bigos Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='an3czka']Kara nie widzisz, że pewne informacje są TOP SECRET?:lol: Cieszmy się z tego, co mamy :-D Ja się bardzo cieszę patrząc na tyle śliczności:loveu::loveu::loveu: Quote
Honey Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 bigos napisał(a):Ja się bardzo cieszę patrząc na tyle śliczności:loveu::loveu::loveu: A ja sie ciesze, ze wam rowniez sie moje wyzlatka podobaja. :) Quote
Honey Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 kate_m. napisał(a):Ale się rozmarzyłam patrząc na takie widoczki! Super. A nowe psiska pieknie wyglądają, maluch musi nieźle rozrabiać, widać zę to taki mały łobuziak ;) A swoją drogą, mnie też ciekawi ile tych psiaków jest w tej "Honeyowej sforze" ;) Brume jest bardzo madra, poki co nie daje popalic, choc widac, ze charakterek to ma calkiem niezly :razz: Brigand to kawal lobuza, ani chwili nie usiedzi w miejscu. Juz nie moge sie doczekac, kiedy sobie pojedzie :lol: A co do ilosci - przeciez to latwo policzyc ;) Quote
Honey Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Nugatowa napisał(a):Mdleja na widok tych piękności kto jak kto ale wyżlaże wiedza co to piękno :cool3: :evil_lol: <Ja , An3czka, Moth ):lol: Poprostu sa piękne.A mnie zawsze kręcą orginalne i rzadko spotykane rasy :lol: :loveu: .A przede wsyztskim podziwiam Cie za wytrawołość dązenia do celu :lol: Dziekuje ze wyrazy uznania :) Choc przyznaje, ze nie jest latwo, poczatki tez byly trudne - nietrafiona, prymitywna hodowla, chory pies itd. W kazdym razie wiecej wyzlow nie bedzie, juz teraz mam nad czym pracowac ;) a wszytkie najblizsze plany sa psom podporzadkowane :roll: Quote
Honey Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 KaRa_TC napisał(a):A powyzej 10 juz jest?:cool3: nie :cool3: Quote
Honey Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 moth napisał(a):A gdzie dokladnie na tym poludni bylaś? Pod sama granica hiszpanska, w pirenejach. Fajne widoki - gory z osniezonymi szczytami, morze, palmy... Ale podroz bardzo meczaca - przejechalismy ponad 5000 km, no i kosztowna :shake: niestety... Quote
anushka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Honey :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: widoczki mniam mniam..rozmarzylam się normlanie...:loveu: :loveu: stanąć w oknie z takim widokiem..:-( a poza tym ja mam pytanie: nie znam wzorca tej rasy(o Braki mi chodzi :oops: ) i czy one wszystkie mają takie czarne plamki na dooopie???:p :cool3: Quote
Honey Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Ania-k napisał(a):Honey :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: czy one wszystkie mają takie czarne plamki na dooopie???:p :cool3: :lol: :lol: :lol: nie wszystkie, ale wiekszosc :lol: :lol: :lol: Quote
bigos Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Honey']Nowych fotek brak, dzisiaj leje :-( Ale fajna gromadka:loveu::loveu::loveu: Quote
Nugatowa Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Honey']Nowych fotek brak, dzisiaj leje :-( Kurcze genialną mają maść jak by ktoś farbę rozmazał papierem sciernym :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Honey wierze ze było Ci ciężko ale nie martw sie kiedyś bedzieś gwiazdą kynologii Polskiej:cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Honey Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Nugatowa napisał(a):Kurcze genialną mają maść jak by ktoś farbę rozmazał papierem sciernym :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Honey wierze ze było Ci ciężko ale nie martw sie kiedyś bedzieś gwiazdą kynologii Polskiej:cool3: :evil_lol: :evil_lol: Hmm, hmm.... czyzbym wyczula lekka ironie ? :oops: Quote
an3czka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Honey']Nowych fotek brak, dzisiaj leje :-( Brak nowych fotek, ale braki i tak są!!!!:lol: :lol: :lol: Quote
Honey Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='an3czka']Brak nowych fotek, ale braki i tak są!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Nugatowa Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Honey napisał(a):Hmm, hmm.... czyzbym wyczula lekka ironie ? :oops: Cooooooooooo?!?!?!?!?!!?!?!?:crazyeye: :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o Jak mogłaś tak pomyśleć nic takiego nie miałam na myśli :-( :shake: .... Ja naprawdę jestem godna podziwu a przedewsyzstkim za to ze sprowadzasz i "zasadzasz korzonki" tych pięknych psów właśnie w Polsce ! Nie mialam na myśli zadnej ironi :cool3: :shake: :oops: Quote
