Honey Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='an3czka']No!!!:razz: Takie banerki sie po prostu robi, np. w Photo Shopie:p Ehh... tak sie wlasnie domyslalam, ze same sie nie robia, tylko trzeba do tego reke przylozyc... :roll: :lol: Quote
moon_light Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 najbardziej podoba mi się ta skóra na ich szyi :loveu:, taka w sam raz do tarmoszenia:lol: Quote
an3czka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Honey']Ehh... tak sie wlasnie domyslalam, ze same sie nie robia, tylko trzeba do tego reke przylozyc... :roll: :lol: Jeśli w banerku ma być jedno zdjęcie i podpis, to żaden problem. Jak chcesz, mogę Ci zrobić:cool3: Quote
Honey Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='an3czka']Jeśli w banerku ma być jedno zdjęcie i podpis, to żaden problem. Jak chcesz, mogę Ci zrobić:cool3: Pytanie... Pewnie, ze chce !!! :multi: Quote
an3czka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Honey']Pytanie... Pewnie, ze chce !!! :multi: Ok. Jak tylko będę miała chwilkę, to chętnie zrobię:p Quote
Nugatowa Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Honey']Letnie sporty :) To Honeyowa pociecha ????? :loveu: :loveu: Quote
Honey Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 moon_light napisał(a):najbardziej podoba mi się ta skóra na ich szyi :loveu:, taka w sam raz do tarmoszenia:lol: Oj tak, do tarmoszenia nadaje sie swietnie ! :lol: Quote
Honey Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Nugatowa napisał(a):To Honeyowa pociecha ????? :loveu: :loveu: Tak ! :-D Quote
an3czka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Honey']Letnie sporty :) Duża z Niej pannica. A jaka radosna:loveu: My z TZem ostatnio dużo o dzieciaczku gadamy. Może coś z tego będzie:cool3: Quote
an3czka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 A powiedz mi jeszcze, czy chcesz baner z jendym psem, czy z wieloma? Jakiś taki "figo-fago" czy raczej stonowany?:lol: Quote
Honey Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='an3czka']A powiedz mi jeszcze, czy chcesz baner z jendym psem, czy z wieloma? Jakiś taki "figo-fago" czy raczej stonowany?:lol: Aneczka - zdam sie na Twoj gust. Zrob mi niespodzianke ! :loveu: PS. z samego gadania to duzo nie bedzie... :cool3: Quote
kate_m. Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Honey'] I na koniec jeszcze jeden 'rodzynek' A co to za rodzynek? Quote
Honey Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 kate_m. napisał(a):A co to za rodzynek? Zgadnij :razz: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Honey'] Widzisz, Honey, wystarczyło kijem pogrozić i ile fot od razu!! :loveu: :loveu: :loveu: Chyba będę tak częściej :razz: ;) ;) Fot oczywiście nigdy dość :lol: Patrzenie na Twoje "braki" to uczta dla oczu - uczta nietucząca, zdrowa, polepszająca samopoczucie :cool3: na takie uczty zawsze jest zapotrzebowanie :cool3: Dziękuję za tyyyyyyyyyle zdjęć :buzi: Pozdrawiam lodowato (bo tego upału to mam serdecznie dość!) Marysia i Una Quote
moon_light Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 o takie coś zrobiłam...ale nie wiem czy się spodoba...bo to moj 1'szy banner.:oops: Quote
Jureja Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Honey']Gdzie te ryby ?! widze,że bez moczenia też polują na koi:lol: Ale frajde mają:p . Cudo!:crazyeye: :p A te ślepia:loveu: :loveu: Quote
Honey Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='moon_light'] o takie coś zrobiłam...ale nie wiem czy się spodoba...bo to moj 1'szy banner.:oops: Prześliczny, dziekuję bardzo !!! :Rose: PS. jeżeli to jest pierwszy, to bez obaw możesz robić kolejne :) Quote
Honey Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Widzisz, Honey, wystarczyło kijem pogrozić i ile fot od razu!! :loveu: :loveu: :loveu: Chyba będę tak częściej :razz: ;) ;) Marysia i Una Tylko spróbuj... :mad: :lol: :lol: :lol: Quote
moon_light Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Patka napisał(a):jesteś natchnieniem dla banerkowiczy ;) żebyś wiedziała :eviltong: , zobaczyłam te piękne zdjęcia, i zasiadłam do photoshopa:cool3: Quote
KaRa_ Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Na Święta rezerwuje tego karpika:lol: :lol: :lol: Prawie czarny:lol: Quote
Recommended Posts