Nugatowa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Honey napisał(a):No pewnie, ze jest ! ... na Kasi....:evil_lol: Ciesze sie, ze zyjesz ;) , podobno mialas nieprzyjemne przygody .. Juz wszystko ok ? ( jakie psy wziely grupe ? ) No Kasia tez sexi :cool3: a jaką miała ładną kieckę :lol: Hmmm działo sie , oj działo dziabnal mnie podkoniec szerszeń :mad: :mad: :mad: spuchłam i z moją alergią pojechałam na pogotowie :placz: ale dobrze się wszystko skończyło..... BOG: I Weimar II Seter angielski III Pointer Quote
Agga Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 No i wszystko wiadomo. Zamiast wody winko.:evil_lol: Quote
an3czka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Honey'] aport :evil_lol: No, no. Dobry szkoleniowiec z Ciebie:evil_lol: Długo nad tym pracowałaś? Quote
an3czka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Honey']Cos dla milosnikow gadow Jezuuuuu jakie oko:eek2:. Pewnie nim prześwitla na wylot? Quote
an3czka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Nugatowa']No Kasia tez sexi :cool3: a jaką miała ładną kieckę :lol: Kinga...:evil_lol: Hmmm działo sie , oj działo dziabnal mnie podkoniec szerszeń :mad: :mad: :mad: spuchłam i z moją alergią pojechałam na pogotowie :placz: ale dobrze się wszystko skończyło..... O dżizys:crazyeye: Quote
kate_m. Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Wygląda na to, że braki są idealnymi psami dla wędkarzy ;) Wędki odejdą w zapomnienie ;) Świetne te zdjęcia wystawowe i zabawowe! Quote
bigos Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 No w końcu doczekałam się foto relacji Piękne:loveu::loveu::loveu: Quote
KaRa_ Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Honey']Cos dla milosnikow gadow śliczny zjadacz ślicznych gryzoni:evil_lol: Quote
Honey Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Nugatowa napisał(a):No Kasia tez sexi :cool3: a jaką miała ładną kieckę :lol: Hmmm działo sie , oj działo dziabnal mnie podkoniec szerszeń :mad: :mad: :mad: spuchłam i z moją alergią pojechałam na pogotowie :placz: ale dobrze się wszystko skończyło..... A ja sie martwilam, cale szczescie niepotrzebnie ;) Podobno wszystko dobre, co sie dobrze konczy :) Quote
Honey Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 moth napisał(a):Jak widać, się opłacało. :eviltong: ..............:eviltong: ........ :lol: :lol: :lol: Quote
Honey Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='Agga'] No i wszystko wiadomo. Zamiast wody winko.:evil_lol: Jak to francuski piesek - winko musi byc ! :evil_lol: Quote
Honey Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetne Dziekuje :loveu: Quote
Honey Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='an3czka']No, no. Dobry szkoleniowiec z Ciebie:evil_lol: Długo nad tym pracowałaś? No wiesz... naturalny talent ... ( oczywiscie pies, nie ja ! :evil_lol: ) A jak pies ? Po fotkach sadzac doszedl juz do dawnej formy :lol: Quote
Honey Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 kate_m. napisał(a):Wygląda na to, że braki są idealnymi psami dla wędkarzy ;) Wędki odejdą w zapomnienie ;) Świetne te zdjęcia wystawowe i zabawowe! Dziekuje za komplement i za ... pomysl ! Musze ja wyprobowac zamiast wedki ;) Jak sie spisze - bede wedkarzom na godziny wypozyczac i moze wreszcie kase zrobie :evil_lol: Quote
Honey Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 JustynaJK napisał(a):rewelacyjne zdjęcia super psów:lol: Dziekuje, dziekuje :loveu: Strasznie sie ciesze, ze sie podobaja :) Quote
Honey Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 KaRa_TC napisał(a):śliczny zjadacz ślicznych gryzoni:evil_lol: Milo mi, ze doceniasz jego urok ( pomimo tych gryzoni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Masz fantastyczny awatar :lol: Quote
Honey Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 moth napisał(a): A czy aport, został potem skonsumowany? :cool3: :shake: Ten aport plywal po powierzchni brzuchem do gory i do konsumpcji sie juz nie nadawal :lol: Quote
moth Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 A tych rybek nie próbują wyłowić i zaaportować? :-o Quote
Honey Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='moth'] A tych rybek nie próbują wyłowić i zaaportować? :-o Probuja :lol: , ale rybki sie nie daja. Mam wrazenie, ze rybki sie przy tych probach dobrze bawia :cool3: Quote
Honey Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 A to, jak wszystko dobrze pojdzie, bedzie towarzystwo owerniaka z przyszlorocznego miotu. Braque, bracco i jeszcze szorstki niemiec. Na brak kumpli nie bedzie maluch narzekac. Sliczne sa, prawda? :loveu: Quote
Recommended Posts