Honey Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 aga1215 napisał(a):Masz śliczne stworzenia - WSZYSTKIE ;) :multi: Kasiu - fotki można zmniejszać - i sie zmieszczą - więc się nie wykręcaj :lol: Gdzie Wy taką gromadę mieścicie???? A jak je zmniejszać? Musiałabym je pozmniejszać i w tej mniejszej wersji umieścić na serwerze, tak? Czy jest jakis prostszy sposób? A gdzie mieścimy? Mamy dom z duużym ogrodem plus extra wybieg dla psów, gdzie mogą obgryzać, kopać i tym podobne paskudne "psie sporty" uprawiać :lol: Ale i tak marzy mi się conajmniej hektar, pod lasem,za miastem, z dala od ludzi... Ech... Quote
KaRa_ Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 To psiaki maja fajnie wlasny wybieg i ogrod;) A kiedy nowe fotki??:cool3: Quote
Honey Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 To maleństwo na dolnym zdjęciu po lewej i to na górnej fotce - to to samo :lol: Quote
KaRa_ Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Piekne te zdjecia;) Lubia one plywac?;) Ładnie tam u Ciebie Quote
aga1215 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Honey']A jak je zmniejszać? Musiałabym je pozmniejszać i w tej mniejszej wersji umieścić na serwerze, tak? Czy jest jakis prostszy sposób? można skorzystać z ogólnie dostępnego serwera w USA http://www.imageshack.us - w przyklejonych na górze Galerii są topiki instruktarzowe :lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6259 http://pageperso.aol.fr/Ewelinea/images/Dogo/schema.gif [quote name='Honey']A gdzie mieścimy? Mamy dom z duużym ogrodem plus extra wybieg dla psów, gdzie mogą obgryzać, kopać i tym podobne paskudne "psie sporty" uprawiać :lol: Ale i tak marzy mi się conajmniej hektar, pod lasem,za miastem, z dala od ludzi... Ech... dobrze mają :lol: Quote
kingula Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Honey masz genialne psy- zarowno wyzly jak i posokowce- strasznie mi sie podobaja :multi: Zdjecia tez sa przecudowne, nie moge sie napatrzec :loveu: Quote
aga1215 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Honey'] sielsko-anielsko :multi: czyżby piesek zamiast elementu konstrukcyjnego w płotku :crazyeye: [quote name='Honey'] ale przystojniaka :loveu: Quote
Honey Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Ale jakieś takie malutkie wychodzą... Quote
aga1215 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Honey']To była próba z ImageShack... - ja używam ostatniego z linków zaznaczonych na zielono przez Evelinę Direct link to image i tak wychodzi: Quote
Honey Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 No to jeszcze jedna próba Funkcjonuje !!! Dzięki Aga za podpowiedź! A czy te zdjęcia za jakiś czas nie znikną? Zupełnie nie kumam jak działa ten serwer :shake: Quote
aga1215 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Honey']No to jeszcze jedna próba Funkcjonuje !!! Dzięki Aga za podpowiedź! A czy te zdjęcia za jakiś czas nie znikną? Zupełnie nie kumam jak działa ten serwer :shake: nie wiem - moje jeszcze nie zniknęły a korzystam już dość długo :hmmmm: a podpowiadam we własnym interesie :oops: Twoje zdjęcia i Twoje pieski aż chce się oglądać :klacz: Quote
Honey Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Dziękuję za komplement ! To miło, ze nie tylko mi sie podobają :oops: Quote
aga1215 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Honey napisał(a):Dziękuję za komplement ! To miło, ze nie tylko mi sie podobają :oops: :shake: żaden komplement - to czysta prawda :multi: Quote
Honey Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 To jeszcze kilka fotek: Moje chłopaki: i dziewczyny i znowu dziewczyny :lol: Aycha Amadeus i sjesta po obiedzie :lol: Aga, jeszcze raz dziękuję za wskazówki ! :buzi: Quote
KaRa_ Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Ale spioszki:lol: :lol: :lol: Ile w sumie masz wszystkich psow?:cool3: Quote
KaRa_ Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Obecnie dziewiec twoich takich na stale, czy jakies szczeniorki sa?albo jakies przybeda?;) Quote
Honey Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Siedem szczeniorków było w zeszłym roku, a i w tym napewno będą :multi: A więc i ilość psów chwilowo podskoczy i pracy będzie jak na farmie...:shake: Quote
KaRa_ Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Oj zazdroszcze takiego stada szczeniokow;) :cool3: A kto ma byc mama?;) Quote
souris Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Ja już jakiś czas temu oczarowana Twoim avatarkiem obejrzałam obie strony i to oglądanie zajęło mi ... około 4 godzin :lol: Byłam tak zachwycona pieskami że oczu nie mogłam oderwać są absolutnie przepiekne !!! Bardzo się ciesze że wreszcie powstała galeria i można się dowiedzieć jeszcze kilku rzeczy. :) My chcemy foteczki ! :D:cool3: Quote
KaRa_ Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Bardzo mnie ciekawi katto jest u Was tymi polowaniami? Macie jakies kryteria jakie zwierzaki polujecie chodzi mi czy np chore, jakies co czlowieka zaatakowaly czy o zobaczyliscie w lesie nagle i bum szczelacie??? Quote
Recommended Posts