;), chociaż zdjęcia nie oddadzą swoistego wdzięku psów tej rasy. Aychie (nie wiem czy tak się odmienia) miałam okazję podziwiać na żywo ..i....wstyd się przyznać, że nawet nie wiedziałam co podziwiam :oops: i nawet nie wiedziałam, że tu jest w galerii wraz z resztą sfory :lol: Ojej, a gdzie nas widzialas ?? (czyzby proby pracy?...) Mam nadzieje, ze nastepnym razem juz nas rozpoznasz i podejdziesz pogadac :) Pozdrawiam ! Quote
Honey Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 moth napisał(a):Honey, zapadłaś we wcześniejszy sen zimowy czy jak? Jaki masz pieeeekny awatarek ! :) A w sen zimowy bym chetnie zapadla... mam tyle zajec, ze nawet do wlasnego topiku na dogo nie zagladalam ze dwa miesiace :) Ale co tam, byc moze sie poprawie. Jak USG potwierdzi ciaze, to za jakies piec tygodni kilka fajnych fotek wkleje :lol: (tfu, tfu... zeby nie zapeszyc ;) ) Pozdrowienia! Quote
Honey Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 A zeby nie bylo, ze wcale fotek nie wklejam to prosze: portrecik Brume Mam nadzieje , ze sie podoba :p Quote
moth Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Honey napisał(a):Jaki masz pieeeekny awatarek ! :) A dziękuję. :-) Wszyscy się pytają czy to Szarlota. :lol: Niestety nie mam talentu plastycznego i nie potrafiłabym tak pięknie narysować. Za to portrecik Twojego wykonania, fiu..fiu.. Śłiczny. Trzymam kciuki, za pierwszy miot owerniaków, bo mam nadzieję, że na taki właśnie czekasz. Quote
Honey Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 moth napisał(a):A dziękuję. :-) Wszyscy się pytają czy to Szarlota. :lol: . A czy to Szarlota ? :razz: Quote
Honey Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 A ponizej maluchy z zaprzyjaznionej hodowli Quote
moth Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Honey napisał(a):A czy to Szarlota ? :razz: Nie. Obrazek znaleziony w necie, ale tak bardzo mi sie spodobał, że nie mogłam się oprzeć i wykorzystałam go jako avatar. :oops: Quote
KaRa_ Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Jejku jakie ta maluszki są śliczne:loveu: :loveu: :loveu: A portrecik jest cuuuudny:loveu: Quote
Honey Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 KaRa_TC napisał(a):Jejku jakie ta maluszki są śliczne:loveu: :loveu: :loveu: A portrecik jest cuuuudny:loveu: Dzieki Kara za uznanie dla sztuki :razz: :evil_lol: Quote
Nor(a) Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Honey']Ojej, a gdzie nas widzialas ?? (czyzby proby pracy?...) dokładnie :lol: ..Aycha (i jej niesamowity urok) już mi w oko wpadła dzień przed próbami (wracaliśmy akurat z naszymi ze spaceru po okolicy). Mam nadzieję, że dzięki Wam rasa się u nas upowszechni, bo jest tego warta ;) Mam nadzieje, ze nastepnym razem juz nas rozpoznasz i podejdziesz pogadac :) na pewno jeszcze będzie okazja :lol: Quote
Nugatowa Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Honey']A zeby nie bylo, ze wcale fotek nie wklejam to prosze: portrecik Brume Mam nadzieje , ze sie podoba :p Kasieńko :mdleje::mdleje::mdleje: Będe we Francji pod koniec marca więc poszukam sobie owerniaczków:loveu: :loveu: Quote
Honey Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Nor(a) napisał(a):dokładnie :lol: ..Aycha (i jej niesamowity urok) już mi w oko wpadła dzień przed próbami (wracaliśmy akurat z naszymi ze spaceru po okolicy). Mam nadzieję, że dzięki Wam rasa się u nas upowszechni, bo jest tego warta ;) Juz wiem, pamietam - widzialam Was i kojarze ! :) Nastepnym razem nie dam odejsc bez slowa :lol: Quote
Honey Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Nugatowa napisał(a):Kasieńko :mdleje::mdleje::mdleje: Będe we Francji pod koniec marca więc poszukam sobie owerniaczków:loveu: :loveu: A czemu Ty kochana "na pysk" padasz ? :evil_lol: Ja wiem, napewno ten obrazek Cie tak oslabil... :oops: A szukajac owerniakow nie zapomnij, ze to po polach trzeba latac, nie po centrum miasta :razz: Pozdrowienia ! Quote
Nugatowa Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Honey napisał(a):A czemu Ty kochana "na pysk" padasz ? :evil_lol: Ja wiem, napewno ten obrazek Cie tak oslabil... :oops: A szukajac owerniakow nie zapomnij, ze to po polach trzeba latac, nie po centrum miasta :razz: Pozdrowienia ! No baaaa cudny ten malunek .... A dokładnie bedę w prowensjonalnym miasteczku w Alzacjii :evil_lol: :lol: Quote
Honey Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Nugatowa napisał(a):No baaaa cudny ten malunek .... A dokładnie bedę w prowensjonalnym miasteczku w Alzacjii :evil_lol: :lol: To tam szybciej mojego posoka spotkasz niz owerniaka ;) Quote
Nugatowa Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Honey napisał(a):To tam szybciej mojego posoka spotkasz niz owerniaka ;) seriooooooooooooooooooo :-o ??? to bede latać z aparatem :lol: :) Quote
Honey Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Nugatowa napisał(a):seriooooooooooooooooooo :-o ??? to bede latać z aparatem :lol: :) :lol: Na swiatowce bedziesz? Quote
Nor(a) Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Honey napisał(a):Nastepnym razem nie dam odejsc bez slowa :lol: Może na jakieś wystawie, bo jeszcze raz chętnie obejrze psiaki z bliska ;). Chociaż czytałam, że nie lubisz się wystawiać, ale piękne psy trzeba pokazywać.. :lol: Quote
Honey Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Tak wyglada pies po probach... juz wyzej nosa nie dalo sie zadrzec :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='Honey']Tak wyglada pies po probach... juz wyzej nosa nie dalo sie zadrzec :evil_lol: Jaka dumna:lol: :lol: :lol: Dziczek musiał być pyyyszny,że tylko skora i ryjek pozostał:evil_lol: Quote
Tośka_m Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='Honey']Tak wyglada pies po probach... juz wyzej nosa nie dalo sie zadrzec :evil_lol: Zna swoją wartość to zadziera nosa :lol: Quote
Recommended Posts