Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nugatowa']Cholerne pyłki :mad: :mad: :mad: :placz: :placz: :placz:
No nic 3 dni w domu jak nic spedze :placz: :lol:

Wspolczuje :sad:

Na pocieszenie ( sorry za kiepska jakosc ) zdjecie pieskow na baterie ;) ( Tylko ciiii... nie mow nikomu, ze nie sa prawdziwe, jak im sie zarowki nie swieca, sa nie do rozpoznania :evil_lol: )

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Honey']Wspolczuje :sad:

Na pocieszenie ( sorry za kiepska jakosc ) zdjecie pieskow na baterie ;) ( Tylko ciiii... nie mow nikomu, ze nie sa prawdziwe, jak im sie zarowki nie swieca, sa nie do rozpoznania :evil_lol: )

O masz Good :-o :-o :-o :-o
Jakie zarówy , Honey przy najmniej możesz na pradzie zaoszczedzić.Nie dośc ze piekne psy to jeszcze mini elektrownie :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Honey']

Ach, jak ja lubię oglądać zdjęcia psów myśliwskich w ich naturalnym środowisku:lol: Tak pięknie się wkomponowują w każdą kanapę :)

Posted

[quote name='kate_m.']Ach, jak ja lubię oglądać zdjęcia psów myśliwskich w ich naturalnym środowisku:lol: Tak pięknie się wkomponowują w każdą kanapę :)

:roflt: :roflt: :roflt:

A tu jeden z maluchow (jutro rano wyjezdza, jako przedostatni ) ze swoim pierwszym w zyciu dzikiem. Czyli czym skorupka za mlodu... ;)

Posted

[quote name='Honey']:roflt: :roflt: :roflt:

A tu jeden z maluchow (jutro rano wyjezdza, jako przedostatni ) ze swoim pierwszym w zyciu dzikiem. Czyli czym skorupka za mlodu... ;)

Super fotka. Jeszcze równi sobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']:roflt: :roflt: :roflt:

Boskie!!!!!:lol: :lol: :lol:

Posted

no pierwszy raz trafiłam do Waszej galerii i musze powiedzieć, że się zakochałam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

JAAAAAAKIE ŚLICZNOTY!!!!!!
już czuję, że będzie ochota na nowego członka rodziny...:multi:
a te wasze maludy to po prostu cudeńka.. :Cool!::calus:

pozdrawiamy!!!!

Posted

gochgoch napisał(a):
no pierwszy raz trafiłam do Waszej galerii i musze powiedzieć, że się zakochałam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

JAAAAAAKIE ŚLICZNOTY!!!!!!
już czuję, że będzie ochota na nowego członka rodziny...:multi:
a te wasze maludy to po prostu cudeńka.. :Cool!::calus:

pozdrawiamy!!!!

Milo mi slyszec, ze sie psiunie podobaja :)
Kolejne zdjecia dopiero za jakies 10 dni, bo jutro raniutko wyjezdzam, ale zapraszam serdecznie po powrocie.
Wiecej fotek mozesz znalezc na stronie www ( link w podpisie )
Serdeczne pozdrowienia z Gdanska !

• 2 weeks later...
Posted

Jakiś czastemu pisalam tutaj o karmie, którą widzialam w sieci sklepów Decathlon. Dzisiaj kupilam worek na spróbowanie, więc mogę podać więcej szczególów o tejże karmie.

Zdecydowalam się na wersję dla szczeniąt (od 2 do 15 miesięcy) gdyż Szarlota ma dopiero 13, a ta wersja zawiera msm na stawy.

Oto co napisal producent:
Kompletny pokarm dla szczeniąt i mlodych psów wszystkich ras w wieku od 8 tygodni do 15 miesięcy.
Jego sklad jest opracowany w ten spsob aby dostarczyć psu odpowiednią ilośc wapnia, fosforu, metylo-sulfonylo-metany (msm), niezbędnych do wzrostu koścca oraz prawidlowego i optymalnego rozwoju stawów.
SKLAD: Mięso z kurczaka i produkty ze świeżego mięsa z kurczaka (min.38%). Pelnowartościowy ryż, kukurydza, zboża, suszony miąższ buraka, drożdże piwne, tluszcz z kurczaka (ogaty w witaminę E), olej slonecznikowy, sole mineralne, DL-metionina, L-lizyna,. Pięciowodny siarczan miedzi, wit. A, wit. D3, wit. E,.

Proteiny 32%
Tluszcz 16%
Wilgoć 10%
Popiól 10%
Celuloza surowa 4%
Wapń 1,6%
Fosfor 1 %

Dawkowanie dla psa 12-15 miesięcy
10 kg - 120 gr
15 kg - 170 gr
25 kg - 260 gr
40 kg - 360 gr
60 kg - 680 gr

Produkcja czeska, cena 89,90 za 15 kg. Nazwa: 500 croissance. Jest jeszcze 500 energie, 500 entretien

Moje pierwsze odczucia:
Karma ladnie pachnie, krokieciki są malutkie. Pies się rzucil i nie chcial już tknąc royala. :-D Kupy mogę ocenić dopiero jutro.
Jeżeli wszystko będzie w porządku to następnym razem zakupię worek dla psów aktywnych. Do karmy zamierzam podawać psy polowę zalecanej dawki witamin SA-37 no i oczywiście arthroflex.

Posted

Moth - dziekuje za szczegolowy opis karmy i czekam na relacje (oczywiscie nie od razu) jak sunia po niej wyglada i jak sie czuje.

A po dlugiej nieobecnosci wklejam kilka zdjec.

Pozdrowienia!

Posted

moth napisał(a):
Jakiś czastemu pisalam tutaj o karmie, którą widzialam w sieci sklepów Decathlon. Dzisiaj kupilam worek na spróbowanie, więc mogę podać więcej szczególów o tejże karmie.

Moje pierwsze odczucia:
Karma ladnie pachnie, krokieciki są malutkie. Pies się rzucil i nie chcial już tknąc royala. :-D Kupy mogę ocenić dopiero jutro.
Jeżeli wszystko będzie w porządku to następnym razem zakupię worek dla psów aktywnych. Do karmy zamierzam podawać psy polowę zalecanej dawki witamin SA-37 no i oczywiście arthroflex.

A ja bym się nie zdecydowała na taką karmę... nie mają rozróżnienia- psy małe duże, alergiki, stare, grube, delikatne itd. Chappi już ma większe zróżnicowanie karm :roll: Poza tym dla mnie dobrej karmy nie trzeba już niczym uzupełniać...

A ZDJĘCIA.... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jak zwykle cudne :loveu:

Posted

[quote name='an3czka']O jejku:loveu: :loveu: :loveu:

Czy ja dobrze widzę? Długaśny ogonek?

Wszystko na to wskazuje, ze wzrok masz w jak najlepszym porzadku !

Posted

[quote name='Honey']

Zemdlałam :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Oczywiście wy odpowiadacie za moj stan zdrowia :lol: Boo oczywiście na widok tych zdjęć mozna zdębieć :eek2:
Honeyku jak dobrze, ze wróciłaś! :bigcool:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Zemdlałam :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Oczywiście wy odpowiadacie za moj stan zdrowia :lol: Boo oczywiście na widok tych zdjęć mozna zdębieć :eek2:
Honeyku jak dobrze, ze wróciłaś! :bigcool:

No.... nie wiem czy dobrze... nie chce byc odpowiedzialna za te zdębienia i omdlenia :cool3: :lol: