Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aga1215 napisał(a):
Masz śliczne stworzenia - WSZYSTKIE ;) :multi:
Kasiu - fotki można zmniejszać - i sie zmieszczą - więc się nie wykręcaj :lol:
Gdzie Wy taką gromadę mieścicie????

A jak je zmniejszać? Musiałabym je pozmniejszać i w tej mniejszej wersji umieścić na serwerze, tak? Czy jest jakis prostszy sposób?

A gdzie mieścimy? Mamy dom z duużym ogrodem plus extra wybieg dla psów, gdzie mogą obgryzać, kopać i tym podobne paskudne "psie sporty" uprawiać :lol: Ale i tak marzy mi się conajmniej hektar, pod lasem,za miastem, z dala od ludzi... Ech...

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Honey']A jak je zmniejszać? Musiałabym je pozmniejszać i w tej mniejszej wersji umieścić na serwerze, tak? Czy jest jakis prostszy sposób?
można skorzystać z ogólnie dostępnego serwera w USA http://www.imageshack.us - w przyklejonych na górze Galerii są topiki instruktarzowe :lol:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6259
http://pageperso.aol.fr/Ewelinea/images/Dogo/schema.gif

[quote name='Honey']A gdzie mieścimy? Mamy dom z duużym ogrodem plus extra wybieg dla psów, gdzie mogą obgryzać, kopać i tym podobne paskudne "psie sporty" uprawiać :lol: Ale i tak marzy mi się conajmniej hektar, pod lasem,za miastem, z dala od ludzi... Ech...
dobrze mają :lol:

Posted

No to jeszcze jedna próba

Funkcjonuje !!! Dzięki Aga za podpowiedź!

A czy te zdjęcia za jakiś czas nie znikną? Zupełnie nie kumam jak działa ten serwer :shake:

Posted

[quote name='Honey']No to jeszcze jedna próba

Funkcjonuje !!! Dzięki Aga za podpowiedź!

A czy te zdjęcia za jakiś czas nie znikną? Zupełnie nie kumam jak działa ten serwer :shake:
nie wiem - moje jeszcze nie zniknęły a korzystam już dość długo :hmmmm:
a podpowiadam we własnym interesie :oops: Twoje zdjęcia i Twoje pieski aż chce się oglądać :klacz:

Posted

To jeszcze kilka fotek:

Moje chłopaki:

i dziewczyny

i znowu dziewczyny :lol:

Aycha

Amadeus

i sjesta po obiedzie :lol:

Aga, jeszcze raz dziękuję za wskazówki ! :buzi:

Posted

Siedem szczeniorków było w zeszłym roku, a i w tym napewno będą :multi:
A więc i ilość psów chwilowo podskoczy i pracy będzie jak na farmie...:shake:

Posted

Ja już jakiś czas temu oczarowana Twoim avatarkiem obejrzałam obie strony i to oglądanie zajęło mi ... około 4 godzin :lol: Byłam tak zachwycona pieskami że oczu nie mogłam oderwać są absolutnie przepiekne !!! Bardzo się ciesze że wreszcie powstała galeria i można się dowiedzieć jeszcze kilku rzeczy. :)

My chcemy foteczki ! :D:cool3:

Posted

Bardzo mnie ciekawi katto jest u Was tymi polowaniami? Macie jakies kryteria jakie zwierzaki polujecie chodzi mi czy np chore, jakies co czlowieka zaatakowaly czy o zobaczyliscie w lesie nagle i bum szczelacie???