Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Jureja napisał(a):A co z tym posokowcem:mad: :lol: .ja chce fotki... No juz, juz.... zmniejszam je wlasnie... :) Quote
Jureja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Miód dla moich oczu:p .Cudo,a te uszka jakie wielkie:loveu: :loveu: :loveu: . Quote
Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Jureja napisał(a):Miód dla moich oczu:p .Cudo,a te uszka jakie wielkie:loveu: :loveu: :loveu: . A jakie milusie..mmmmm...... :lol: Quote
Jureja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Są naprawde przepiękne:loveu: .Może do mojej galerii uda mi się tez wstawić zdjęcia posokowca,musze tylko namówić znajomego weta,żeby przyjechał z nim do nas:p . Quote
moth Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Jureja napisał(a):Miód dla moich oczu:p .Cudo,a te uszka jakie wielkie:loveu: :loveu: :loveu: . To kolejna ruda suczka w domu? :grins: Quote
Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 moth napisał(a):To kolejna ruda suczka w domu? :grins: Ta sunia jest u nas od pierwszych minut swego zycia :) Quote
Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 To jeszcze kilka zdjec owerniakow i na dzisiaj wystarczy :p mam juz kwadratowe oczy od wpatrywania sie w monitor ;) Quote
Jureja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Honey napisał(a): Co on tak wystawia?piękna stójka:p . Quote
gochgoch Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 latające na uszach... ktoś tu kogoś nieźle podgryzł.... nie ma jak czyjaś zabawka...zawsze najatrakcyjniejsza... ja się nigdy na te twoje psiaki nie napatrze...:loveu::loveu::loveu: po prostu marze o takim... serio...jak tylko mi się powiekrzy miejsce zamieszkania natychmiast biorę od was szczeniaka!!!!! planujecie jakieś mioty??? Quote
gochgoch Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 właściwie po co pytam..i tak na razie nie mogę następnego....:placz: pozostaje mi cieszyć się waszą galerią...eeechhh... Quote
Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 gochgoch napisał(a):latające na uszach... ktoś tu kogoś nieźle podgryzł.... nie ma jak czyjaś zabawka...zawsze najatrakcyjniejsza... ja się nigdy na te twoje psiaki nie napatrze...:loveu::loveu::loveu: po prostu marze o takim... serio...jak tylko mi się powiekrzy miejsce zamieszkania natychmiast biorę od was szczeniaka!!!!! planujecie jakieś mioty??? właściwie po co pytam..i tak na razie nie mogę następnego....:placz: pozostaje mi cieszyć się waszą galerią...eeechhh... 'Na razie' to nie to samo co 'nigdy' ! :lol: A tak serio - bardzo sie ciesze, gdy ktos jeszcze podziela moje zauroczenie tymi psami :) Quote
moth Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Honey napisał(a):Ta sunia jest u nas od pierwszych minut swego zycia :) Ale ja sie pytałam Jureji. :lol: Tak jej sie podoba, więc może sprawi sobie 4 rudą dziewczynkę. :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Posokowce sliczne:loveu: boskie zdjecie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 moth napisał(a):Ale ja sie pytałam Jureji. :lol: Tak jej sie podoba, więc może sprawi sobie 4 rudą dziewczynkę. :evil_lol: Faktycznie, ma juz trzy rudzielce ! Najwyrazniej gustuje w tym kolorze :lol: Quote
Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 KaRa_TC napisał(a):Posokowce sliczne:loveu: boskie zdjecie:loveu: :loveu: :loveu: Ciesze sie, ze Ci sie podoba. W koncu specjalnie dla Ciebie wklejane :lol: Quote
KaRa_ Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Honey napisał(a):Ciesze sie, ze Ci sie podoba. W koncu specjalnie dla Ciebie wklejane :lol: i dlatego sie podoba:lol: Non i tak się psów naliczyłam: Aycha Amadeus Ulla Aron Honey Axa Amanda Addi Aron Aza Quote
Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 KaRa_TC napisał(a):i dlatego sie podoba:lol: Non i tak się psów naliczyłam: Aycha Amadeus Ulla Aron Honey Axa Amanda Addi Aron Aza Zle sie doliczylas :razz: Ominelas dwa wyzly, Honey nie mam - oddalam w dobre, kochajace rece i jest szczesliwa, a wymienione przez Ciebie posoki to moje "dzieci" z pierwszego miotu, dla ktorych zalozylam galerie zdjec :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Honey napisał(a):Zle sie doliczylas :razz: Ominelas dwa wyzly, Honey nie mam - oddalam w dobre, kochajace rece i jest szczesliwa, a wymienione przez Ciebie posoki to moje "dzieci" z pierwszego miotu, dla ktorych zalozylam galerie zdjec :evil_lol: Teraz wychodzi na to,że liczyć nie umiem:cry: :cry: Quote
Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 KaRa_TC napisał(a):Teraz wychodzi na to,że liczyć nie umiem:cry: :cry: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
gonek Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Honey napisał(a): A tak serio - bardzo sie ciesze, gdy ktos jeszcze podziela moje zauroczenie tymi psami :) Hej! Twe zauroczenie również podzielam :-) Lubię wszystkie krótkowłose wyżły ale te twoje mają coś w sobie takiego fajnego. Z wyglądu to takie "poczciwe wyżły" a jednocześnie pewno energetyczni szaleńcy - jak na każdego wyżła przystało ;-) W ogóle to dorobilaś się cudnego stadka :multi: Quote
Nugatowa Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Honey napisał(a):Swiry, swiry (prawie jak weimary :lol:). Powiekszyłam sobie to w skanerze i powiesiłąm nad biurkiem :loveu: :loveu: Honeyku nie mogłąm wytrzymać cudne ahhhhhhhhhhh Quote
Honey Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 gonek napisał(a):Hej! Twe zauroczenie również podzielam :-) Lubię wszystkie krótkowłose wyżły ale te twoje mają coś w sobie takiego fajnego. Z wyglądu to takie "poczciwe wyżły" a jednocześnie pewno energetyczni szaleńcy - jak na każdego wyżła przystało ;-) W ogóle to dorobilaś się cudnego stadka :multi: " energetyczni szaleńcy " - coz za trafne okreslenie :evil_lol: To wyobraz sobie teraz taka " energetyczna " sfore... :roll: Quote
Honey Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Nugatowa napisał(a):Powiekszyłam sobie to w skanerze i powiesiłąm nad biurkiem :loveu: :loveu: Honeyku nie mogłąm wytrzymać cudne ahhhhhhhhhhh Kinga, jak chcesz to Ci podesle w wiekszej rozdzielczosci, napisz mi tylko ktora fotke. :) Quote
Nor(a) Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Honey napisał(a):Kinga, jak chcesz to Ci podesle w wiekszej rozdzielczosci, napisz mi tylko ktora fotke. :) Psiaki piękne..;), chociaż zdjęcia nie oddadzą swoistego wdzięku psów tej rasy. Aychie (nie wiem czy tak się odmienia) miałam okazję podziwiać na żywo ..i....wstyd się przyznać, że nawet nie wiedziałam co podziwiam :oops: i nawet nie wiedziałam, że tu jest w galerii wraz z resztą sfory :lol: Quote
Recommended Posts