moth Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Honey napisał(a):A to, jak wszystko dobrze pojdzie, bedzie towarzystwo owerniaka z przyszlorocznego miotu. Braque, bracco i jeszcze szorstki niemiec. Na brak kumpli nie bedzie maluch narzekac. Sliczne sa, prawda? :loveu: A tegoroczny miot będzie? Śliczne, ale kurcze jakieś te kolory inne. Dwa pierwsze z prawej to Braque? Quote
gochgoch Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 ło bozie jakie przepiękności!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: a to to po prostu przeurocze...:loveu: jak ja bym przemiętoliła te Twoje psiury!!!! no i w ogóle fajowo, że tyle fotecek pięknych!!!! Quote
Honey Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 moth napisał(a):A tegoroczny miot będzie? Śliczne, ale kurcze jakieś te kolory inne. Dwa pierwsze z prawej to Braque? W planach jest ;) Braque dopiero ma dolaczyc do tego towarzystwa, wszystkie 3 to bracco italiano. Quote
Honey Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='gochgoch']ło bozie jakie przepiękności!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: a to to po prostu przeurocze...:loveu: jak ja bym przemiętoliła te Twoje psiury!!!! no i w ogóle fajowo, że tyle fotecek pięknych!!!! Mietolenie jak najbardziej wskazane, one to uwielbiaja :lol: Quote
Honey Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Jeszcze nasz kolorystyczny 'raraytas' ;) " Ja wyrywam lilie, a ty patrz, czy nikt nie idzie ! " ...wrrrr..... :mad: Quote
Tośka_m Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 "A Ty znowu mi te foty robisz.... Ech, ciężkie jest życie psiego przystojniaka" :lol: :loveu: Quote
kate_m. Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Honey']A to, jak wszystko dobrze pojdzie, bedzie towarzystwo owerniaka z przyszlorocznego miotu. Braque, bracco i jeszcze szorstki niemiec. Na brak kumpli nie bedzie maluch narzekac. Sliczne sa, prawda? :loveu: Małemu brakowi szykuje się świetne towarzystwo :) Tylko do zdjęć to towarzystwo zrobiło strasznie poważne miny ;) Quote
moth Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Honey napisał(a): Braque dopiero ma dolaczyc do tego towarzystwa, wszystkie 3 to bracco italiano. Ale dałam plamę. :oops: Przyznam, że coś mi na tym zdjęciu nie pasowało. Quote
bigos Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Wszystkie psiurki piękne..., ale wyżełki włoskie:loveu: Quote
an3czka Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [quote name='bigos']Wszystkie psiurki piękne..., ale wyżełki włoskie:loveu: Śliczne są:multi: Quote
an3czka Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [quote name='Honey'] Cudeńko!:loveu: Oczy ma niesamowite. Jakby podrasowane w PSie:evil_lol: Quote
Honey Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 [quote name='an3czka']Cudeńko!:loveu: Oczy ma niesamowite. Jakby podrasowane w PSie:evil_lol: Hehe, ale slowo daje, ze nic nie bylo podrasowane. Full natur :lol: Quote
an3czka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='Honey']Hehe, ale slowo daje, ze nic nie bylo podrasowane. Full natur :lol: No wiem, wiem:cool3: Quote
Honey Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 moth napisał(a):Ale dałam plamę. :oops: Przyznam, że coś mi na tym zdjęciu nie pasowało. Jaka tam plama ! ;) No przeciez cos Ci nie pasowalo, i slusznie ! :lol: Quote
bigos Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 O kurka woda, ale piękność:loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Honeyku Tollera sobie kupiliście do kompletu?:cool3: Quote
Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 an3czka napisał(a):Honeyku Tollera sobie kupiliście do kompletu?:cool3: Eeetam zaraz kupilismy... :razz: Jeden z naszych tak obrosl i zrudzial na sloncu... :evil_lol: Quote
an3czka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Honey napisał(a):Eeetam zaraz kupilismy... :razz: Jeden z naszych tak obrosl i zrudzial na sloncu... :evil_lol: O kurka! Ale numer!:evil_lol: Quote
Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Swiry, swiry (prawie jak weimary :lol:). Quote
moth Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Honey śniłaś mi się dzisiaj. :lol: Mieszkałaś w bloku, nie pamietam w jakim mieście. Spotykałam Cię na wieczornych spacerach. I uwaga! Twoja suka prowadziła samochód, wioząc resztę psów jako pasażerów. :grins: Ja mam zawsze bardzo pokręcone sny. :razz: Quote
Recommended Posts