Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Honey napisał(a):
No pewnie, ze jest ! ... na Kasi....:evil_lol:

Ciesze sie, ze zyjesz ;) , podobno mialas nieprzyjemne przygody .. Juz wszystko ok ? ( jakie psy wziely grupe ? )

No Kasia tez sexi :cool3: a jaką miała ładną kieckę :lol:

Hmmm działo sie , oj działo dziabnal mnie podkoniec szerszeń :mad: :mad: :mad: spuchłam i z moją alergią pojechałam na pogotowie :placz: ale dobrze się wszystko skończyło.....

BOG:
I Weimar
II Seter angielski
III Pointer

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nugatowa']No Kasia tez sexi :cool3: a jaką miała ładną kieckę :lol:
Kinga...:evil_lol:

Hmmm działo sie , oj działo dziabnal mnie podkoniec szerszeń :mad: :mad: :mad: spuchłam i z moją alergią pojechałam na pogotowie :placz: ale dobrze się wszystko skończyło.....

O dżizys:crazyeye:

Posted

Nugatowa napisał(a):
No Kasia tez sexi :cool3: a jaką miała ładną kieckę :lol:

A ja sie martwilam, cale szczescie niepotrzebnie ;) Podobno wszystko dobre, co sie dobrze konczy :)

Posted

[quote name='an3czka']No, no. Dobry szkoleniowiec z Ciebie:evil_lol:
Długo nad tym pracowałaś?

No wiesz... naturalny talent ... ( oczywiscie pies, nie ja ! :evil_lol: )

A jak pies ? Po fotkach sadzac doszedl juz do dawnej formy :lol:

Posted

kate_m. napisał(a):
Wygląda na to, że braki są idealnymi psami dla wędkarzy ;) Wędki odejdą w zapomnienie ;) Świetne te zdjęcia wystawowe i zabawowe!

Dziekuje za komplement i za ... pomysl ! Musze ja wyprobowac zamiast wedki ;) Jak sie spisze - bede wedkarzom na godziny wypozyczac i moze wreszcie kase zrobie :evil_lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
śliczny zjadacz ślicznych gryzoni:evil_lol:

Milo mi, ze doceniasz jego urok ( pomimo tych gryzoni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: )

Masz fantastyczny awatar :lol:

Posted

moth napisał(a):

A czy aport, został potem skonsumowany? :cool3:

:shake: Ten aport plywal po powierzchni brzuchem do gory i do konsumpcji sie juz nie nadawal :lol:

Posted

[quote name='moth']

A tych rybek nie próbują wyłowić i zaaportować? :-o

Probuja :lol: , ale rybki sie nie daja. Mam wrazenie, ze rybki sie przy tych probach dobrze bawia :cool3:

Posted

A to, jak wszystko dobrze pojdzie, bedzie towarzystwo owerniaka z przyszlorocznego miotu. Braque, bracco i jeszcze szorstki niemiec. Na brak kumpli nie bedzie maluch narzekac. Sliczne sa, prawda? :loveu: