Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ufff... przebrnęłam przez całą galerię. Warto było :loveu:
Choć przyznam, że czytanie pogaduch ominęłam :eviltong:

Czy taki wicherek jest często spotykany? Mój wujek ma posokowca z takim samym dziwnym układem włosów.

Bosskie zdjęcie :loveu:

Prawie jak dog :lol:

A te błędy - żenujące :shake: Choć oczywiście krzyżyki są w odpowiednich miejscach ;)

Fenomenalne :loveu:

pozdrawiam,
tośka & ozzy

Posted

Witam po dlugiej przerwie ;) I przepraszam za brak nowych fotek, ale uporczywy brak czasu nie pozwala mi na przesiadywnie na dogo :roll:
( zawsze tez mozna zerknac na owerniakowa stronke, tam lepiej z aktualizacjami niz tutaj :lol: )

moth - dziekuje za 'odkopanie' watku :), do Francji na razie nie jade - tam jeszcze gorecej niz u nas...

Marysiu - jak tylko znajde chwilke to sie poprawie :razz:

Tośka - dziekuje za odwiedziny w mojej skromnej galerii ! Wicherki sa spotykane i to dosyc czesto. Potomstwo dziedziczy je po rodzicach (nie wszystkie i nie koniecznie widac je w pierwszym pokoleniu)

Bogos, Kate, gochgoch - wybaczcie.... ale juz obiecalam, ze sie poprawie ( wkrotce :cool3: )

Pozdrawiam Was serdecznie i sprobuje wieczorem cos wkleic :p

Posted

Nadrabiam zaleglosci ;) ( ale tego obrabiania, wklejania do imageshacka itd to nie lubie :shake: za duzo czasu zabiera ;) )

aport :evil_lol:

hera

aycha

brume

Posted

moth napisał(a):
Witamy. Nie masz co dziękować, ja lubie odkopywać trupy. :megagrin:

Zabije za te 'trupy' ! :mad: ( choc z goraca ledwo zyjemy - i ja i psy ... )

Posted

Honey napisał(a):
Zabije za te 'trupy' ! :mad:

Co ja poradzę, że tak się mówi na wątki, które już nie żyją (czytaj nikt nic w nich nie pisze). :evil_lol: Ale to był jeszcze taki dość świeży trup. Czasem ludzie potrafią odkopać sprzed kilku miesięcy lub nawet lat. :lol:

Posted

amadeus

aycha i 'kuń'

hera

amadeus, aycha i... karpie koi

fotka z "koszalinskiej patelni" (czyt. ringu) - dzieki uprzejmosci wlascicielki hod. talamasca

i dwie fotki zrobione przez nasza forumowa kolezanke 'dog master' na wystawie w gdyni - dzieki :)

Posted

Hurra!! Nowe zdjęcia "braków" :multi: :multi: :multi:
Śliczny portrecik Amadeusa :loveu:

Mam pytanie o ogonki, bo mam wrażenie, że Twoje psy mają je w różnych długościach - ogonki są cięte? naturalnie krótkie? czy u częsci cięte/naturalnie krótkie a u innych długie?

Pozdrawiam
Marysia i Una

PS Gratuluję sukcesów wystawowych!!

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Hurra!! Nowe zdjęcia "braków" :multi: :multi: :multi:
Śliczny portrecik Amadeusa :loveu:

Mam pytanie o ogonki, bo mam wrażenie, że Twoje psy mają je w różnych długościach - ogonki są cięte? naturalnie krótkie? czy u częsci cięte/naturalnie krótkie a u innych długie?

Pozdrawiam
Marysia i Una

PS Gratuluję sukcesów wystawowych!!

Wpisywalysmy sie w jednym czasie :)

Psy maja ogonki w roznych dlugosciach, poniewaz farncuzi tna im je jak popadnie :shake: ( rodza sie z dlugimi )

Serdecznie pozdrawiam !

Posted

[quote name='Honey']

Jak pięknie się wszystkie trzy prezentują na tym pudle. Do Rudolfa mam słabość po krakowskiej wystawie, Braki strasznie mi się podobają, ale nia mialam jeszcze okazji podziwiac na żywo :placz:, a na trzecim miejscu irland - "prawie" jak mój.:multi:

Gratuluję sukcesu! :beerchug:

Posted

moth napisał(a):
Jak pięknie się wszystkie trzy prezentują na tym pudle. Do Rudolfa mam słabość po krakowskiej wystawie, Braki strasznie mi się podobają, ale nia mialam jeszcze okazji podziwiac na żywo :placz:, a na trzecim miejscu irland - "prawie" jak mój.:multi:

Gratuluję sukcesu! :beerchug:

Dziekuje. Czyli podzielasz gusta pana Stepki :)

PS. nie placz :razz: , napewno kiedys zobaczysz. Jak bedziesz miala troche szczescia (pecha?), to jeszcze Ci zarzuci lapy na ramiona i da buziaka :lol:

Posted

Nugatowa napisał(a):
A ja w Koszalinie byłam :bigcool: i podziwiałam te "cukiereczki" i Kasię na żywo :multi: :cool3: :cool3: .
Jest na czym oko zawiesić :loveu:

No pewnie, ze jest ! ... na Kasi....:evil_lol:

Ciesze sie, ze zyjesz ;) , podobno mialas nieprzyjemne przygody .. Juz wszystko ok ? ( jakie psy wziely grupe ? )

Posted

Honey napisał(a):
I jeszcze kilka fotek, dla tych co mnie za brak aktywnosci objechali... :oops:

Jak widać, się opłacało. :eviltong: