KaRa_ Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Jak tu sie w takich nie zakochac:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Honey Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 I kilka fotek maluszkow, ktore juz za kilka dni pojada daleko w swiat... Wiem, ze to nie braki, ale prosze na mnie nie krzyczec :oops: Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Honey']Piekne prawda ? Szkoda tylko, ze podziwiane glownie w przelocie... W Pireneje trzeba by bylo pojechac na dluzej, tam naprawde jest co ogladac i zwiedzac. A tu nasze 'Brumiatko' :) plywajace: polujace ;) : odpoczywajace i kosztujace ogrodowych krzaczkow... Ojeju jaka ona słodziutka. Braki mimikę twarzy mają bardzo podobną do weimarów i te długie uszyska...:loveu: Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Honey']I kilka fotek maluszkow, ktore juz za kilka dni pojada daleko w swiat... Wiem, ze to nie braki, ale prosze na mnie nie krzyczec :oops: Ale tez przekochane:loveu: Quote
bigos Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Wszystkie psiaki śliczne:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Honey Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 bigos napisał(a):Wszystkie psiaki śliczne:loveu::loveu::loveu::loveu: Dzieki ! :loveu: Quote
KaRa_ Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 A jak reszta przyjela nowych domownikow?:cool3: A moglabys zrobic jedna fotke calego Twojego psiego stada obu raz razem:cool3: Pilss Quote
Honey Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 KaRa_TC napisał(a):A jak reszta przyjela nowych domownikow?:cool3: A moglabys zrobic jedna fotke calego Twojego psiego stada obu raz razem:cool3: Pilss Nie zrobie calego stada razem :eviltong: Raz- to technicznie nie takie proste, dwa - samiec posokowca nie trawi innych samcow i juz samo to wyklucza 'rodzinna' fotografie ;), trzy - za duzo doroslych psow, stratowalyby mi maluszki. Quote
KaRa_ Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Honey napisał(a):Nie zrobie calego stada razem :eviltong: Raz- to technicznie nie takie proste, dwa - samiec posokowca nie trawi innych samcow i juz samo to wyklucza 'rodzinna' fotografie ;), trzy - za duzo doroslych psow, stratowalyby mi maluszki. No to poszczegolnym koloniom:cool3: To jak one zyja razem?:-o Quote
Honey Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 KaRa_TC napisał(a):No to poszczegolnym koloniom:cool3: To jak one zyja razem?:-o ale masz wymagania :roll: :lol: A pozniej jak wklejam posoki, to zostaje objechana, ze to nie te psy, co trzeba ;) Quote
KaRa_ Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Honey napisał(a):ale masz wymagania :roll: :lol: A pozniej jak wklejam posoki, to zostaje objechana, ze to nie te psy, co trzeba ;) Lee tam rasay nie wazne, wazne zeby byly wszystkie razem, albo kazde po koleji:lol:Abym mogla policzyc ile ich jest Quote
Honey Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 KaRa_TC napisał(a):Lee tam rasay nie wazne, wazne zeby byly wszystkie razem, albo kazde po koleji:lol:Abym mogla policzyc ile ich jest Nic z tego :diabloti: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 A tak wogole to ile ich teraz masz doroslych i szczeniakow u siebie?:cool3: Quote
Honey Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 KaRa_TC napisał(a):A tak wogole to ile ich teraz masz doroslych i szczeniakow u siebie?:cool3: Nie powiem :diabloti: Nie umiem do tylu liczyc :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Honey']I kilka zdjec psiurow - tych "starych" i tych "nowych" ;) Witajcie Honeyowa Sforo :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Tyle dobrodziejstw tutaj jest ze się rozmarzyłam poprostu obłednę są :loveu: A że miałam już okazje prae razy w pięknej Francji być i za nie dlugo bede nic tylko bede wyptrywać sliczności Pozdrawiam Quote
Honey Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Nugatowa napisał(a):Witajcie Honeyowa Sforo :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Tyle dobrodziejstw tutaj jest ze się rozmarzyłam poprostu obłednę są :loveu: A że miałam już okazje prae razy w pięknej Francji być i za nie dlugo bede nic tylko bede wyptrywać sliczności Pozdrawiam Witaj ! Nie wiem czemu te ludziki tak padaja jak muchy ;), ale gdybym nie miala jeszcze przydomka... zastanowilabym sie powaznie nad ta honeyowa sfora :cool3: A tak serio - poza wystawa, na ktorej bylam, widzialam we Francji dwa psy... Moze dlatego, ze wiekszosc czasu spedzalismy w samochodzie, tlukac na liczniku te tysiace kilometrow :roll: Pozdrowienia ! Quote
Honey Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 bigos napisał(a):Ja też jestem ciekawa:multi: Kiedys sie mowilo, ze ciekawosc to pierwszy stopien do piekla :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Honey napisał(a):Kiedys sie mowilo, ze ciekawosc to pierwszy stopien do piekla :evil_lol: A powyzej 10 juz jest?:cool3: Quote
Honey Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 KaRa_TC napisał(a):A powyzej 10 juz jest?:cool3: Ot, uczepli sie jak rzep psiego ogona :cool3: Quote
kate_m. Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Ale się rozmarzyłam patrząc na takie widoczki! Super. A nowe psiska pieknie wyglądają, maluch musi nieźle rozrabiać, widać zę to taki mały łobuziak ;) A swoją drogą, mnie też ciekawi ile tych psiaków jest w tej "Honeyowej sforze" ;) Quote
Nugatowa Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Honey napisał(a):Witaj ! Nie wiem czemu te ludziki tak padaja jak muchy ;), ale gdybym nie miala jeszcze przydomka... zastanowilabym sie powaznie nad ta honeyowa sfora :cool3: A tak serio - poza wystawa, na ktorej bylam, widzialam we Francji dwa psy... Moze dlatego, ze wiekszosc czasu spedzalismy w samochodzie, tlukac na liczniku te tysiace kilometrow :roll: Pozdrowienia ! Mdleja na widok tych piękności kto jak kto ale wyżlaże wiedza co to piękno :cool3: :evil_lol: <Ja , An3czka, Moth ):lol: Poprostu sa piękne.A mnie zawsze kręcą orginalne i rzadko spotykane rasy :lol: :loveu: .A przede wsyztskim podziwiam Cie za wytrawołość dązenia do celu :lol: Quote
an3czka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='KaRa_TC']A powyzej 10 juz jest?:cool3: Kara nie widzisz, że pewne informacje są TOP SECRET?:lol: Cieszmy się z tego, co mamy :-D Quote
Recommended Posts