Nugatowa Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Oczywiście bez podlizywania :oops: :cool3: Przyznaje się bez bicia, że mnie ta rasa wciągła :roll: :p Quote
Honey Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Nugatowa napisał(a):Oczywiście bez podlizywania :oops: :cool3: Przyznaje się bez bicia, że mnie ta rasa wciągła :roll: :p Ok, ok :lol: Nie gniewaj sie, ze Cie troche opacznie zrozumialam :) Niektorzy w glowe sie pukaja, ze tych wyzlow az tyle. Ale chcac je hodowac musze miec jakas zroznicowana baze genetyczna. Moze latwiej byloby miec jednego psa i jedna suke i twierdzic, ze to wlasnie dwa najlepsze i najlepiej pasujace do siebie egzemplarze... ale to przeciez nie o to w tym chodzi. Jak juz hodowac - to z glowa i z sercem. Prawda ? :) Quote
Nugatowa Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Honey napisał(a):Ok, ok :lol: Nie gniewaj sie, ze Cie troche opacznie zrozumialam :) Niektorzy w glowe sie pukaja, ze tych wyzlow az tyle. Ale chcac je hodowac musze miec jakas zroznicowana baze genetyczna. Moze latwiej byloby miec jednego psa i jedna suke i twierdzic, ze to wlasnie dwa najlepsze i najlepiej pasujace do siebie egzemplarze... ale to przeciez nie o to w tym chodzi. Jak juz hodowac - to z glowa i z sercem. Prawda ? :lol: No baaaa :cool3: Ten kto tak myśli poprostu wykazuje swoje mało rozległe rozumowanie :lol: , A pozatym piernik obchodzić winno każdego(który sie czepia:lol: ) ile masz psów, masz tyle ile chcesz i ile uważasz. Dosyć tych aforyzmów :mad: :lol: Honeyku wybaczam :) Quote
Honey Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Nugatowa napisał(a): Honeyku wybaczam :) Dziekuje ! :calus: Quote
anetta Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Napasc w bialy dzien http://img439.imageshack.us/img439/2271/y254de.jpg :evil_lol: Sliczne te tsy i sliczne malutenkie posokowce :iloveyou: Masz fajny terenik, ze stawem :smilecol: Quote
Honey Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='anetta']Napasc w bialy dzien http://img439.imageshack.us/img439/2271/y254de.jpg :evil_lol: Tak, tak - zlapala lisa i urwala mu ogon ;) Quote
an3czka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Honey']Tak, tak - zlapala lisa i urwala mu ogon ;) Skoro o lisie mowa... Moja cholera odpuści wszystko, ale lisa, czy trop lisa ni cholery:roll: I jak tu oduczyć? Quote
Honey Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='an3czka']Skoro o lisie mowa... Moja cholera odpuści wszystko, ale lisa, czy trop lisa ni cholery:roll: I jak tu oduczyć? Tylko dluga linka i nauka respektowania... Ale trudno miec do niego o to pretensje, wyzel powinien byc ciety na drapiezniki. Jedyny problem, to te potencjalne parchy , wscieklizny i inne paskudztwa :shake: Quote
an3czka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Honey']Tylko dluga linka i nauka respektowania... Ale trudno miec do niego o to pretensje, wyzel powinien byc ciety na drapiezniki. Jedyny problem, to te potencjalne parchy , wscieklizny i inne paskudztwa :shake: Kurcze a tak sie cieszyłam, że z linki nie bedziemy musieli korzystać:cool1: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Honey']Marysiu, dla Ciebie wszystko ;) To ja poproszę, że fotki były większe :mad: a także milion dolarów na konto w szwajcarskim banku :evil_lol: A poważnie - bardzo dziękuję za przedstawienie TSECH :multi: Bardzo miło widzieć ludzi z takim zaangażowaniem i rozsądkiem hodujących :klacz: Mam jeszcze pytanie "hodowlane" - te śliczne, małe posoki mi przypomniały... pamiętam, że na Twojej stronie pisałaś, że braki potrzebują delikatnego prowadzenia. A większość osób polujących, które spotkałam, to raczej... :roll: hmmm... twardoręcy :roll: Jak więc znajdujesz dobre domy dla swoim psiaczków? Interesuje mnie to, bo zastanawiam się, czy rozmnożyć Unę, a jeśli rozmnażać, to i trzeba myśleć o domach dla szczeniąt, z jednej strony taki pies zdecydowanie nie nadaje się na kanapę, z drugiej - "swojego" szczeniaka dałabym z czystym sumieniem tylko jednemu myśliwemu z tych, których znam. Choć i jemu bez entuzjazmu... Jak sobie z tym radzisz? Pozdrawiam cieplutko Marysia i Una Quote
Recommended Posts