Honey Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='Nugatowa']Cholerne pyłki :mad: :mad: :mad: :placz: :placz: :placz: No nic 3 dni w domu jak nic spedze :placz: :lol: Wspolczuje :sad: Na pocieszenie ( sorry za kiepska jakosc ) zdjecie pieskow na baterie ;) ( Tylko ciiii... nie mow nikomu, ze nie sa prawdziwe, jak im sie zarowki nie swieca, sa nie do rozpoznania :evil_lol: ) Quote
Nugatowa Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Honey']Wspolczuje :sad: Na pocieszenie ( sorry za kiepska jakosc ) zdjecie pieskow na baterie ;) ( Tylko ciiii... nie mow nikomu, ze nie sa prawdziwe, jak im sie zarowki nie swieca, sa nie do rozpoznania :evil_lol: ) O masz Good :-o :-o :-o :-o Jakie zarówy , Honey przy najmniej możesz na pradzie zaoszczedzić.Nie dośc ze piekne psy to jeszcze mini elektrownie :cool3: :cool3: Quote
kate_m. Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Honey'] Ach, jak ja lubię oglądać zdjęcia psów myśliwskich w ich naturalnym środowisku:lol: Tak pięknie się wkomponowują w każdą kanapę :) Quote
Honey Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='kate_m.']Ach, jak ja lubię oglądać zdjęcia psów myśliwskich w ich naturalnym środowisku:lol: Tak pięknie się wkomponowują w każdą kanapę :) :roflt: :roflt: :roflt: A tu jeden z maluchow (jutro rano wyjezdza, jako przedostatni ) ze swoim pierwszym w zyciu dzikiem. Czyli czym skorupka za mlodu... ;) Quote
bigos Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Honey']:roflt: :roflt: :roflt: A tu jeden z maluchow (jutro rano wyjezdza, jako przedostatni ) ze swoim pierwszym w zyciu dzikiem. Czyli czym skorupka za mlodu... ;) Super fotka. Jeszcze równi sobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mi. Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 wow! pierwszy raz widze! Pies wielkości dzika:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :p Quote
an3czka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Honey']:roflt: :roflt: :roflt: A tu jeden z maluchow (jutro rano wyjezdza, jako przedostatni ) ze swoim pierwszym w zyciu dzikiem. Czyli czym skorupka za mlodu... ;) Boskie!!!!!:lol: :lol: :lol: Quote
kate_m. Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Ale fajny dzik :lol: Mały posokowiec się pewnie zastanawia jak się niby na takie coś poluje, skoro to takie małe i pluszowe :D Quote
KaRa_ Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Cudo:loveu: :loveu: :loveu: te lapule,ten nosek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
gochgoch Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 no pierwszy raz trafiłam do Waszej galerii i musze powiedzieć, że się zakochałam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: JAAAAAAKIE ŚLICZNOTY!!!!!! już czuję, że będzie ochota na nowego członka rodziny...:multi: a te wasze maludy to po prostu cudeńka.. :Cool!::calus: pozdrawiamy!!!! Quote
Honey Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 gochgoch napisał(a):no pierwszy raz trafiłam do Waszej galerii i musze powiedzieć, że się zakochałam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: JAAAAAAKIE ŚLICZNOTY!!!!!! już czuję, że będzie ochota na nowego członka rodziny...:multi: a te wasze maludy to po prostu cudeńka.. :Cool!::calus: pozdrawiamy!!!! Milo mi slyszec, ze sie psiunie podobaja :) Kolejne zdjecia dopiero za jakies 10 dni, bo jutro raniutko wyjezdzam, ale zapraszam serdecznie po powrocie. Wiecej fotek mozesz znalezc na stronie www ( link w podpisie ) Serdeczne pozdrowienia z Gdanska ! Quote
Koma Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Honey'] Ojej :loveu: :loveu: :loveu: cudo poprostu cudo :loveu: Quote
gochgoch Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 oczywiście , że juz byłam na waszych stronach internetowych...i sie nie rozczarowałam... zapraszamy równiez do naszej galerii!!! Quote
moth Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Jakiś czastemu pisalam tutaj o karmie, którą widzialam w sieci sklepów Decathlon. Dzisiaj kupilam worek na spróbowanie, więc mogę podać więcej szczególów o tejże karmie. Zdecydowalam się na wersję dla szczeniąt (od 2 do 15 miesięcy) gdyż Szarlota ma dopiero 13, a ta wersja zawiera msm na stawy. Oto co napisal producent: Kompletny pokarm dla szczeniąt i mlodych psów wszystkich ras w wieku od 8 tygodni do 15 miesięcy. Jego sklad jest opracowany w ten spsob aby dostarczyć psu odpowiednią ilośc wapnia, fosforu, metylo-sulfonylo-metany (msm), niezbędnych do wzrostu koścca oraz prawidlowego i optymalnego rozwoju stawów. SKLAD: Mięso z kurczaka i produkty ze świeżego mięsa z kurczaka (min.38%). Pelnowartościowy ryż, kukurydza, zboża, suszony miąższ buraka, drożdże piwne, tluszcz z kurczaka (ogaty w witaminę E), olej slonecznikowy, sole mineralne, DL-metionina, L-lizyna,. Pięciowodny siarczan miedzi, wit. A, wit. D3, wit. E,. Proteiny 32% Tluszcz 16% Wilgoć 10% Popiól 10% Celuloza surowa 4% Wapń 1,6% Fosfor 1 % Dawkowanie dla psa 12-15 miesięcy 10 kg - 120 gr 15 kg - 170 gr 25 kg - 260 gr 40 kg - 360 gr 60 kg - 680 gr Produkcja czeska, cena 89,90 za 15 kg. Nazwa: 500 croissance. Jest jeszcze 500 energie, 500 entretien Moje pierwsze odczucia: Karma ladnie pachnie, krokieciki są malutkie. Pies się rzucil i nie chcial już tknąc royala. :-D Kupy mogę ocenić dopiero jutro. Jeżeli wszystko będzie w porządku to następnym razem zakupię worek dla psów aktywnych. Do karmy zamierzam podawać psy polowę zalecanej dawki witamin SA-37 no i oczywiście arthroflex. Quote
Honey Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Moth - dziekuje za szczegolowy opis karmy i czekam na relacje (oczywiscie nie od razu) jak sunia po niej wyglada i jak sie czuje. A po dlugiej nieobecnosci wklejam kilka zdjec. Pozdrowienia! Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Honey'] O Matko! Te wcześniejsze są świetne, ale to mnie normalnie powaliło:loveu: :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Honey'] O jejku:loveu: :loveu: :loveu: Czy ja dobrze widzę? Długaśny ogonek? Quote
Teba Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 moth napisał(a):Jakiś czastemu pisalam tutaj o karmie, którą widzialam w sieci sklepów Decathlon. Dzisiaj kupilam worek na spróbowanie, więc mogę podać więcej szczególów o tejże karmie. Moje pierwsze odczucia: Karma ladnie pachnie, krokieciki są malutkie. Pies się rzucil i nie chcial już tknąc royala. :-D Kupy mogę ocenić dopiero jutro. Jeżeli wszystko będzie w porządku to następnym razem zakupię worek dla psów aktywnych. Do karmy zamierzam podawać psy polowę zalecanej dawki witamin SA-37 no i oczywiście arthroflex. A ja bym się nie zdecydowała na taką karmę... nie mają rozróżnienia- psy małe duże, alergiki, stare, grube, delikatne itd. Chappi już ma większe zróżnicowanie karm :roll: Poza tym dla mnie dobrej karmy nie trzeba już niczym uzupełniać... A ZDJĘCIA.... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jak zwykle cudne :loveu: Quote
Honey Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='an3czka']O jejku:loveu: :loveu: :loveu: Czy ja dobrze widzę? Długaśny ogonek? Wszystko na to wskazuje, ze wzrok masz w jak najlepszym porzadku ! Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Honey']Wszystko na to wskazuje, ze wzrok masz w jak najlepszym porzadku ! Cieszę się niezmiernie. Już się obawiałam:lol: Quote
Nugatowa Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Honey'] Zemdlałam :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Oczywiście wy odpowiadacie za moj stan zdrowia :lol: Boo oczywiście na widok tych zdjęć mozna zdębieć :eek2: Honeyku jak dobrze, ze wróciłaś! :bigcool: Quote
Honey Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Nugatowa napisał(a):Zemdlałam :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Oczywiście wy odpowiadacie za moj stan zdrowia :lol: Boo oczywiście na widok tych zdjęć mozna zdębieć :eek2: Honeyku jak dobrze, ze wróciłaś! :bigcool: No.... nie wiem czy dobrze... nie chce byc odpowiedzialna za te zdębienia i omdlenia :cool3: :lol: Quote
Recommended Posts