Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Honey']Piekne prawda ? Szkoda tylko, ze podziwiane glownie w przelocie... W Pireneje trzeba by bylo pojechac na dluzej, tam naprawde jest co ogladac i zwiedzac.

A tu nasze 'Brumiatko' :)
plywajace:

polujace ;) :

odpoczywajace

i kosztujace ogrodowych krzaczkow...

Ojeju jaka ona słodziutka. Braki mimikę twarzy mają bardzo podobną do weimarów i te długie uszyska...:loveu:

Posted

[quote name='Honey']I kilka fotek maluszkow, ktore juz za kilka dni pojada daleko w swiat...
Wiem, ze to nie braki, ale prosze na mnie nie krzyczec :oops:

Ale tez przekochane:loveu:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
A jak reszta przyjela nowych domownikow?:cool3: A moglabys zrobic jedna fotke calego Twojego psiego stada obu raz razem:cool3: Pilss

Nie zrobie calego stada razem :eviltong: Raz- to technicznie nie takie proste, dwa - samiec posokowca nie trawi innych samcow i juz samo to wyklucza 'rodzinna' fotografie ;), trzy - za duzo doroslych psow, stratowalyby mi maluszki.

Posted

Honey napisał(a):
Nie zrobie calego stada razem :eviltong: Raz- to technicznie nie takie proste, dwa - samiec posokowca nie trawi innych samcow i juz samo to wyklucza 'rodzinna' fotografie ;), trzy - za duzo doroslych psow, stratowalyby mi maluszki.

No to poszczegolnym koloniom:cool3: To jak one zyja razem?:-o

Posted

KaRa_TC napisał(a):
No to poszczegolnym koloniom:cool3: To jak one zyja razem?:-o

ale masz wymagania :roll: :lol:
A pozniej jak wklejam posoki, to zostaje objechana, ze to nie te psy, co trzeba ;)

Posted

Honey napisał(a):
ale masz wymagania :roll: :lol:
A pozniej jak wklejam posoki, to zostaje objechana, ze to nie te psy, co trzeba ;)

Lee tam rasay nie wazne, wazne zeby byly wszystkie razem, albo kazde po koleji:lol:Abym mogla policzyc ile ich jest

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Lee tam rasay nie wazne, wazne zeby byly wszystkie razem, albo kazde po koleji:lol:Abym mogla policzyc ile ich jest

Nic z tego :diabloti: :evil_lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
A tak wogole to ile ich teraz masz doroslych i szczeniakow u siebie?:cool3:

Nie powiem :diabloti: Nie umiem do tylu liczyc :evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']I kilka zdjec psiurow - tych "starych" i tych "nowych" ;)

Witajcie Honeyowa Sforo :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Tyle dobrodziejstw tutaj jest ze się rozmarzyłam poprostu obłednę są :loveu:
A że miałam już okazje prae razy w pięknej Francji być i za nie dlugo bede nic tylko bede wyptrywać sliczności
Pozdrawiam

Posted

Nugatowa napisał(a):
Witajcie Honeyowa Sforo :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Tyle dobrodziejstw tutaj jest ze się rozmarzyłam poprostu obłednę są :loveu:
A że miałam już okazje prae razy w pięknej Francji być i za nie dlugo bede nic tylko bede wyptrywać sliczności
Pozdrawiam

Witaj ! Nie wiem czemu te ludziki tak padaja jak muchy ;), ale gdybym nie miala jeszcze przydomka... zastanowilabym sie powaznie nad ta honeyowa sfora :cool3:
A tak serio - poza wystawa, na ktorej bylam, widzialam we Francji dwa psy... Moze dlatego, ze wiekszosc czasu spedzalismy w samochodzie, tlukac na liczniku te tysiace kilometrow :roll:

Pozdrowienia !

Posted

Ale się rozmarzyłam patrząc na takie widoczki! Super.
A nowe psiska pieknie wyglądają, maluch musi nieźle rozrabiać, widać zę to taki mały łobuziak ;)

A swoją drogą, mnie też ciekawi ile tych psiaków jest w tej "Honeyowej sforze" ;)

Posted

Honey napisał(a):
Witaj ! Nie wiem czemu te ludziki tak padaja jak muchy ;), ale gdybym nie miala jeszcze przydomka... zastanowilabym sie powaznie nad ta honeyowa sfora :cool3:
A tak serio - poza wystawa, na ktorej bylam, widzialam we Francji dwa psy... Moze dlatego, ze wiekszosc czasu spedzalismy w samochodzie, tlukac na liczniku te tysiace kilometrow :roll:

Pozdrowienia !

Mdleja na widok tych piękności kto jak kto ale wyżlaże wiedza co to piękno :cool3: :evil_lol: <Ja , An3czka, Moth ):lol: Poprostu sa piękne.A mnie zawsze kręcą orginalne i rzadko spotykane rasy :lol: :loveu: .A przede wsyztskim podziwiam Cie za wytrawołość dązenia do celu :lol: