Honey Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Patka napisał(a):jesteś natchnieniem dla banerkowiczy ;) A tam zaraz natchnieniem :evil_lol: Póki co jest jeden banerek, ale za to ladniutki ! :lol: Quote
Honey Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Na Święta rezerwuje tego karpika:lol: :lol: :lol: Prawie czarny:lol: Ten karpik nie jest największy, ale co tam, moze do swiąt urosnie :razz: :lol: A ten prawie czarny to najrzadziej spotykany kolor umaszczenia, tzw. "charbonne" :) Quote
KaRa_ Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Honey napisał(a):Ten karpik nie jest największy, ale co tam, moze do swiąt urosnie :razz: :lol: To karm go tam dobrze:evil_lol: Quote
Honey Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 KaRa_TC napisał(a):To karm go tam dobrze:evil_lol: :-o Och Ty..... :mad: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Honey napisał(a)::-o Och Ty..... :mad: :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Nugatowa Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Honey'] A co to za granulki :hmmmm: Chrupki :cool3: :cool3: Quote
Honey Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Nugatowa napisał(a):A co to za granulki :hmmmm: Chrupki :cool3: :cool3: Wiesz, u mnie i psy i ryby na suchej karmie... :lol: Quote
Honey Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 A to jak wam sie podoba ? (pomijajac oczywiscie fatalna jakosc zdjecia..) Quote
bigos Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Honey']A to jak wam sie podoba ? (pomijajac oczywiscie fatalna jakosc zdjecia..) O kurcze:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, ale wężulek:crazyeye:Ja to chyba bym się troszke bała Quote
bigos Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 i tutaj... ...jestem pod wrażeniem:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Śliczne:loveu: Quote
an3czka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Honey']A to jak wam sie podoba ? (pomijajac oczywiscie fatalna jakosc zdjecia..) O jaka maskoteczka:lol: Niektóre dzieci wolą lalki, inne samochody, inne... Świetnie to wygląda:loveu: Quote
KaRa_ Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Honey']A to jak wam sie podoba ? (pomijajac oczywiscie fatalna jakosc zdjecia..) Podobało mi się gdyby gryzopni nie jadło:lol: Ale fakt faktem jest byczy:lol: Quote
Honey Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Bigos - dziękuję za wyrazy uznania. A który pies podoba Ci się najbardziej ? (pomijając oczywiście Twojego :evil_lol: ) Aneczka - dlatego trzeba sie zastanowic, zanim sie podejmie decyzje wychowywania dziecka wsrod zwierzat... bo kiedys zamiast lalki moze sobie.... pytona zazyczyc ! :lol: :lol: :lol: KaRa - kotki też gustują w gryzoniach :cool3: Quote
Nugatowa Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Honey napisał(a):Wiesz, u mnie i psy i ryby na suchej karmie... :lol: Dobrze, że latorośl nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Honey Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Nugatowa napisał(a):Dobrze, że latorośl nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wierz mi lub nie, ale... wiedzialam, ze to napiszesz ! :lol: :lol: :lol: Quote
Honey Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 bigos napisał(a):Mój typ::razz::razz::razz: Twoj typ, czyli dwa w jednym: oryginalny i... praktyczny ! ( praktyczny, bo nie brudzacy :evil_lol: ) Quote
Honey Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 *luthien* napisał(a): jak ja kocham węże:loveu: Ja tez :lol: Quote
Nugatowa Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Honey napisał(a):Wierz mi lub nie, ale... wiedzialam, ze to napiszesz ! :lol: :lol: :lol: Wierze, ale to dobry znak :evil_lol: :evil_lol: Porozumiewamy sie telepatycznie :cool3: :evil_lol: Nie mów , że wiedziałaś ze TO napiszę?! :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='Honey']Ja tez :lol: Honey ja ich nie kocham, bo nie znam, ale intryguje mnie pewna kwestia. Czy można się z nimi 'bawić', np. drapać za 'uszkiem'?, albo głaskac po głowce?:evil_lol: Quote
Honey Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='an3czka']Honey czy takie coś może być?:razz: Aneczka, pewnie, ze moze byc!!! :) (przepraszam, ze tak pozno odpisuje, ale nie mam ostatnio zupelnie czasu na dogo :( ) Pozdrowienia! Quote
moth Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Rany Boskie! Miesięczny zastój. Nie może tak być. :mad: Prosze się ładnie pochwalić sukcesami z Gdańska albo z Gdyni (whatever) :evil_lol: I jakieś zdjęcia wkleić, koniecznie. Quote
Recommended Posts